Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 5 януари 2011 г.

Другите постъпват с теб така, както сам се отнасяш към себе си и както им позволиш или как реших да съм блогър.

Тази си мисъл e мое про(до)зрение. Не знам дали съм чела някъде нещо подобно, но съм сигурна, че го установих сама и знаете ли за кого - за себе си. Учудени ли сте? И аз бях! И то доста!

Живеем забързано, динамично, а аз и интересно. Не се интересувам кой какво казал, рекъл, направил, къде ходил и дали се е върнал. По ме вълнува как се чувствам, какво мисля и дали ми е добре. Не се вълнувам какво впечатление съм произвела с особата си, защото за себе си знам какво е обяснението за моя дума, жест или поведение. 

Оказа се, че не допускам до себе си хора, различни от семейството и близки приятели, а и няма как да е иначе с дистанцията, която поставям помежду ни...

Оказа се също така, че имам много да разказвам, че имам потребност да пиша, което доведе до създаването  на
           
Да погледнем в себе си

Защото разбрах, че да си наясно и да познаваш себе си е добре, носи хармония и вътрешен мир, но няма как да си разбран от другите, ако не ги допускаш в твоя свят и не споделяш с тях.
Това е  начин да изразя себе си!

Тук е мястото, където ще допускам повече хора до мен чрез публикациите, споделяйки опита си и както обичам често да казвам, а вас ще ви научи животът!

Още интересно за вас:
Визитна картичка
Изживейте чувствата си

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


10 коментара:

  1. Всички ние сме хора, но с различен темперамент, с различен манталитет и характер. Затова света е толкова шарен. Затова често не можем да бъдем разбирани от другите, защото нашата душевност понякога може да бъде всестранно развита. Не случайно големите композитори, учени не са били разбирани от околните. И те са предпочели да се изразават пишейки на лист хартия.Така са написали най-големите си произведения и научни трудове, които ние все още се опитваме да разберем.
    Затова Кали, ти пожелавам да бъдеш разбрана от околните. Пък току виж си направила някое свое "подозрение" научно откритие. Успех :)

    ОтговорИзтриване
  2. Миро, благодаря ти!
    Напълни ми душата! Толкова хубаво си го казал:
    "Не случайно големите композитори, учени не са били разбирани от околните. И те са предпочели да се изразават пишейки на лист хартия.Така са написали най-големите си произведения и научни трудове, които ние все още се опитваме да разберем. "

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че ти е харесало. Това, което мисля, го написах. Не обичам да спамя, за да се намирам на приказки. Е, малко съм многословен, ама какво да се прави - това е моят стил. Надявам се да бъда разбран, въпреки че засега много малко хора успяват.

    ОтговорИзтриване
  4. Вярвам, че случайните неща са най- готините.
    Ако помниш ние с теб се познаваме съвсем случайно, но ти се оказа човек, който ме разбира
    много повече от хора, които са били до мен по десет часа на ден. Мисля си, че от това си само на плюс:)

    ОтговорИзтриване
  5. Да,помня :) Всъщност Рачков беше виновника. Но мога само да се гордея с това, че те познавам. Винаги ми е било приятно да си спомням за случката с Рачков, както и да си говоря с теб.
    Даже, ако си спомняш онази вечер на бара също поговорихме, въпреки че темата беше базиците на Рачков. Ех, спомени... Равносметката е една - много смях и един спечелен приятел :)

    ОтговорИзтриване
  6. Galia Alex-Галина Михайлова-споделям мнението на Миро.И аз съм човек който, не съм разбирана и това много ми е тежало.Но напоследък се опитвам да споделям за себе си и признавам, че много от приятелите ми са малко озадачени. Но за себе си съжалявам, че не съм го правила досега, защото както Ти каза Ваш съветник дистанцията която ние сме поставяли е пречката за това. А наистина имаме нужда да знаят кои сме, защото това наистина носи вътрешен мир, за самите нас. ТЕМАТА Е МНОГО ХУБАВА, благодаря за което.И още нещо откривам сега като пиша, споделянето Ти помага да откриеш себе си и да намериш хармонията която търсиш..

    ОтговорИзтриване
  7. Galia Alex, благодаря за хубавите думи.
    Вероятно и ти имаш нужда да изказваш чувствата си, пишейки.Ако искаш може заедно да списваме по теми, зададени ни от приятели във ФБ.

    ОтговорИзтриване
  8. На мен би ми било интересно да видя още мнения по тази тема.Иначе съм убеден, че темите,които ще се обсъждат, ще разгръщат потенциала не само на нас неразбраните, а и на тези,които не подозират, че могат да се изразяват пишейки.

    ОтговорИзтриване
  9. Миро, специално за теб е втората ми публикация!

    ОтговорИзтриване
  10. Мерси :) От няколко дни не съм влизал и с интерес ще я прочета...

    ОтговорИзтриване