Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

вторник, 28 юни 2011 г.

Метод за визуализация

Необходими са ви бял лист, молив, химикалка и гума. С химикалката нарисувайте по най-лесния за вас начин човече, като в момента на рисуването му си представяте, че това е вашето физическо тяло. Отстрани до човечето, в посока отгоре надолу напишете името си (това, с което се обръщате сами към себе си), като си представяте, че това е вашата психика. С молива защриховате онази част от човечето, в която е съсредоточен проблемът ви (за всеки проблем процедурата се прави отделно). Например ако имате главоболие, правите защриховане в областта на главата; ако болката е в стомаха, правите едно петно в областта на стомаха; ако е нервно – психическо напрежение, правите с молива едно черно петно върху цялото човече, като си представяте, че това е проблемът, който имате. Встрани до името си, във водоравна посока написвате пак с молива това, което искате да изчистите. Например:”изчистване на нервно – психическо пренапрежение”, или “изчистване на болка в областта на стомаха”, или “изчистване на болка в областта на главата”. Важното е да запомните, че болка за стомах и болка за глава се изчистват отделно, т.е. не може два проблема да изчиствате едновременно.

След това вземете гумата и задължително в посока отдолу нагоре (от краката към главата), започвате енергично да изтривате “проблема”, който сте надраскали върху човечето, като в момента на самото изтриване си представяте, че Висшата сила, в която вярвате, е при вас и директно ви помага за изчистването на проблема, който имате. По същия начин с гумата изтривате и това, което сте написали като проблем встрани до самото човече.

Процедурата е индивидуална и всеки един от вас може да я прави постоянно. Но тя не бива да се прави повече от два пъти дневно за един и същ проблем, тъй като ще се получи енергетично пренатоварване. Ако два пъти сте направили системата и не се е получил ефекта, това означава, че не сте си изчистили мисълта. Тогава я направете трети път, но проблемът изпишете в различен словоред.

Процедурите могат да се правят и за ваш близък, ако решите да му помогнете. Рисувате по същия начин човечето, но в момента, в който го рисувате, си представяте, че това е човекът, на когото искате да помогнете (неговото психическо тяло). Пишете неговото име, като си представяте, че това е неговата психика. Записвате неговия проблем и си представяте, че Висшата сила, в която вие вярвате, а не той, е при вас и ви помага да изчистите проблема, който има вашия близък.

Ако имате междуличностни проблеми, вместо едно, рисувате две човечета с химикалка. Написвате в хоризонтална посока до човечетата имената, а проблемът - в средата между тях, но с молив. Прехвърляте три чифтни стрелки с молив – първо към този, който смятате, че е в основата на проблема и след това към другия – по три пъти. С гумата започвате енергично да изтривате това, което сте написали между двамата като проблем. Мисълта ви трябва да е изцяло насочена към проблема и неговото изчистване.

Ако искате да постигнете нещо с дадена личност, рисувате по същия начин човечетата и пишете с химикал имената. Отново по средата, между тях, в хоризонтална посока с химикал пишете това, което искате да постигнете. Прехвърляте стрелки, които също са с химикал, но те вече са 9, като започвате от вас. Тук няма изтриване, а след процедурата съхранявайте листчетата на удобно за вас място до постигане на желания резултат.
Ако желаете да реализирате някакво ваше желание, например търсите си работа, рисувате с химикал човечето и до него по същия начин с химикал изписвате името си. Във водоравна посока, но този път с химикал, изписвате това, което искате да постигнете “намиране на подходяща работа”. Тук вече не изтривате, а свързвате желанието с вашето тяло чрез стрелки – девет пъти поред без вдигане на химикала. Събирате листчетата на определено място до постигане на целта. Съхраняването на това изпълнение е много важно. Прави се до реализиране на желанието и се съхранява до тогава. Колкото по-често се прави системата, толкова по-добър ще е ефекта.

Можете да направите процедурите както за вас, така и за вашите близки, за проблеми от всякакъв характер.
Процедурите може да правите винаги, без значение къде се намирате. Искайте реални неща! Системите са направени така, че не могат да вредят, не могат да се използват за лошо. При такъв опит най-много да навредите на самите себе си! Най-добре е докато правите процедурите да сте в тиха, спокойна обстановка. Можете да слушате музика за релаксация, тъй като тя довежда до цялостно отпускане и вглъбяване в себе си.
из "Практическа магия", Ивелин Иванов

Още интересно за вас:
Как да управляваме "ефективно"
Бъдещи и настоящи величия да не четат :)
Който е добър за другите, не е добър за себе си



Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


1 коментар:

  1. Здравейте, искам да опитам техниката за постигане на нещо с дадена личност, но малко се обърквам, затова се надявам на малко помощ:) Чифтните стрелки започвайки от мен към другия са общо девет или правим девет от мен към него и после още девет от него към мен?
    Защото когато се обяснява метода при решаване на проблем с някой се казва 3 стрелки от първия към втория и после още три от втория към първия, затова се обърквам как би трябвало да се направи в случая с постигане на нещо с друг човек.
    Ще съм много благодарна на пояснение за метода.
    Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване