Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 15 септември 2011 г.

Майната на правилата

Ако изобщо искате да тръгнете трябва да направите първата крачка. Ако искате да вървите напред, трябва да тръгнете. По някакъв начин, трябва да пъхнете крак в процепа на вратата, да увиете пръсти около първата летва на стълбата. Колкото по- скоро го направите, толкова по - добре. Ключ към успеха е да вършите с хъс дори най-непривлекателната и зле платена работа. Научете се да изпъквате сред тълпата по всички положителни начини, които са възможни, но най-вече с готовността си да запретнете ръкави и да свършите мръсната работа.

Онези край вас, които непрекъснато ви напомнят да намалите темпото и да не си давате много много зор, вероятно нямат ни най-малка представа какво именно ви тласка напред, осмисля живота ви и е жизненонеобходимо условие за постигане на успех в сферата на дейност и в средата, където се изявявате. От друга страна "страдащите от припряност" съвсем съзнателно плащат солената цена за своите постижения, но пък именно това тяхно "заболяване" е ключът, който би ни помогнал да ги разберем. И още нещо: ориентираната към постигане на успех припряност не винаги води до загуби и до компромиси с качеството. Просто някои хора работят по-бавно, отколкото трябва.

Откажете се от всякакво принудително "положително мислене" или "мотивиране". За сметка на това се постарайте да си изградите солидна основа от добра и стабилна представа за самите себе си, ясно определени реални цели, практичен план за постигането им и познания - нещо, което по естествен път ще доведе до положителни очаквания, инициативност и решимост за действие. - Дан Кенеди

Още интересно за вас:
Формулата за успех на Айнщайн
Погрижете се за себе си
Кратък списък с ценни идеи


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар