Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 30 ноември 2011 г.

Медитирайте всеки ден

Научете се да медитирате и превърнете медитацията в неразделна част от живота си. Тази последна стъпка в създаването на мисловна нагласа за чудотворство е най-важната. Преди пет години не можех да си се представя да медитирам редовно. Сега не мога да си представя своя живот без медитацията. Тя е средството, с което си създавам описаното в тази глава умствено състояние. Не мога да си представя да застана на сцена и да говоря, без преди това да съм медитирал. Медитирам дори всеки път преди да седна да пиша. В живота ми медитацията заема първостепенно място - тихото вглъбяване в себе си, за да открия невидимия интелект и любящото напътствие, които са винаги на мое разположение, Медитативният процес не е нищо повече от това да се потопите безшумно в себе си и да откриете по-висшата си същност. След време установявате пряка връзка с това, което винаги е било загадка в живота ви. Ще откриете Бога, безкрайния незрим интелект, който е неотменна част от вас и от делниците ви.

Като всеки процес на обучение, усвояването на медитацията започва с вяра, с мисъл, която се ражда у вас. Мисълта е проста: „Вярвам, че в тази история с медитацията има нещо и съм готов да вложа усилие, за да открия какво е то." Това е всичко! Просто признавате, че медитацията, макар и да не знаете нищо за нея, притежава някаква присъща й стойност и решавате да подходите към нея с открит ум. За да моделирате такъв открит ум, помислете за великите мислители, от които сте се възхищавали. За живота и съветите на духовните учители, които са имали по-голямо влияние от милиарди други хора, населявали планетата. Всички те ни насърчават да медитираме, да се вглъбяваме в себе си, да търсим напътствие в безмълвното и невидимо празно пространство, което всеки носи в себе си. Медитацията ви дава възможност да опознаете невидимата си същност. Тя ви позволява да се отърсите от непрекъснатата свръхактивност на ума, да постигнете спокойствие. Научава ви да живеете в мир, да елиминирате стреса, да намирате отговори там, където преди е царяло объркване, да забавите темпото и в крайна сметка, когато медитацията се превърне за вас в начин на живот, да можете във всеки момент да се оттеглите в това място на покой. Наистина, в който момент пожелаете. Посред делова среща, трагедия, спортно състезание - когато и да е! Медитацията може и ще ви помогне да станете чудотворец, да познаете за себе си истинската магия. Искам отново да ви напомня какво е казал блестящият френски философ и учен Блез Паскал за ползата от медитацията: "Всички нещастия на човека произтичат от това, че не може да поседи безмълвно сам в стаята". Според мен, това е една великолепна мисъл и се чудя защо не включваме медитацията във всички нива на образователните програми. Моят опит показва, че никога не съм изпитвал друго, освен по-дълбок покой, любов и увереност след медитация. Тя е нещо просто, достъпно за всеки, когато решим да я използваме, и допринася неимоверно за добруването ни.

А как се прави? Много е просто! Само решавате да го направите. Чуйте какво казва гениалният писател Франц Кафка: "Не е нужно да излизаш от стаята. Остани седнал на масата и слушай. Дори не слушай, а само чакай. Дори не чакай, а стой безмълвно, неподвижно и в усамотение. Светът ще ти се разкрие свободно, ще можеш да свалиш маската му - той няма друг избор и ще се търкаля възторжено в краката ти."

Няма правилни и погрешни начини за медитиране. Няма стратегии, които трябва да спазвате. Медитацията наистина е само това - да позволите на себе си да отидете в друго измерение, свободно от ограниченията, с които се сблъсквате във физическия свят. В състояние на медитация можете да разрешите в ума си затруднение или проблем. Вижте го, изпитайте го най-напред в невидимия си свят и после изиграйте начина, по който искате нещата да се развият в реалния. Можете също да помолите за божествено напътствие, като задавате наум въпроси като: "Как мога да действам с любов и да служа на другите, като участвам в предстоящото събитие?" "С какви други мисли да заместя саморазрушителните мисли, които сега са в ума ми и унищожават щастието ми?" Помнете правилото: "Човек е това, което мисли."

Медитацията е вашата възможност да създавате това, което ще бъдете, като навлезете в невидимия свят на мислите и разиграете всичко най-напред там, нещо като божествена репетиция на живота ви. Да, ще получите отговорите, които търсите. Да, ще можете да правите чудеса, невъзможни преди. Да, ще бъдете в състояние да напуснете физическото си тяло и да навлезете в небесното царство, което е във вас, и да се върнете, за да изпитате истинската магия.
В "Трите принципа на дзен-будизма" Филип Капло обобщава така онова, което можете да получите от медитацията:
"За обикновения човек, чийто ум е като шахматна дъска от кръстосващи се разсъждения, мнения и предразсъдъци, е практически невъзможно да задържи вниманието си свободно. Неговият живот се върти не около самата действителност, а около представите за нея. Като съсредоточава ума си изцяло върху всеки предмет и всяко действие, медитацията го освобождава от външните мисли и прави възможно установяването на пълна хармония с живота."
Да, вие наистина ще преминете от представите за живота си към осъзнаване на целта ви тук, на героичната ви жизнена мисия. По друг начин изразява това Тайсън Дешимару: "Ако имате чаша, пълна с течност, може до безкрайност да говорите за качествата й, да обсъждате дали е студена или топла, дали химическият й състав наистина е H2O дали е минерална вода или саке. Медитацията е да я изпиете." Красиво, нали! Да се научите да медитирате означава да се научите да живеете, вместо да говорите за живота. Тя е хармония с целта ви на духовно същество в човешки облик.

Установил съм, че най-доброто време за медитация е рано сутрин. Може да опитате да й посветите последния час преди нормалното си време за ставане сутрин. Не се тревожете, че ще сте уморени - един час медитация като че ли се равнява на цяла нощ сън. Когато завърша медитацията си, се чувствам по-отпочинал, отколкото след като съм спал цялата нощ. Вземам дълъг горещ душ или вана, после сядам на пода с кръстосани крака и затворени очи. Първата ми цел в медитирането е да се озова в състоянието алфа. За мен то се равнява на ефекта на хипнозата. Променят се мозъчните вълни. Те реално се забавят. Разбирам, че съм го постигнал, по това, че се чувствам безгрижен и еуфоричен. Ръцете ми олекват, сякаш като перца, и се повдигат без всякакво усилие, сякаш се движат от невидимата сила, която е в мен. Това е безгрижно и радостно цялостно усещане, както когато човек си е пийнал, но постигнато без химикали или алкохол. След няколко години занимания с медитация аз постигам това алфа състояние само за секунди.

Както вече казах, на този етап ръцете ми са леки като перца, главата ми сякаш е безтегловна. После се съсредоточавам повече върху картината в ума си и може да изправя в него екран в пастелен цвят, или пък чисто бял. Чувствам се сам, спокоен, щастлив и готов да използвам времето за медитация по какъвто пожелая начин.

Какво да правите, когато медитирате.
Всеки сеанс предлага многобройни възможности да използвате ценно времето. Възможностите са безгранични. Вие навлизате в духовния свят, като избирате да се потопите в себе си и да намерите Бога. Това е пътят, по който чудесата започват да се проявяват във физическия свят. Аз винаги приветствам този момент и смятам, че на него трябва да се гледа като на особен, божествен. Не позволявайте никому хули и посегателства срещу него.

Активната медитация включва поставянето на проблеми или въпроси за обсъждане. Когато имам да решавам някакъв конкретен проблем, аз често питам: "Каква е поуката тук?" или: "Каква полза мога да извлека от тази ситуация?"  Медитацията предлага безброй възможности за решаване на конфликти. Напътствието е у вас самите. Докато медитирате, можете да задавате въпроси и да получавате отговори. Можете да се върнете назад в живота си, да изживеете някои събития отново и да видите поуката, която са ви донесли те. Можете да общувате с хората, които някога са били част от живота ви, а сега или са другаде във физическия свят, или вече са го напуснали. Можете да установите връзка с божествения интелект във вас и да го използвате по удивителни, нови начини. Можете да се научите да стигате до същината на болест, белязала живота ви, да благословите страданието и да потърсите какво означава то. Можете да установите контакт със способността си за изцеление. Можете да откриете, че умът ви е способен да произвежда вещества, които да облекчат страданието ви и да подпомогнат оздравяването ви. Можете да се научите да искате и да получавате смелост, за да правите значими промени, да се разделите с отрови, към които сте пристрастени, и с нездравословния си начин на живот. В крайна сметка ще стигнете отвъд мислите и дейността на ума. Ще се "прехвърлите" в единното поле на съзнанието, където няма мантри и няма мисли. Това е истинско блаженство. Не може да се опише това състояние. Ще го изпитате и ще го оцените, обещавам ви.

След медитацията ми е приятно да продължа да изпитвам невероятната лекота. Чувствам се центриран, съсредоточен, общувам с другите със съзнание за божествената пълнота в тях. Като че ли автоматично започвам да се храня по-добре, да вземам по-добри за здравето си решения, да пия повече вода, да се движа повече, да бъда по-щедър и великодушен, усещам по-малко стреса и умората. Нямам думи да изразя колко благотворни за мен са заниманията с медитация.

Това е моята собствена техника. Тя не е част от някакво официално обучение по медитация. Върши ми работа и се е развила от намерението ми да установя връзка с по-висшето в мен. Когато повярвате в съществуването му, ще намерите пътя. Той няма да е като ничий друг. Ще бъде ваш, собствен, много личен и много ефективен начин за потапяне в себе си. Съществуват много и чудесни книги и наръчници, които могат да ви помогнат. Но засега ви трябва намерението да откриете пътя сами за себе си. Уейн Дайър

Още интересно за вас:
Как да се освободим от негативна мисъл


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik








неделя, 27 ноември 2011 г.

За да надмогнете гнева и огорчението

Представете си някой човек, за когото смятате, че някога ви е сторил зло. Може би бивш партньор, който ви е напуснал, или пък по някакъв начин ви е наранил, родител или отдавна загубена любов - човек, който ви е зарязал или който не си е платил отдавна просрочен дълг. Нека той изникне в мислите ви. После, само за няколко мига, вместо да изпитвате омраза и огорчение, опитайте се да си представите как изпращате на този човек любов. Опитайте се да проумеете, че той се е появил в живота ви, за да ви помогне да усвоите някаква поука и колкото и болезнена да е била тя, появата на този човек е имала своята цел. Когато бъдете в състояние да му изпратите любов, вместо омраза, не само ще излекувате себе си, но и ще поемете пътя към превръщането си в духовен човек.

Мислете за злото, което ви е сторено, като за ухапване от змия. Когато ви ухапе змия, ви боли поради две причини. Едната е самото ухапване, което не може да се върне обратно. То се е случило, от него ви боли и ви остава белег. Оттам нататък се научавате да избягвате змиите. Втората причина за болката е отровата, попаднала в организма ви. Точно тя е убиецът. Никой досега не е умрял от самото ухапване от змия - убива не друго, а шокът от
отровата, плъзнала в тялото. Същото е и с омразата и прошката. Нещо се е случило. То не може да бъде върнато обратно в нашия физически свят. Но убиецът - омразата и гневът - продължава да циркулира в организма ви като отрова дълго след като раната се е излекувала и изчезнала. 

Единствено вие можете да прогоните тази убийствена отрова от себе си. Вие избирате дали тя да остане у вас. Не забравяйте мъдрите слова на Буда: "Няма да бъдете наказани за гнева си, но ще бъдете наказани от гнева си." Чудотворството е недостъпно, когато сте отровени от гняв към другите. Започнете още днес с утвърждението: "Аз знам, че имам власт да направя живота си пълен с удовлетворение и радост. Аз съм чудо и следователно мога да правя чудеса." 
Уейн Дайър

Още интересно за вас:
Как да се освободим от негативна мисъл
Визитна картичка
Метод за лично съветване


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik




сряда, 23 ноември 2011 г.

Новолуние в Стрелец 13 декември 2012, 10:43 часа

Как да направим това:
- напишете вашия списък с желания до 8 часа от точния момент на новолунието, когато това ви е възможно
-пишете вашите желания на ръка всеки месец, като се разделя всяко желание от другите /номериране/
- поставяйте дата и съхранявайте списъка с желанията си-желанията се пишат с червен химикал и се държат /или носят/ близо до нас

Новолунието е наистина един необикновен ден! Вселената иска вие да бъдете щастливи. Ако едно желание не се сбъдва, продължавайте да го повтаряте или обърнете внимание каква неочаквана облага идва на негово място. Не можете да правите пожелания, които засягат поведението или самоопределението на друг. Опитът показва, че това просто не работи. Така че не си хабете желанията за други хора, а обърнете внимание на своите желания спрямо тях.

Какво да си пожелаем, когато Новолунието е в Стрелец?
Търсене на истината, Спокоен ум, Пътуване, свобода, приключение, Правни въпроси, Вяра, оптимизъм, Намиране на разрешение, Овладяване на склонността към прекаляване.

Примерни желания за подтикване на личната връзка с истината:
"Желая да мога да си спечеля помощта на Висшите сили, които да направляват живота ми."
"
Желая напълно да се изчисти връзката ми с моите доброжелателни духовни водачи."
"
Желая ясно да ми се покаже как да се моля по начин, който ме свързва направо с.../Бог; Висша сила/; моите Ангели/."
"
Желая да мога да посещавам място за богослужение или медитация минимум...пъти месечно."
"
Желая всичките ми страхове, свързани с това да бъда честен спрямо другите, лесно да ме напуснат."
"
Желая да мога да се изпълня със смелост в отстояването и теализирането на моите убеждения."
"
Желая да ми се удава да се моля/медитирам/чета духовни книги/ поне .... дни в седмицата, минимум.... минути всеки път."

Примерни желания за провокиране връзката със света на природата:
"Желая да мога да се вслушвам с уважение в моя интуитивен глас и да се доверявам на водачите да ме водят в правилната посока."
"
Желая да преживея радостта от духовната цялост."
"
Желая да поема по пътя, който моето интуитивно познание ми посочи като правилен."
"
Желая интуитивното ми чувство да стане по-силно и по-точно."
"
Желая да мога да изпитвам постоянно омиротворение на ума."

Примерни желания за подтикване към свобода:
"Желая да мога да предприема пътуване до.... на цена, която мога да си позволя."
"Желая да мога да предприемам редобно пътувания."
"
Желая да мога да изпитам свободата и радостта от живота."
"
Желая да имам повече приключения в живота си."
"
Желая да мога да гледам на живота като едно красиво приключение."
"
Желая да мога да се радвам на облагите, проитичащи от спонтанните ми взаимоотношения с другите."
"В ситуации, отнасящи се до...., искам да бъда изпълнен с оптимизъм и добри решения."
"
Желая да мога успешно да изследвам....."

Примерни желания за благоприятни взаимоотношения със закона:
"Желая да мога да се подчинявам на съвестта си, което да ме доведе до спокойствие на ума."
"
Желая да мога да действам изцяло върху провокиране на вътрешната същност."
"
Желая да мога да избера етичния път по отношение на ...."
"Желая да мога да направя правилният избор на адвокат, който да се заеме с моя случай и да го тласне в положителна посока, на цена, която мога да си позволя."
"Желая яснота в съдебните процедури относно...., позволявайки ми да действам за благоприятния изход."
"
Желая пълна яснота по отношение на съдебният процес за...., което да ми помогне да взема решения, които са напълно в мой интерес."

Примерни желания за оптимизъм:
"Желая да се държа по галантен начин с тези, които имат нужда от моята помощ."
"
Желая да мога да осъществявам приятелски взаимоотношения с хората."
"
Желая да се изпълвам с увереност по отношение на положителния изход от събитията."
"
Желая да знам, че има положителен изход от всяка ситуация."
"
Желая всички задръжки по отношение изживяването на радостта от щедростта, лесно да ме напуснат."
"
Желая да имам вярата, че имам на своя страна Висша сила във всяка област от моя живот."
"
Желая лесно да намеря късмета си, който да навлезе във всяка област на моя живот."

Примерни желания за насърчаване на образованието:
"Желая да мога успешно да се запиша в подходящия за мен колеж."
"
Желая да мога да гледам на живота от по-философска гледна точка."
"
Желая лесно да привлека, разпозная и да започна да чета тези текстове, които ми помагат да напредна по моя духовен път."
"
Желая да мога ясно да отграничапри своя избор на духовен учител/учение, което да издигне моята душа и да ми помогне да освободя духа си."
"
Желая лесно да привлека, разпозная и започн работа с подходящия за мен наставник, който ще ми помогне да науча...."
"
Желая да мога да търся активно отговорите на моята дилема...."
"
Желая да намеря разрешение на.... по недвусмислен и директен начин."

Примерни желания за елиминиране на себеразрушителната немарливост:
"Желая навикът ми да бъда груб лесно да ме напусне.""Желая навикът ми да поемам безразсъдни рискове в областта на..... напълно да се разсее.""Желая склонността да поемам по преките пътища, което води до грешки, лесно да ме напусне."
"
Желая цялата себеразрушителна небрежност в областта на .../пари, съпруг и т.н./ лесно да се махне от мен."
"
Желая цялото ми самодоволство напълно да ме напусне."
"
Желая склонността ми да "предполагам", без да съм проверил фактите, лесно да се разсее."
"
Желая склонността ми да прекалявам напълно да ме напусне."
"
Желая слепият оптимизъм, който подкопава живота ми, да ме напусне изцяло."

Примерни желания за укрепване на здравето в областите, управлявани от Стрелец:
"Желая да постигна пълно изцеление в областта на ..../изброените области от тялото, управлявани от Стрелец/."
"
Желая лесно да привлека, разпозная и започна работа с подходящите за мен лечители, които да възстановят моето пълно здраве в /областите на тялото изброени по-горе/."
"
Желая да привлека правилната информация, която да доведе до пълното изцеление на.../ всяко телесно страдание, свързано с областите, управлявани от Стрелец/."
"
Желая да мога да предприема действия, които да доведат до успешното възстановяване на моето здраве в областтта на... /областите на тялото, управлявани от Стрелец/ за пълно здраве и хармония."

Това са примерни желания за писане. Може да си изберете по едно или две от всяка област, които желаете да са истина за вас.
Ако сте запознати с този метод, си знаете какво да правите:) Аз си имам тетрадка, в която пиша желанията. Започвам с датата, написвам желанията и завършвам така: Нека това, или нещо още по-добро, да се случи за моето най-висше благо, както и за най-висшето благо на всички. 
Пазя тетрадката на място, което само аз знам и другия месец продължавам...
Както при всичко и тук е важна вярата и убедеността в процеса! Винаги след време може да направите "преглед" на предишни желания и да установите напредъка при реализирането им:) На мен ми се случва да забравям какво съм "поръчвала" на Вселената и след време като прочета желания от преди време, мога да си обясня как са се случили нещата при мен, следствие от заявяването на желанията ми.
Успех, вяра и сбъдване на всички желания!

Сподели с твоите приятели във Фейсбук.


четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Как понасяме раздялата според зодията

Не всички еднакво понасят раздялата - някой реват, други гладуват, трети пък страдат и се усамотяват, но има и такива, които търсят утешение в алкохола или в нови връзки. Ако вярвате, че поведението в подобни ситуации е свързано с зодиите от хороскопа, тогава може да видите как партньорът ви ще реагира, ако му биете шута.

Овен - Преживява болезнено раздялата, въпреки че се старае да остава впечатление на голям сърцеразбивач. Когато го споходят любовни мъки, на овена не му е леко даже и в собствената кожа. Въпреки, че е огнен знак, чувства се като полят с ледена вода когато настъпи раздялата с партньора. И понеже вярва, че както в любовта така и във войната, всичко е позволено, опитва всичко за да запази на свой начин човекът на когото държи. Ако не успее обръща се към чашката, приятелите и роднините.

Телец - Независимо от това че прави впечатление на отпуснат, който няма никакви проблеми и най-малко любовни, трудно понася раздялата, даже и в случай когато някой от двамата трябва да отпътува някъде. Ако раздялата е окончателна чувствителният телец се прибира в къщи и усамотено страда. Много рядко разговаря и с най-добрите приятели, които едва биха могли да го накарат да излезе. Намира утешение в поезията и песни, които му припомнят на партньора.

Близнаци – Въпреки, че показват, че всичко и любовните скъсвания преживяват спортменски - не е единственият/ата на света, въобще не им е леко. Свикнали са всички да ги обичат, канят и държат за ръка те не могат да проумеят, защо някой ще ги изостави. А когато това се случи на обичаното лице ще изпращат съобщения, ще се обаждат по телефона, ще чакат пред дома му/й, ще пишат имейли и ще разговарят с всички, които имат контакт с любимия.

Рак - Много трудно преживява раздялата, даже и времената раздяла. В очакване те лесно се отдават на пиене и хапване, скитат от кафене на кафене и много често прегръщат без никакъв повод хора, които не са на тяхно ниво. Тази зодия обаче въобще не се безпокои кой какво казва за него - единствено мечтае за деня когато отново ще срещне любовта на живота. Всичко останало е второстепенно, даже и съветите на семейството.

Лъв - Гордият лъв страда драматично, открито. Всички трябва да знаят, че е е наранен и всички трябва да тъгуват с него. Трудно понася раздялата и понякога не разбира дали това е заради наранената му суета или заради разбитото сърце. А може би разсъждава той и едното и другото и се опитва да разбере партньора, който до вчера го "издигаше до звездите", а днес му нанася такава болка.

Дева - Подбира, но е търпелива. Много трудно хората от тази зодия са оставяни, но ако се стигне до това, ще направят всичко за да разберат причината. Ще похапват от любимия си черен шоколад, ще въздишат и ще обмислят какво съобщение да изпратят на любимия си човек. Когато пожелае да остави партньора си, ще направи така, все едно тя (Девата) е изоставена. Иначе как би се усложнил и без това сложния живот.

Везни - Сдържани и суетни, хората от тази зодия са като родени артисти. Те няма да предоставят това удоволствие на никому, даже и на обичания човек, ако са изоставени, да гледат нейния "унищожен свят". Те все някак си ще преживеят любовната раздяла. Пред другите ще са усмихнати и ще се преструват, че те са изоставили партньора си, а не обратно. Но в къщи ще си хапват сладкиши, ще плачат и ще се събуждат на възглавницата, която все още е запазила парфюма на човека, когото все още обичат.

Скорпион - Тази зодия страда като никоя друга, особено когато е влюбена и изоставена от човека когото искрено обича. Не знае към кого да се обърне с кого да говори, защото за Скорпиона най-голямата мъка е любовната. След раздялата няма нищо по-лошо от това. Няма приятели, не съществуват кафенета, няма и питиета, които да помогнат да преодолее раздялата.

Стрелец - За да преодолее раздялата Стрелецът ще избяга от суровата действителност. Естествено ще се опита да отпътува някъде, но ако не е възможно ще се отбие в любимия ресторант или ще се разходи из града, ще се отбие във видеотеката за филм който би желал да изгледа с любимия човек. И сега след като е сам вне е ли по-добре да обмисли за някоя нова среща вместо за тази грозна раздяли?

Козирог - На практичния, но чувствителен козирог не му е ясно кой е толкова луд, че да го изостави, защото няма нещо, което той-да не може да направи за любимия човек. Ако партньорът ги остави Козирогът мисли, че нещо не е наред с него и си връща лентата назад за да разкрие кое е това нещо което не е харесало на партньора му. В мислите си се връща на стари неща и подхранва спомените си за любимия. Всичко преди бе по-красиво, романтично, утешава се сам в болката си Козирогът.

Водолей - Изоставен след раздялата Водолеят тича от кафене на кафене, от приятел на приятел без да се сети, че партньорът го е изоставил заради това, че никога не е бил на ясно с неговите планове, намерения и чувства. Всичко което трябва да обясни на обичания човек, водолеят обяснява на приятели и колеги. И все пак ще обърне земята наопаки за да накара човекът когото обича да се върне.

Риби - Рибите са родени за да страдат, съчувствия и болка. Мъката в погледа им е по-голяма от всякакви думи, както и неизлятите сълзи и мъка, защото рибите обичат да страдат в самота. И самосъжалявайки се и неразбирайки, защо са отхвърлени от партньора си Рибите си припомнят някой други раздяли при които са мислили, че земята ще спре да се върти. Но ето, че не е, и все пак всичко се върти около любовта.

Четете и помнете, че звездите само създават подходящите условия, а всеки сам решава дали и как да се възползва от тях.

Още интересно за вас:
Слушайте себе си
Израстване чрез болка
Давайте и ще ви се даде

 Сподели с твоите приятели във Фейсбук.


сряда, 2 ноември 2011 г.

Консултиране онлайн

Консултиране онлайн – това е вид оказана помощ посредством връзка между терапевт и клиент чрез интернет. Контактът се осъществява с използването на система Skype, което предоставя възможност за среща в реално време, чрез установяване на гласова връзка.



вторник, 1 ноември 2011 г.

Изобилие за всички

Сами знаете колко много информация има по въпросите за силата на мисълта и начините за забогатяване. Все едно до сега всички да са овладeли това и да са богати... Но не е така. И защо се питате, нали?
Защото светът е изпълнен с противоречие. Всеки знае много за силата на подсъзнанието, говори се много, а постъпки и действия за постигане на желаното почти няма. Парите са енергия и опознаването на законите на изобилието и прилагането им, е неразделна част от духовния ни път.
Най-важно от всичко е да осъзнавате и правите това със сърцето. Да имате вяра и убеденост в утвърждаващите модели, които избирате за себе си. И друго, което може да се окаже препъни камък за вас към желаното изобилие - дори и цял ден да повтаряте и пишете положителни мисъл-форми и да визуализирате, а действията ви да говорят друго - излъчвате поведение на нелюбов към себе си и хората, постоянно несъгласие и отричане на всичко, което е отвъд хоризонта и разбиранията ви, изпълнени сте с чувство на негодувание, обида, вина и страх - така само увеличавате времето за постигане на намеренията и целите си и се отдалечавате от изобилието на Вселената. 
Пожелавам на всички да намерите за себе си разковничето на успеха и благополучието, да следвате собствени цели и да сте изпълнени с любов, мир и светлина!

Още интересно за парите:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik