Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

неделя, 22 януари 2012 г.

Хороскоп по деня на раждане

Раждането на човек не е случайно, а в съответствие с неговата духовна еволюционна програма. Изборът на определен ден от седмицата за първата глътка въздух влияе върху рождения номерологичен хороскоп и е важна съставна част от пъзела на човешкия живот. Често хора родени в един и същи ден от седмицата изпитват взаимно привличане и се чувстват добре в периметъра на личните си полета.

Роден в Понеделник
вие сте под влияние на Луната и Нептун. Притежавате силна интуиция, изострена чувствителност и живо въображение. Понеделник хармонично се съчетава с календарен ден на раждането е 2, 7, 11, 16, 20, 25 или 29-ти.
Впечатлителни и общителни, умеете добре да общувате с повече хора. Благодатно поле за изява за вас са сцената и медиите – вестници, радио, телевизия, а също така и политиката. Обичате да се ровите в миналото. Влече ви историята, археологията, реставраторството, търговията с антикварни стоки. Любители сте на добрата кухня и може би имате проблеми с теглото си. Имате изострена сетивност, можете да развиете своята интуиция и да виждате извън времето и пространството.

Роден във Вторник
вие сте подвластни на огнената енергия на Марс. Жизнени и енергични, обичате движението и вероятно сте физически добре сложени. Изпитвате естествено влечение към спорта и можете да напреднете много в тази област. Дори и да не се занимавате активно със спорт, държите на добрата си физическа кондиция. Марс носи енергия и борбеност, амбиции за реализация, хъс и воля за себедоказване. Още по-силно е влиянието на Марс, ако сте родени на 9, 18 или 27-ми календарен ден от месеца. Вие умеете да се справяте добре във всякакви ситуации, не се страхувате да поемате рискове и да носите отговорност. С успех можете да се реализирате в спорта, в органите на сигурността и отбраната на страната, а също така и във всички инженерни професии.

Роден в Сряда
вие сте под влияние на пъргавия и остроумен Меркурий. За вас е много важно да се изразявате словесно. Бързата и аналитична мисъл, както и умелото боравене със словото ви дават отлични възможности за изява в системата на образованието като лектори, преподаватели, в съдебната зала като адвокати или на сцената като актьори. Служите си добре с числата и можете с успех да практикувате професии като програмист, финансист, статистик. Това важи в още по-голяма степен, ако сте родени на 5, 14 или 23-тя ден от месеца. Обичате да спорите, притежавате сръчност на ръцете и можете да бъдете изящни майстори-приложници.

Роден в Четвъртък
вие през целия си живот сте закриляни от благодатния Юпитер и можете да разчитате на късмета си. Имате мащабно мислене и големи реализаторски способности. С вродената си мъдрост и философска нагласа, лесно печелите доверието на околните и често имате възможност да заемете висок пост. Свободата и независимостта са ви много скъпи и трудно понасяте някой да ви командва. Умеете да се възползвате от хора и обстоятелства. Вашата силна възраст е зрялата. Имате разностранни интереси и можете де се реализирате в широк спектър от професии: писател, режисьор, философ, политик, химик, строителен предприемач, транспортен бос. Още по-въздействуващо е влиянието на Юпитер, ако сте родени на 3, 12, 21 или 30-то число, независимо през кой месец от годината.

Роден в Петък
вие сте под силното влияние на Венера - артистични, с развити сетива за красотата, за цветовете и формите. Вероятно имате отличен слух и артистичен глас. Изкуството, във всичките му проявления, ви привлича и може да стане ваша съдба. Подходяща за вас е професията на актьор, художник, дизайнер на дрехи или обзавеждане за дома, архитект, изкуствовед, галерист, фризьор, козметик, адвокат, съдия, прокурор и др. Ако сте родени в петък и в допълнение на 6, 15 или 24-ти ден от месеца, то имате в повече чувство за отговорност и можете да бъдете изключително всеотдайни в попрището, което сте си избрали.

Роден в Събота
ден, покровителствуван от Сатурн който ви определя като човек, които лесно се разпознава по неестествената за възрастта си зрялост. Стремите се отрано да се сдобиете със самостоятелност. Отношенията с възрастни хора заемат важно място в живота ви за добро или зло. С желание се отзовавате на необходимостта да се грижите за близък родственик. Умеете много добре да контролирате чувствата си и да не ги излагате на показ. Макар и външно да изглеждате резервиран, вие имате богат душевен живот и можете да бъдете много сантиментални. Отрано научавате сатурновият урок, че успех ще постигате само след продължителен и упорит труд. Ще имате дълъг житейски път. В по-пълна степен горното важи ако сте родени на 8, 17, 26-ти ден от месеца. Обичате шумоленето на банкнотите и често избраната професия е свързана с парите – счетоводител, касиер, банкер. Притежавате вроден усет за бизнес и се интересувате от политика. Така предприемачеството, административната и управленска дейност се явяват отлично поле за реализация на безспорните ви качества.

Роден в Неделя
вие сте подложени на едновременното влияние на Слънцето и Уран. Много взискателни към себе си вие можете да формирате силен характер. Определено сте амбициозни, изобретателни, целенасочени, упорити и твърде практични, особено ако сте родени на 1 , 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31-ви. С каквото и да се занимавате, а вие не избирате какво да е, то трябва да бъде оценено по достойнство и личното ви участие да е дебело подчертано. Обичате, но същевременно и умеете да ръководите група хора. Силното ви лично присъствие и чувството ви за отговорност будят доверие и с лекота успявате да се превърнете в лидери на групата от хора, с които работите. Полагате много усилия да се придвижвате напред и нагоре и комфортно се чувствувате на върха на йерархичната пирамида. Кариерата ви често е споходена от неочаквани обрати и от намесата на властимащи. Обичайно е да преминавате от една професия в друга или внезапно за околните да бъдете изстреляни към върха, оказали се ”подходящият човек на подходящото място“. Понякога обаче може неочаквано да полетите надолу като нечии изкупителни жертви.
Автор: Муси Дачева, Източник: www.temura.net



Още интересно за вас:



Сподели с твоите приятели във Фейсбук


Няма коментари:

Публикуване на коментар