Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

събота, 4 февруари 2012 г.

Цветен хороскоп 1

Древните скандинавци са разпределяли характерите на хората като си ги оприличавали на цветя. Те разделят хората на 36 зодии в техния цветен зодиак. 

Перуника 
1-10 януари Това са упорити и педантични хора. Изключителни професионалисти, Вие умеете да използвате в своя полза дори недостатъците и пропуските си. Вие излъчвате сигурност и печелите доверието на всички. Имате много приятели, които с радост Ви помагат. В любовта подходящ партньор за Вас ще е нежната Теменужка и грижовното Лале. За партньори в бизнеса си изберете представители на Белия имел, които Ви стимулират. 

Амарилис 
11-20 януари Вие сте трезвомислещи и интелигентни. Практични, но и пресметливи. Преценявате разумно рисковете, които може да се поемат. Вие имате строг характер и това отблъсква много хора, но Вие сте сроги към себе си, което Ви прави търсени специалисти. Чудесни любовници сте за Теменужката, Момината сълза и Глухарчето. Шипката и Жасминът са отлични бизнес-партньори за Вас. 

Гербер 
21-31 януари Вие сте много практично настроени хора. В професията си имате много високи изисквания, но пък сте и непостоянни. Въпреки това, винаги постигате целите си. Имате неустоим чар, който ще Ви отваря врати навсякъде. Щедри сте до крайност, което позволява да Ви използват.Вашите добри приятели са Орхидеята и Паричката. Слънчогледът ви е отличен бизнес-партньор, а стабилно семейство с неукротима страст ще имате с Азалията. 

Глухарче
1-10 февруари Вие сте много непостоянен човек. Затова в живота ви до вас на всяка цена трябва да има някой, който да ви подкрепя. Служебните си изпълнения ще можете да изпълнявате успешно, само с помоща на солидни приятелства. Чудесни приятели за вас са Карамфила и Гладиолата. Бизнес-партньор може да ви бъде Еделвайса и рационалния Амарилис. Вашата истинска любов търсите сред представителите на зодия Лилия. 

Паричка 
11-19 февруари Вечно в добро настроение, вие сте отлични творци. Вашият оптимизъм е заразителен и се пренася на околните. Затова всеки търси компанията ви. Лошото ви е,че сте прекалено суеверно хора и това понякога ви пречи. Стъписвате се лесно пред трудностите. Имате нужда от малък тласък, за да се справите. Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът. Истинската ви любов е орхидеята. 

Лале 
20-29 февруари Силната ви интуиция граничи с телепатия. Тя никога няма да ви подведе и вие винаги се доверявате на усета си. Любовта ви е трудна и на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията ви и е трудно да задържите до себе си постоянен партньор. В бизнеса си се пазете от зодия Шипка, те могат да ви подведат. Единствено Перуниката може да задържи любовта ви завинаги при себе си, тъй като с нея никога няма да ви е скучно. 

Мимоза 
1-10 март Вашата изключително силна фантазия ви подтиква към непрекъснати промени. Непостоянни сте и в работата си, в интересите и в любовта си. Това е така, защото сте много чувствителни и лесно нараними. Пазете се от Орхидеята, защото тя е прекалено жестока за вас. Семейство бихте могли да създадете с Нарцис, Камелия и Перуника - те ще ви създадат всички условия да се чувствате щастливи и доволни. 

Теменужка 
11-20 март Лековерни, скромни и тихи хора, вие сте търсени приятели. Всеки би искал да е във вашата компания, защото от вас се излъчва спокойствие и уравновесеност. Вие сте отлични творци, но това ви е по-скоро хоби. Предпочитате работата, която ще ви обезпечи материално. Добре е да имате колега Нарцис, на когото ще можете винаги да се доверите. Интимнитe си партньори търсете сред представителите на Жасмин и Маргарита. 

Лютиче 
21-31 март Вие сте изключителен финансист. Вие сте много амбициозен и талантлив човек и често се издигате до върховете в професията ви. В любовта търсите сигурност и постоянство, спокойствие и покой. Тези претенции ще ви направят непостоянен партньор, но това ще е докато откриете своята идеална половина. Чудесни приятели са ви Гарденията и Карамфилът. Вашата голяма любов ще откриете при страстния Слънчоглед или красивата Гергина. 

Хортензия 
1-10 април Вие сте хора, които лесно постигат успех в живота. Сръчни, пресметливи и консервативни, вие сте труден партньор в живота. Справяте се с всеки проблем пред вас. Талантливи сте,но настроението ви се променя през броени минути. В любовта си търсите страст и покорство. Гладиолата ще ви даде страст, но е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледа или Цинията. 

Люляк 
11-20 април Вие сте заредени с изключителна енергия. Вие сте възпитани, великодушни, винаги готови да помогнете на хората, които имат нужда от това. Завладявате всичко около себе си с невероятния си чар и обаяние. Вие сте контактни и лесно успявате в живота. Щастието ще ви съпътства. Ще успявате в професии, в които е нужен контакт с хората. Вие сте добри политици. Вашите най-подходящи партньори са Водната лилия и Гладиолата. 

Камелия 
21-30 април Вие имате властен характер. Издържате на всякакви изпитания и имате много приятели. Вие имате склонност към творчеството, но по-добре се изявявате в обществения сектор. В любовта си търсите постоянство и спокойствие. Никога не подценявате развлеченята и обичате да се забавлявате. Идеалните ви партньори са чувствените и нежни представители на зодиите Мимоза, Теменужка и Маргарита. 

Божур 
1-10 май Вие сте решителни хора изпълнени с енергия и идеи. Вашите мнения и решения са най-рационалните и много от близките ви хора често искат съвет от вас. Колегите ви уважават, защото стриктни и изпълнителни. Приспособявате се лесно към всякакви условия. В любовста си сте много щастливи, но най-големия минус е болезнената ви ревност. Шипка, Маргарита, Здравец и Лотос ще ви донесат щастлив брак. 

Момина сълза
11-21 май Вие сте много честни и открити хора. Имате големи амбиции и достатъчно сили, за да ги осъществите. Тези ви качества ви правят отличен работник и можете да успеете във всяка област от живота. Водната лилия и Фрезията ще запалят у вас буйна страст. Те са подходящи за брак, защото са романтични и нежни. Бихте изневерили с Гергината, защото ви привлича властната й натура. Това може да бъде само кратко увлечение. 

Роза 
21-31 май Това са талантливи и чаровни хора, посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено. Красивото е най-ценното за вас. Въпреки това вие притежавате невероятна упоритост в работата си. Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото, които винаги успявате да използвате. Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата, а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел. 

Азалия 
1-10 юни Вие сте конфликтни хора, защото винаги на преден план изтъквате собственото си "Аз". Това ви печели много врагове, но не винаги се забелязва, защото компенсирате с чар и обаяние. Всички ви смятат за интересни компаньони. Сланчогледът, Зюмбюлът и Герберът ви обещават щастлив брак. Към останалите зодии не поглеждайте, защото ще се изкушите да ги използвате, без да ги обичате. 

Лилия 
11-20 юни Това са постоянни, упорити и амбициозни хора, които посвещават живота си на науката и непознатото. Тяхната чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности, но силният им характер бързо преодолява това. Азалията може да ви бъде предан помощник, с когото да споделяте научните си виждания. Чувствената еротика ще ви донесе Глухарчето. 

Шипка 
21-30 юни Вие често давате съвети на околните.Напътствате ги като демонстрирате мъдрост и разбиране. Не можете само да помогнете на себе си. Вие сте нерешителни. Страхувате се да не допуснете грешка и сте неуверени. Обичате красотата и изяществото. Имате много приятели. Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това ще ви удовлетвори. 

Жасмин 
1-10 юли Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и вие разполагате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличате всичко със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Истинската любов идва, когато срещнете Шипка. 

Маргарита 
11-20 юли Вие много лесно се приспособявате към всички ситуации. Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства. Привличат ви професиите, за които е нужнда сръчност в ръцете. Много високи успехи ще имате и във финансовата област. Лесно постигате целите си и се откроявате над другите. Камелията и Теменужката ви даряват със страст и разбиране, а с Белия имел и Мимозата създавате краткотрайни връзки.

Карамфил 
21-31 юли Вие сте решителни и постоянни хора. Добре се чувствате, само когато работите с много хора около себе си. Не обичате да ви обръщат много внимание. Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето. Влиятелни приятели, които да ви помогнат да се издигнете в йерархията са Гергина и Здравец. Нежност и разнообразие в любовта ви дарява Глухарчето, а вие търсите точно това. 

Слънчоглед 
1-10 август Честността и чарът ви привличат хора около вас. Вие имате голям успех в обществото. Умеете да избирате за приятели, само хора, които могат да ви бъдат полезни. Вие сте практични и много талантливи. Никоя трудност не може да ви сломи и да ви спре. Може да имате флиртове с Хортензия и Гербер, но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията. Само тя може да ви разпали. 

Циния 
11-20 август В професионално отношение вие притежавате изключително голяма амбиция и силна воля за реализация. Звездите ви дават и изключителен шанс, от който да се възползвате. Вие сте чудесни лидери. В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са хора, които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце. Орхидеята, Маргаритата и Розата ше направят живота Ви щастлив. 

Гардения 
21-31 август Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуалните връзки и занимания. Винаги ще се притичате на помощ и ще направите всичко възможно да подкпрепите приятелите си. Мразите колективните занимания,защото вие държите да бъдете забелязани и да сте единствени. Обичате да ви хвалят. Орхидеята, Лютичето и Фрезията ви дават силна страст и високо интелектуално съдържание на връзката ви. 

Водна лилия
1-10 септември Печелите доверие и имате трайни приятелства. Вие сте практични хора,но и разчитате много на интуицията си. Това дава много голямо внимание върху работата ви.Обичате творческата работа. Отлично ще сътрудничите с Туберозата и Люляка. В любовта си имате щастливи мигове и разочарования. Цинията, Момината Сълза и Теменужката са вашия щастлив шанс. 

Здравец 
11-20 септември Мъдри и много амбициозни вие непрекъснато търсите ново поле за изява. В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване, но свободното си време посвещавате единствено на себе си. Вие сте прекалено доверчиви и лесно може да ви излъжат. Вярност и преданост ще ви даде Амаралисът, а страстни нощи и тайни чувства ви свързват с Карамфил или Божур. 

Еделвайс 
21-30 септември Вие сте непостоянен, но много чаровен човек. Завладявате всички хора около себе си. Затова приятелствата ви са нетрайни, но пък много. Много добре знаете цената си и винаги постигате успех, като използвате предимствата си. В контраста си с Нарциса вие успявате да създадете единствено трайното приятелство. В любовта търсите романтика, развелчения и веселие, които могат да дадат Глухарчето и Перуниката. 

Гергина 
1-10 октомври Вие сте красиви, но и много потайни хора. Никой не знае какво мислите и какво чувствате. Чудесно се реализирте в областта на модата, където ви помага вашата изтънченост и вкус. Не предприемайте рискови начинания, защото може да пострадате. Изключително горди хора сте, което е пречка в контактите ви с останалите. Идеалните партньори в живота ви са Лотос и Азалия. 

Зюмбюл 
11-20 октомври Капризни и непостоянни,но оригинални и практични. Вие сте много горди и с желание да се наложите над другите. Това често пречи в контактите ви с колегите. Много силно ви привлича Мимозата, но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна. Чудесни приятели са ви Еделвайс и Лотос. Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадете една отлична любовна връзка. 

Фрезия 
21-30 октомври Много често вие сте непоследователни хора. Заемате се ту с едно, ту с друго. Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно. Сдържани сте и никога не показвате чувствата си. Имате силен характер и обичате да властвате. В любовта търсите спокойствието и тишината. Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти характера ви. Нетрайни ще са връзките ви с Гардения и Момина сълза. 

Тубероза 
1-10 ноември Много остър ум и много силна амбиция - това са качествата, които ви извеждат към върха. С каквото и да се захванете, вие влагате цялото си усърдие и постигате целта, която сте набелязали. Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост. Ще трябва да положите много усилия, ако искате да я преодолеете. В любовта търсите приятелство и доверие, това може да ви предложи Водната лилия. 

Нарцис 
11-20 ноември Вие сте ръбат камък - агресивен, със силна воля и инат. Когато пред вас е поставена задача, вие мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко. Постигате успех, въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете. В любовта търсите нежност и страст. Можете да ги получите от Теменужката. Мимозата ще се опита да ви подчини и връзката ви ще е нетрайна. 

Орхидея 
21-30 ноември Вие сте умни, но до болка прями хора. Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Това ви осигурява колкото приятели, толкова и врагове. Няма проблем, който да не можете да решите. Вие сте ловки търговци. Склонни сте към изневери и множество любовни приключения. Тези ви качества ще могат да изтърпят Слънчогледа и Гарденията. При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните. 

Гладиола 
1-10 декември Вие сте смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре. Вашите организационни способности могат да спечелят хората. Вие ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си. Отлични ваши съратници ще са Цинията и Жасминът. Вашият твърд характер ще се стопи в прегръдките на Гарденията. 

Лотос 
11-20 декември Мечтаете за пътешествия, промени, новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Пътуванията за развлечения са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесен партньор за вас ще бъде веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да позволите. 

Бял имел 
21-31 декември Търпеливи, кротки и упорити хора сте. С помоща на тези качества осъществявате всичките си мечти. Мекия ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора,които искат да ви помогнат. В любовта не знаете какво искате. Привлича ви нежната Маргарита, но искате да имате и смелата Перуника. Пазете се от Шипката, защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.
Сподели с твоите приятели във Фейсбук







Няма коментари:

Публикуване на коментар