Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Цветен хороскоп

Намерете цветето, съответно на деня, в който сте родени. Например, слънчогледът се отнася за хората, родени на 1, 10, 19, 28 число от месеца. Смята се, че съответното растение може да служи и за персонален талисман.

Слънчоглед - 1, 10, 19, 28

Това са хора, които околните обичат и ценят за техния авторитет и сила. Смятат ги за най-незаменими и неповторими. Дори в ситуации, които на пръв поглед изглеждат безизходни, тези хора намират бързо решение. Талантите им са много и разнообразни, но най-често те могат да ги реализират пълноценно едва в зряла възраст, тъй като в младостта си нерядко се разпиляват. 

За да преуспеят, на тези хора им е необходимо винаги да действат честно и безкористно, вслушвайки се в зова на сърцето си. Те не стават за "хитри игрички" - в тях могат само да се компрометират. Животът на "слънчогледа" обикновено е пълна чаша, ако те се отнасят към него леко.


Божур - 2, 11, 20, 29
Това са верни, постоянни и настойчиви хора. Вярно е, че околните често ги възприемат като твърдоглави и упорити. Но това не може да ги лиши от домашния чар, който те притежават. Важна роля за тях играе стабилният спътник в живота им. 
За да успеят в живота, те трябва да развиват своята интуиция и психологически способности, които ще им помогнат по-добре да разбират околните и да придобият по-голяма увереност в общуването си с тях.

Декоративен грах - 3, 12, 21, 30

Това са хора общителни, любознателни, не харесват рамки, условности, не обичат да се подчиняват. Те бързо намират общ език, рядко изпадат в униние и не са способни дълго и сериозно да мислят само върху един въпрос. 

За да преуспеят, тези хора трябва да избягват излишната хазартност и повърхностност в поведението си. Те трябва също така да развиват заложбите си за логическо мислене и по-често да го използват в живота си.


Синчец 4, 13, 22, 31

Това са надеждни, праволинейни и непосредствени хора. Гостоприемни и щедри, те се стараят колкото е възможно по-добре да подредят своя и чуждия живот. Категорично не приемат експерименти, заплашващи авторитета им или в разрез с установените норми. Околните по-често ги смятат за чудаци, дон-кихоти. 

За да успеят, те трябва да се научат понякога да излизат извън рамките и да помнят, че методите, чрез които е възможно да се постигне успех за момента, не винаги са подходящи за големи дела.


Лилия 5, 14, 23

Това са хора фини и изискано романтични. Те обичат стилния живот и силните усещания. При това обаче се страхуват да рискуват и са много обидчиви. 

За да успеят, тези хора трябва да развият дадените им сдържаност и скромност, тъй като опирайки се на своята неуморност, могат лесно да отпаднат между старта и финиша и да се окажат в плен на обстоятелствата.


Ален мак- 6, 15, 24

Това са хора, отгатващи точно и реагиращи на чувствата и мислите на околните. Те са алтруисти. Хората често пъти им се струват по-добри, отколкото са в действителност и затова често им се налага да се разочароват. Те нерядко демонстрират прекрасни способности за предсказване и психолечение, които използват в своето любимо поприще: наставление на околните и посочване на правилния път. 

За да успеят, тези хора трябва да избягват излишната нелогичност и привързаност към парадоксите. В живота подобни неща действително има много, но това не означава, че трябва да бъдат умножавани.


Орхидея- 7, 16, 25

Това са чувствителни, доброжелателни натури, които обичат красотата и умеят да ценят хармонията. Харесват им приключенията и пътешествията, интересуват се от културата и изкуството на други народи. Без умора те търсят и намират храна за ума, посещавайки различни културни мероприятия. Уютното семейно огнище и елегантното облекло заемат в ценностната скала на тези хора съвсем не последно място.

За да успеят, те трябва да се стараят във всяка ситуация да съхраняват оптимизма си и да се отнасят към живота малко по-леко.


Паричка- 8, 17, 26

Това са честни, мъжествени, скромни, но понякога нетърпеливи хора. Запалвайки се от някаква идея, те с увлечение работят за нейната реализация. За тях голямо значение има сигурното материално положение. Със служебните си ангажименти се справят бързо и прилежно. Кръгът от близки приятели около тях обаче е доста ограничен. 

За да успеят в живота, тези хора не е необходимо да предприемат нищо съществено. Трябва просто да мълчат и съвестно да си вършат работата, тогава с времето ще си дойде всичко.


Роза- 9, 18, 27

Това са хора романтични, храбри и благородни, които често пъти са склонни да живеят не своя собствен, а изключително обществен живот. Те поставят пред себе си високи цели в най-различни области и преодолявайки трудности, неподвластни на други, нерядко постигат своето. Благодарение на уроците, които им преподава животът, те стават силни личности. Заради любимия човек, са готови да преминат през "огън, вода и медни тръби". 

За да успеят в живота, те трябва да се научат на търпение и да разберат, че е невъзможно да се обхване необятното, понеже дори и те си имат своя предел.

Източник: margaritta.dir.bg


Сподели с твоите приятели във Фейсбук


Няма коментари:

Публикуване на коментар