Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

петък, 18 май 2012 г.

Кармично число

Кармичното число разкрива с какъв „багаж“ сте дошли на земята, който сте наследили от минал живот и от който ще зависят уроците в настоящия ви живот. В този смисъл нумерологията ви предлага да разберете каква точно карма сте наследили от миналото си и какво ви предстои в настоящето.
Изчисляването на Кармичното число е изключително лесно. От Рожденото си число изваждане 1, а полученото число се редуцира до едноцифрено.
Логиката на това число може да се потърси в психологията на числата. Според древната нумерологична наука единицата е единственото число, което никога не напуска божествената сфера; нейният квадрат се проявява в духовната сфера, а кубът й – във физическия свят, или това е числото, което не само не променя божествената си същност, а служи за общ корен на тези три свята. Ето защо от единицата се ражда всичко останало, а тя самата никога не се променя, но съдържа всички останали числа - тя е единственият творец на числата изобщо. Тя е и Бог, и Дух, и Творец, и Творението. Начало на всички начала. Ако Рожденото ви число е животът ви тук и сега, то Кармичното ви число е животът ви преди него или багажът, с който идвате от предишния си живот.
 
Ето защо от Рожденото ви число, което Душата ви е избрала, за да се появи, се изважда 1. Вашето Рождено число е всичко, което сте си пожелали и с което Бог се е съгласил за този ви живот, за да остане само това, което върви след вас от миналото ви и което е само ваше дело, защото вие не сте си свършили работата, която сами сте си избрали с избора на душата си, а Бог само е приел този ваш избор.
Важно е да знаете, че Рожденото число може да е както едноцифрено, така и двуцифрено, защото отговаря на числата на месеца, докато Кармичното число винаги се редуцира до едноцифрено число от 0 до 9.
Например ако сте родени на 7 юни, то Рожденото ви число е 7, а Кармичното 6 (7-1=6).
В случай, че сте родени на 17 юни, то Рожденото ви число е 17, а Кармичното 7 (17-1=16=1+6=7).

Кармично число 0
Ако след изваждането и редуцирането сте получили 0, то възможно е да сте съвсем млада душа, която идва на земята без минали кармични дългове, или пък такава, която е изчистила голяма част от тях. Настоящият ви живот започва на чисто, т.е. с „чисто досие“. 

Кармично число 1
Уроците на това число изискват да се научите на самостоятелност и независимост. Дори е възможно животът ви да започне със силна чужда зависимост, а урокът ви да изисква сами да се изправите на крака и да продължите. Възможно е също кармата на 1 да ви принуди да живеете сами или дори да постигнете големи успехи, но отново да останете сами. 

Кармично число 2
Уроците на това число изискват да се научите на добри взаимоотношения с другите. Възможно е да сте се възползвали от някой човек в минал живот и да трябва да платите в този, като ви се наложи да се нагърбите с отговорности и грижи за някого, който ще е зависим от вас. Едновременно ще трябва да се научите да проявявате по-малко скептицизъм и да се вслушвате повече в интуицията си.

Кармично число 3
Възможно е да сте имали фриволно поведение, да сте си пропиляли времето и да не сте се отнасяли сериозно към талантите си в минал живот. Вероятно чрез измама или като сте се възползвали от някого сте постигнали успех. Урокът ви в този живот включва да сте сериозни, балансирани и да се научите да носите отговорност.

Кармично число 4
Много е вероятно да сте проявили мързел в миналото, а сега ще трябва да изявите и докажете потенциала си. Ще ви се наложи да работите доста по-усърдно, отколкото много други хора, за да изхранвате прехраната си. Кармичният урок на това число цели да ви научи на упоритост и постоянство, като можете да бъдете възнаградени с големи постижения и богатство, но за целта е нужно да се трудите честно и усилено, без да роптаете и да се оплаквате.

Кармично число 5
Със сигурност сте изпадали в различни зависимости и пристрастявания, били сте разточителни и ексцентрични или сте имали безразборни сексуални връзки в минал живот. Урокът ви в този живот ще ви принуди да работите усилено, да понесете лишения и да се откажете от доста неща, за да вървите напред. Кармата на 5 е в състояние да ви застави да се съобразите с нея дори с цената на сериозни здравословни проблеми, за да се придържате към правилния път, да не се отклонявате и да не проявявате склонността си към разточителство.

Кармично число 6
Възможно е да сте предали или изоставили семейството си или негов член в минал живот. Урокът на това число ще ви застави да издържате сами семейството си или да се грижите за болен негов член. Въпреки кармата, това може да не се окаже по силите ви и вие и в този живот да напуснете семейното гнездо.

Кармично число 7
Със сигурност в миналото не сте отдавали достатъчно внимание на духовния си живот, като сте били твърде силно фокусирани върху материалните неща и печеленето на пари. Поради тази причина може да ви се стори твърде голямо предизвикателство печеленето на пари в настоящето, като е възможно също някакъв здравословен проблем или хронично заболяване да поставят на изпитание вярата ви.

Кармично число 8
Най-вероятно сте злоупотребявали със силата и властта си, за да експлоатирате или оскърбявате другите в името на материалното ви благополучие. Може да ви се наложи в този живот да сте подчинени, като ще трябва да се справяте с по-малко пари, както и да работите доста по-усилено, отколкото другите, за да постигнете целите си.

Кармично число 9
Кармата на 9 показва, че в минал живот не сте се грижили или обичали достатъчно хората. Урокът ви включва да се научите да сте внимателни, състрадателни към проблемите на другите и да им помагате в решаването им. Началото на настоящия ви живот може да е белязано с големи лични очаквания, но успехът ви зависи доколко ще се справите с ролята на учител и филантроп по пътя си.

Още интересно за вас:

Сподели с твоите приятели във Фейсбук.

3 коментара:

  1. ако сме с двуцифрено число. 28.
    как се изчислява.къде и какво гледаме.
    също и при 22. за което знаем,че не се редуцира.

    ОтговорИзтриване
  2. При изчислението на кармичното число всички цифри се редуцират до едноцифрено. За 28 е 28-1=27=2+7=9 е кармичното число.

    За 22 е 22-1=21=2+1=3 е кармичното число.

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване