Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

неделя, 15 юли 2012 г.

Предмети, които носят късмет според зодията

Да имаш късмет е хубаво нещо! Животът ти се подрежда, върви ти като по вода. Случват се различни и все хубави неща. И най-важното – спохождат те, без да се напрягаш. За това всеки иска да има късмет, но малцина са тези, които правят нещо за да подпомогнат съдбата да наклони везните в тяхна полза.

Овен
Овенът е огнен знак, което значи, че символи свързани със звездите и слънцето са късметлийски за него. Опашка от животно предпазва представителите на тази зодия от злини и насочва положителната енергия към тях. Жените овен могат да привлекат богат и отговорен мъж ако носят бижута от злато и рубини.
Телец
Носете бижута, без значение от какъв метал са изработени. Те ще привлекат на ваша страна здравето, парите и щастието. Медните неща са изключително подходящи за този знак, които е управляван от Венера, а този метал принадлежи на богинята на любовта. Закачете подкова над входната си врата, за да предпазите дома си от лош късмет.
Близнаци
Пеперуди, морски кончета и колибри носят късмет на тази въздушна зодия. Тези крилати създания символизират социалната популярност, креативността, въображението и свободата на душата. Поставете перо на бюрото, на което работите, за да подобрите късмета си в писането, комуникацията и креативната си кариера. Огледала също носят късмет на близнаците. Дами, не забравяйте да пъхнете едно в дамската си чанта.
Рак
Като представител на водните зодии късмет на рака носят златната рибка, делфинът, морската звезда, морското конче, костенурката и пингвина. Мидите, перлите и изсушеното морско конче привличат любовта в живота ви. Луна или предмети във формата на полумесец повишават физическата ви сила и ви свързват с невидимите сили, които бдят над вас.
Лъв
На този леко арогантен зодиакален знак късмет му носят статуи или картини на звездите или слънцето. Златни бижута във формата на слънце и слънчоглед им дават положителна енергия, както и символа на котката и античните монети. Символ с човешка ръка ви предпазва от липсата на късмет, а изображението на Свети Кристофор предпазва шофьорите по пътищата.
Дева
За този земен знак камъните с дупки по тях са изключително късметлийски. Тези камъни са зареди с положителна енергия и се вярва, че са портали към други светове. Добра енергия носят и изображенията на планетата земя. Предмети с формата на ябълка, праскова и слива носят на девата здраве, успех и просперитет.
Везни
Птицата носи късмет на тази въздушна зодия. Гарванът символизира мъдростта, а соколът успех в бизнеса. Колибрито е олицетворява популярността, а сините птички щастието и любовта.
Скорпион
Скорпионите са мистични създания, които са подвластни на водата. Поради тази причина те имат афинитет към луната, която като водата, управлява подсъзнанието. Сребърни бижута във формата на звезда, пентаграм и седемвърхата звезда предпазват този окултен знак. Символи със змия, рог и ябълка привличат противоположния пол към скорпиона.
Стрелец
Този зодиакален знак е покровителстван от богинята на лова Диана, чийто елементи са стрелата и лакът. Сърце прободено със стрела може да помогне на стрелеца да открие сродната си душа. Перлите носят на стрелеца любов и привличане, а тези, които страдат от любовни проблеми трябва да носят медальон с лика на Света Марта.
Козирог
Амбициозните козирози са земни зодии и поради този факт трябва винаги да имат в себе си камък за късмет. Чистият кристал им помага да останат фокусирани и да вървят по правилния път. Парченце слюда или фалшиво злато ще им донесе пари. Аметистът ги предпазва от измами в любовта и бизнесът. Пчелите ги насочват към правилния бизнес, с който да се занимават.
Водолей
Тази въздушна зодия имат слабост към създанията на въздуха. Калинката предпазва водолейте от инциденти в дома им. Водното конче повишава креативността им, а пчелите им носят изобилие. Като едни позитивни хора за тях е подходящо да носят символът на мира или усмихнато човече.
Риби
Рибите по природа са свързани с водата и не е изненада, че елементи с формата на море, река, водопад, вълни и създание от морските дълбини им носят късмет. Важни камъни за рибите са смарагд, оливин и жълт кварц.
Тризъбецът носи късмет на тази зодия и както Нептун управлява с него, така и вие ще управлявате живота си. Делфините са любимият символ на тази зодия, той носи любов и подобрява комуникацията. Морската звезда се носи за повече слава. 
Автор: Алекс
Източник: Snews.bg

Още интересно за вас:

 Сподели с твоите приятели във Фейсбук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар