Консултации за подобряване качеството на живот.

петък, 20 юли 2012 г.

Съблазняване според зодиите

Какво наистина искат мъжете? Ще се опитаме да ви помогнем, като покажем как може да бъде съблазнен един мъж според знака, под който е роден.

Знайте, че звездите създават подходящи условия, а всеки сам решава дали и как да се възползва от тях.

Овен
Този огнен знак обича да се проявява като мачо. Овенът е мъж на действието, обича той да ръководи парада и да поема инициативата във всяко едно начинание. Често обича да запива с приятели по баровете.
Съблазнете го с нестандартно пътешествие или с физическо натоварване. Запомнете за мъжът овен сексът също е физическа дейност. Не пренебрегвайте секса, защото за овенът любовта и секса са едно и също.
Подразнете го с: секси костюмче, еротично бельо или обувки на висок ток

Телец
Представителите на този зодиакален знак се отличават с инат и стабилност. Съблазнете телецът като му дадете сигурност. Препоръчваме ви да се съгласявате с него и в никакъв случай да не закъснявате за срещите ви.
Телецът държи изключително много на външния вид, за да го съблазните трябва да изглеждате повече от перфектно. Начина, по който се обличате, парфюма, който носите са от изключително значение.
Подразнете го с: хубав и тежък парфюм

Близнаци
Този въздушен знак е известен с честата смяна на настроенията си. Това до някъде е разбираемо, все пак в него живеят двама души. Въпреки това близнаците са очарователни, когато започнат да говорят. За да го съблазниш започни да му задаваш въпроси, свързани с него.
Дай на близнаците умствена стимулация и той ще бъде твой. Мъжът от зодия близнаци обича разнообразието, а ти трябва да си по освободена, да можеш да мислиш по-различно и да предлагаш все нови и нови неща. В противен случай нямаш място до този мъж.
Подразнете го с: уроци по танци, уроци по чужд език или с неочаквано пътуване.

Рак
Раците са много нежни и чувствителни. Ако искаш да съблазниш рак, първо трябва да повлияеш на чувствата му. Преди всичко, обаче, трябва да успееш да проникнеш през дебелата му черупка. Ракът често се връща към миналото и минали отдавна постъпки.
Мъжът, представител на зодия рак, може да се съблазни като подкрепиш мечтите му и приемеш миналото  му такова, каквото е. Трябва да оценяваш талантите и възможностите му. В никакъв случай не му навирай минали неща в лицето.
Подразнете го с: палави погледи

Лъв
Като един истински цар на животните лъвът изисква мнението му да се зачита и да бъде обичан, обичан и пак обичан. Той обича да е в центъра на вниманието, а дамата до него да го гледа с обожание. Ако не може да осигурите на лъва цялото си време и обич, въобще не се захващайте с него.
Лъвът обича да командва дори в секса. Бъдете игриви, но не му отнемайте удоволствието той да ви напъства.
Подразнете го с: някой наистина скъп и лъскав подарък


Дева
Девата е обсебена от работата. Това е най-аналитичната и най-критичната зодия. Мъжът дева е перфекционист във всяко едно отношение. Той има изключително чувство за дълг и това го прави много верен партньор.
Понякога може да е малко несигурен, за да го впечатлите му покажете, че може да разчита на вас. Не го критикувайте, защото за него това значи, че не е свършил добре работата си.
Подразнете го с: belly dance

Везни
Мъжете представители на тази зодия са много изтънчени, чаровни и аналитични. Те търсят хармония, а не разговори или диспути. Не влизайте в спор с везни, защото няма сила, която да успее да промени мнението им.
Везните обичат красивото. Държат на стила, добрия външен вид и лесно социализиращи се хора. Бъдете естествени.
Подразнете го с: романтична вечеря на свещи.

Скорпион
Мъжът скорпион е много смела, решителна и силна личност. Проявява силна ревност, затова не му давайте излишни поводи да я показва.
За да привлечете вниманието на скорпиона трябва да сте съблазнителна и секси. Проявете изтънченост и търпеливо изчакайте скорпионът да ви съблазни. Мисълта, че той ви е спечелил му е далеч по-сладка.
Подразнете го с: гол покер или стриптийз.

Стрелец
Стрелецът е чаровен и оптимистичен. Той обича да пътува до неизвестни дестинации. Съблазнете го с неочаквана екскурзия, до място, на което не е бил.
На моменти той е малко раздвоен в желанията си. От една страна обича да се забавлява, а от друга да води философски разговори. Жената до него трябва да умее и двете неща.
Подразнете го с: поканете го на парти

Козирог
Козирогът е амбициозен със собствено виждан за нещата от живота. Материалният успех за него е на първо място.
За да съблазните мъж козирог му покажете, че вие също сте стабилна във материално отношение. Разкажете му за вашите собствени постижения и го накарайте да ви приеме като равна. Козирогът не обича рисковете.
Подразнете го с: нежни докосвания и палави съобщения

Водолей
Водолеят е най-непредвидимата и най-необикновената зодия. Мъжете водолей са много трудни за покоряване. Те предпочитат приятелството пред любовта. Не очаквайте изблици на чувства от тях.
Ако искате наистина да спечелите мъжа водолей, първо му станете най-добрата приятелка. Не го притискайте и не му се натрапвайте. Оставете го да ви опознае добре, преди да действате.
Подразнете го с: хванете ръцете му и ги прекарайте през цялото си тяло

Риби
Мъжете риби са по-пасивни и обичат да гледат през розовите очила на оптимизма и любовта. За да го спечелите му помогнете да стане по-земен и отговорен без да разбивате мечтите му. Повдигнете самочувствието му.
Опитайте се да разберете неговите чувства. Бъдете нежна, романтична. Донесете красота и спокойствие в живота му.
Подразнете го с: измислете някоя романтична и красива изненада
Източник: Snews.bg

 Още интересно за вас:

Сподели с твоите приятели във Фейсбук.


неделя, 15 юли 2012 г.

Предмети, които носят късмет според зодията

Да имаш късмет е хубаво нещо! Животът ти се подрежда, върви ти като по вода. Случват се различни и все хубави неща. И най-важното – спохождат те, без да се напрягаш. За това всеки иска да има късмет, но малцина са тези, които правят нещо за да подпомогнат съдбата да наклони везните в тяхна полза.

Овен
Овенът е огнен знак, което значи, че символи свързани със звездите и слънцето са късметлийски за него. Опашка от животно предпазва представителите на тази зодия от злини и насочва положителната енергия към тях. Жените овен могат да привлекат богат и отговорен мъж ако носят бижута от злато и рубини.
Телец
Носете бижута, без значение от какъв метал са изработени. Те ще привлекат на ваша страна здравето, парите и щастието. Медните неща са изключително подходящи за този знак, които е управляван от Венера, а този метал принадлежи на богинята на любовта. Закачете подкова над входната си врата, за да предпазите дома си от лош късмет.
Близнаци
Пеперуди, морски кончета и колибри носят късмет на тази въздушна зодия. Тези крилати създания символизират социалната популярност, креативността, въображението и свободата на душата. Поставете перо на бюрото, на което работите, за да подобрите късмета си в писането, комуникацията и креативната си кариера. Огледала също носят късмет на близнаците. Дами, не забравяйте да пъхнете едно в дамската си чанта.
Рак
Като представител на водните зодии късмет на рака носят златната рибка, делфинът, морската звезда, морското конче, костенурката и пингвина. Мидите, перлите и изсушеното морско конче привличат любовта в живота ви. Луна или предмети във формата на полумесец повишават физическата ви сила и ви свързват с невидимите сили, които бдят над вас.
Лъв
На този леко арогантен зодиакален знак късмет му носят статуи или картини на звездите или слънцето. Златни бижута във формата на слънце и слънчоглед им дават положителна енергия, както и символа на котката и античните монети. Символ с човешка ръка ви предпазва от липсата на късмет, а изображението на Свети Кристофор предпазва шофьорите по пътищата.
Дева
За този земен знак камъните с дупки по тях са изключително късметлийски. Тези камъни са зареди с положителна енергия и се вярва, че са портали към други светове. Добра енергия носят и изображенията на планетата земя. Предмети с формата на ябълка, праскова и слива носят на девата здраве, успех и просперитет.
Везни
Птицата носи късмет на тази въздушна зодия. Гарванът символизира мъдростта, а соколът успех в бизнеса. Колибрито е олицетворява популярността, а сините птички щастието и любовта.
Скорпион
Скорпионите са мистични създания, които са подвластни на водата. Поради тази причина те имат афинитет към луната, която като водата, управлява подсъзнанието. Сребърни бижута във формата на звезда, пентаграм и седемвърхата звезда предпазват този окултен знак. Символи със змия, рог и ябълка привличат противоположния пол към скорпиона.
Стрелец
Този зодиакален знак е покровителстван от богинята на лова Диана, чийто елементи са стрелата и лакът. Сърце прободено със стрела може да помогне на стрелеца да открие сродната си душа. Перлите носят на стрелеца любов и привличане, а тези, които страдат от любовни проблеми трябва да носят медальон с лика на Света Марта.
Козирог
Амбициозните козирози са земни зодии и поради този факт трябва винаги да имат в себе си камък за късмет. Чистият кристал им помага да останат фокусирани и да вървят по правилния път. Парченце слюда или фалшиво злато ще им донесе пари. Аметистът ги предпазва от измами в любовта и бизнесът. Пчелите ги насочват към правилния бизнес, с който да се занимават.
Водолей
Тази въздушна зодия имат слабост към създанията на въздуха. Калинката предпазва водолейте от инциденти в дома им. Водното конче повишава креативността им, а пчелите им носят изобилие. Като едни позитивни хора за тях е подходящо да носят символът на мира или усмихнато човече.
Риби
Рибите по природа са свързани с водата и не е изненада, че елементи с формата на море, река, водопад, вълни и създание от морските дълбини им носят късмет. Важни камъни за рибите са смарагд, оливин и жълт кварц.
Тризъбецът носи късмет на тази зодия и както Нептун управлява с него, така и вие ще управлявате живота си. Делфините са любимият символ на тази зодия, той носи любов и подобрява комуникацията. Морската звезда се носи за повече слава. 
Автор: Алекс
Източник: Snews.bg

Още интересно за вас:

 Сподели с твоите приятели във Фейсбук.