Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

неделя, 13 януари 2013 г.

Право на индивидуалност

След като сте прочели планина от литература по психо­логия и езотерика, в един момент можете да спрете и да забравите всичко, за което са писали другите хора в книги­те си. Ако сте натрупали минимално необходимата основа в някаква област, по-нататък можете да извличате инфор­мация направо от пространството на варианти. 

За тази цел трябва да дръзнете да спрете с търсенето на отговори в чуждите книги и да се обърнете към себе си. Докато разумът ви е обърнат към мъдреците на този свят, ще се обърквате и ще бъдете в положението на вечен сту­дент. Променете ориентацията - обърнете разума си към своята душа и ще получите отговори на всичките си въп­роси. 

Знаете ли какво отличава онези, които правят откри­тия, създават шедьоври на културата и изкуството и пишат книги, от другите, които се дивят на тези открития, възторг­ват се от шедьоврите и четат книгите? Какво отличава творците от ценителите и учителите от учениците? Първите са имали дързостта да откъснат разума си от чуждите творения и да се обърнат към своята душа. Цени­телите и учениците съвсем не са лишени от талант! Просто тяхното намерение е насочено в друга посока - да ценят чуждото и да се учат от другите.

Просто си кажете, че вие сте индивидуални, неповторими и знаете всичко. Задайте си въпрос и чакайте отговора. Той ще дойде сам - може би веднага или след няколко дни, дори и месеци, в зависимост от сложността. Но непременно ще дойде! - Вадим Зеланд

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik





Няма коментари:

Публикуване на коментар