Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

понеделник, 7 януари 2013 г.

Да намерим ключа

За всички сложни проблеми съществуват прости решения. Ключът винаги е на повърхността, въпросът е как да го видим.

Ако човек бъде изплашен, разтревожен, озадачен или се използват комплексите му, той лесно ще се съгласи, че проблемът е сложен и ще се хване на въдицата. За много проблеми е широко разпространено мнението, че нямат прости решения. Всеки човек през целия си живот постоянно се сблъсква с различни затруднения, особено ако е нещо ново и непознато. В крайна сметка всеки има твърдо установения навик да посреща проблемите с опасение, а понякога дори и с благоговеен страх. Вследствие на това те се превръщат в още един конец на марионетката.

Ако сте се сблъскали с проблем или пречка, осъзнайте отношението си към него. Той може да поражда у вас страх, объркване, негодуване, униние и т.н. Необходимо е да смените обикновеното си отношение към възникналата трудност с напълно обратно и тя сама ще се ликвидира или ще я решите бързо и лесно. Въпреки стереотипите и навиците посрещайте всеки проблем не като пречка, изискваща преодоляване, а като част от пътя, който трябва да изминете. Не оставяйте в себе си място за проблема, бъдете празен за него.

Когато ви предстои да решите някаква задача, изискваща да помислите, не се хвърляйте веднага в логически разсъждения. Подсъзнанието ви е в пряка връзка с информационното поле. Там вече съществува решението на всяка задача. Затова първо се отпуснете, изгонете и най-слабия страх и безпокойство. Защото знаете, че решение има. Разхлабете се, спрете мислите си, съзерцавайте пустотата. Твърде вероятно е решението да дойде тутакси. Ако не се получи, не се тюхкайте, а включете мисловния си апарат. Следващия път ще стане. Подобна практика развива способността ви да получаваме достъп до интуитивните знания. Само е необходимо да я превърнем в навик. - Вадим Зеланд

Още интересно за вас:
- Какви заявки изпращаме към Вселената
- С лекота по пътя
- Притча за кучето и пирона


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



Няма коментари:

Публикуване на коментар