Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

петък, 22 февруари 2013 г.

Какъв е вашият избраник според зодиакалните знаци

Астролозите твърдят, че всеки зодиакален знак се отличава с определен комплекс от качества, влияещи върху живота и поведението на хората, родени под този знак. Избирайки спътник в живота, си струва да обърнете внимание на тези особености, за да бъдете подготвени както за положителните му страни, така и за лошите черти.

Ако вашият любим е Овен, следва да очаквате известни затруднения. Основното качество на такъв мъж е непостоянството. За съжаление, Овенът може доста бързо да охладнее към избраницата си. Именно затова трябва постоянно да сте интересна и той да се стреми да покорява сърцето и душата ви. Доста просто е да определите на какъв етап се намират вашите отношения – достатъчно е да обърнете внимание на поведението му. Ако Овенът се интересува от цената на жилищата, упорито се занимава с кариерата си, води философски разговори на тема семейство, деца, то бъдете уверени – готви се да ви направи предложение. Ще отбележим още едно качество на Овена – детинщината. На каквото и възраст да е, се държи като малко дете, на което трябва да се угоди за всички прищевки. Обича да бъде в центъра на внимание, безгрижно да се хвали и да измисля истории, в които той е герой.


Телецът практически винаги е настроен за сериозни отношения. Той не обича да си губи времето напразно ако не вижда перспектива с избраната жена – просто ще прекрати всякакви контакти. Ако вашият избраник е Телец, трябва да сте готови за безкрайна любов, сигурност, постоянство и нежна привързаност. Като мъж ще се отнася много грижовно, ще ви носи на ръце; предугаждайки мислите в, ще изпълнява всички ваши желания. Телецът не обича да дава обещания, които няма да изпълни – всички свои думи подплатява с дела. Сутрин ще се събуждате и ще срещате нежния му поглед; когато домакинствате, ще забелязвате как следи всяко ваше движение. Не се тревожете – той не ви преследва, а просто ви се наслаждава.


За Близнаците може да се каже само, че са непредсказуеми. Ако един Близнак е влюбен, той ще се грижи, пази и ще ви носи на ръце. Ако не, ще ви позволи да присъствате редом с него, без да се обременява с някакви задължения. Близнакът не е от тези мъже, които казват, че мястото на жена им е в кухнята. За него вие сте равен партньор, с който може да се обсъжда всичко, да се споделят идеи, да се съветва и да строи планове за бъдещето. Близнакът обича не със сърцето си, а с главата си. Затова той анализира думите, постъпките, действията ви и ако нещо не съвпада с неговия идеал, това може да се обърне във вечни скандали и разправии. Най често Близнакът не се ограничава с един брак (стига да намери жена, която да може да търпи променливото му настроение).


Както е известно, Ракът е домошар. Затова, ако успее да срещне избраницата си и да я заинтригува, то отношенията им могат да се развият стремглаво. Особено ако общуването става насаме, а не в шумни компании. Ракът доста бързо осъзнава какво иска от една жена. Бъдете нащрек, ако случайно чуете от женени приятели, че вашият Рак се интересува колко им е струвала сватбата. Това е сигурен знак, че той е готов да свърже живота си с вас. За Рака е много важно да прекарва колкото се може повече време със съпругата си, дори това да е време пред телевизора или в тишина. Той не обича, когато жена му излиза от къщи и отива някъде – дори ходенето по магазините може силно да разочарова Рака, той иска жена му да бъде винаги с него. Ракът ще стане спокоен, мирен и верен съпруг, ако вие споделяте неговите домошарски интереси.


Запасете се с търпение, ако вашият избраник е Лъв. Защото неговата стихия са шумните купони и компании. За него е много важно, любимата му жена да бъде образец за другите мъже. Трябва да усеща, че му завиждат и се опитват да му подражават. Ако един Лъв предпочита общуването с вас, пред шумните купони – това е признак, че е безумно влюбен и можете да започнете да избирате сватбена рокля. Само че, имайте в предвид, че след сватбата, щедрият и разточителен Лъв веднага ще започне да брои парите. Забравете за цветята и изненадващите подаръци, защото вашият празник ще бъде Осми март или Свети Валентин.
Понякога в домашни условия, Лъвът може да позволи да го ръководите, но само ако е сигурен, че никой извън семейното гнездо няма да узнае. Не забравяйте, че Лъвът е много настойчив и ненаситен, затова ще ви се наложи да изразходвате за него много енергия.


В бонбонено-букетения период Девата е много грижовен, галантен и нежен. Той ще завоюва сърцето ви не с разкошни подаръци, а с малки приятни дреболии. Той ще бъде романтичен, ще бъде във възторг от вашата красота и ще извършва безумни постъпки: ще къса цветята направо от парка, ще се обяснява в любов под прозореца ви, ще пише стихове и ще ги декламира само на вас. Ако това вече се е случило, значи сте покорили сърцето му. Когато се омъжите за Един Дева, ще виждате любовта му не в думите, а в постъпките. За него е важно да имате не само физическа връзка, а и дълбоки духовни отношения, основани на честност, привързаност и целомъдрие.
Ако вашият избраник е Везни, очаквайте романтични вечери и дълги разговори под Луната. Дори и след женитбата той ще реди красиви думи и комплименти, ще обещава, че за вас даже планини ще премества. Макар че, не трябва да се вярва на всички думи на Везните – все пак това са са само думи, а делата могат да почакат. Не мислете да го молите да ви помага в домакинството, защото в тази сфера той няма да поиска и няма да се меси. Според негово дълбоко убеждение,това е женска работа. Той може да си пасне с всяка една жена, защото притежава много сговорчив характер. Само че за, Везните е много важно да получат обществено одобрение за избора си. Ако не сте по вкуса на майка му или на негови приятели, бъдете готови да стягате куфарите си.

Скорпионът не обича да говори любовни думи, точно от него не очаквайте клетви за вечна преданост. Ако все пак реши да ви направи предложение, първо ще обсъди с приятели, колко е ужасно да допуснеш жена в ергенското си гнездо. Но в края на краищата, ще получите заветния пръстен. Скорпионът ще бъде много ревнив и изискващ. Може да започне да ревнува даже и от сянката ви. Често може да ви подозира в изневяра и ще се старае да ви хване. За Скорпиона е много важно да чувства, че напълно споделяте с него и болка и радост. 

Що се отнася до Стрелеца, е невъзможно да се определи дали е готов да ви направи своя съпруга. Той внимателно крие намеренията си. За Стрелеца е важно да знае, че неговата любима е не само красива, но има и богат вътрешен свят. Харесва му да вижда в жена си съмишленик и интересен събеседник. Така че, ако всичко това се отнася за вас, можете да бъдете сигурни, че Стрелецът ще ви обича цял живот. Обича комфорта, разкоша и чистотата. Затова трябва да притежавате добър вкус и да умеете да справяте с домакинството. Стрелецът трябва да чувства, че се гордеете с него и че подкрепяте всички негови начинания.

Козирогът може да бъде разбран лесно. Ако иска да ви направи предложение поведението му ще се променя кардинално – ще започне да се държи шумно, нервно и необуздано. А когато един Козирог стане ваш съпруг,, не бива да очаквате от него огнени признания в любов и привързаност. Той е доста немногословен и не си хвърля думите на вятъра. Но можете да бъдете сигурни, че ви е верен и ви обожава, защото Козирозите са най-верните мъже сред всички зодиакални знаци. За него е важно да сте честна, надеждна и да не сте капризна. Често пъти Козирогът предпочита за съпруга жена, по-възрастна от него – опитна и разумна, която ще върти къщата, няма да устройва разправии и скандали. Обикновено Козирозите никога не се развеждат (само в крайни случаи).

Водолеите са много свободолюбиви. За тях личното пространство не е понятие лишено от смисъл. Ако един Водолей започне да води разговори за съвместни бъдещи планове – това означава, че е решил да свърже живота си с вас. Ако решавате да се омъжете, трябва да сте готови да следвате неговите принципи. Водолеят може и да не носи венчална халка, защото пръстенът е символ на брачния възел, а това означава не-свобода, което противоречи на характера му. Водолеят предоставя на съпругата си толкова свобода, колкото е нужна и на него самия. Той няма да ви притеснява с въпроси къде сте ходили или с какво се се занимавали цял ден, но и няма да му бъде приятно да го разпитвате за същото. За него е важно да прекарва от време на време в самота. В никакъв случай не пипайте личните вещи на вашия Водолей, защото това може веднага да сложи край на вашите отношения. Бъдете сигурни, че ако контролирате всяка негова стъпка, да звъните често и да разпитвате работата му, той просто ще си отиде. Статистиката сочи, че при Водолеите е най-голям процентът на разводите.


Ако вашият любим е Риба, по подаръците ще разберете кога ще ви направи предложение. Преди важното събитие ще ви подарява ютия, кафеварка, лъжици, вилици, или други домакински прибори – т.е. всичко, което ще ви потрябва в съвместния живот. Рибите притежават добра интуиция и могат да се приспособява към всеки човек. Като съпруг ще се държи много променливо: ту горещо ще ви се обяснява в любов, ту ще гледа на вас съвсем безразлично. Това не е свързано с любовта му към вас, просто Рибите таят всичко в себе си. Той не демонстрира ревността си, не знае как да започне някакви отношения, не знае как да ги прекъсне. Рибите са много нерешителни и затова най-често не те избират спътницата в живота си, а те ги избират. За да направите такъв човек щастлив е нужно да показвате, че го обичате и поддържате само и единствено него.

Разгледахме всички Зодии с техните достойнства и недостатъци. Разбира се, всичко това е приблизително и в никакъв случай не представлява ясна програма за завоюване или отхвърляне на сърцето на вашия обожател. Та нали всеки човек е единствен и уникален, астрологията само обрисува общия вид на някои общи черти от характера на хората. Затова не търсете готови решения, а обичайте и се доверявайте на интуицията си!
източник:  http://kak-da.combg.eu

Четете и знайте, че звездите само създават подходящите условия, а всеки сам решава дали и как да се възползва от тях.

Още интересно за вас:


 

неделя, 17 февруари 2013 г.

Табло на желанията

Всеки човек желае да се сбъднат най-съкровените му желания и всеки знае, че само да имаме желание за нещо не е достатъчно. 

Какво да направим, за да се случват намеренията ни и начини за подпомагане на процеса по изпращане на заявки към Вселената ще разберем на 23 февруари, в 11 часа на вече известното ни място.

Започваме с упражнение за прочистване на пространството и освобождаване от стари енергии, съчетано с техника за прошка. Продължаване с направата на лично табло на желания и завършваме с медитация-визуализация за осъществяване на намеренията.


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



петък, 8 февруари 2013 г.

Възможно и прекрасно

By Калина Митева
Преди години можех да си изкажа недоволството и възмущението от нещо, но щом някой човек ми харесваше и ми е симпатичен, ми беше трудно да го покажа, а дори ми беше по-лесно и да го скривам - така се чувствах защитена и осуетявах евентуално нараняване, ако съм се престрашила все пак да дам изява на чувствата си. А приятелите си ги обичам, но не можех да им го кажа с думи и при срещите прегръдките и целувките за здравей ми бяха... трудни.

Защото, когато не си чувствал любов като малък (това не значи, че не са ме обичали) е по-трудно да можеш да я проявиш като голям. По-трудно, но е възможно и прекрасно!

Сега вече си изказвам доброто отношение и любовта свободно, а  недоволство и възмущение липсват, защото нямат място при човек избрал за себе си живот с радост и обич в душата. 

Благодаря и на дъщеря ми, с която имаме прекрасни взаимоотношения родител-дете и все си мисля, че заслугата за това е повече нейна :-) 

Още интересно за вас:
Опитайте и прилагайте 
Споделено 
Вселената помага

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



неделя, 3 февруари 2013 г.

Прошката отключва живота

Искаме да ви напомним, че всички онези хора, на които трябва да простите, са подставени лица. Те са необходимост, за да овладеете прошката. Когато успеете не на уста, а от сърце и душа да им простите, те отпадат като негативни персонажи, т.е. вече не са ваши врагове, както вие ги схващате.
 
Ако действително сте успели да простите някому, няма да отбягвате този човек, ще сте в състояние да му оказвате помощ и да му съчувствате искрено. Това ще означава, че сте изтрили напълно лошия спомен и негативните си чувства и повече никога няма да се оплаквате от този човек. Не е важно как изразявате външно прошката си, важно е, какво чувствате вътре в себе си. Привидно може да се държите нормално като с всеки друг, но ако у вас има раздразнение, желание да разказвате какво ви е сторил той, желание да го видите в неприятни ситуации, тогава бъдете честни към себе си - за никаква прошка не може да става дума. - Багрина Кларк

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik