Консултации за подобряване качеството на живот.

неделя, 13 юли 2014 г.

Понякога, но вече не

Понякога не бях това, което съм, заради многото трудности, с многото уроци и честата среща с черната нощ на душата. Изгубвам се, не виждам ясно пътеките и си казвам: сигурно разсърдих боговете, я да взема да понаведа малко глава, че често съм неудобна, па макар и искрена.  

Понякога не бях това, което съм, за да не дразня народа и да се потискат хората, които не приемат своята обикновеност и я изживяват със съпротива към необикновеността на други. 

Понякога не бях това, което съм и премълчавах способностите си и не се изтъквах поради същата причина - да не се комплексират другите, защото не всеки е стойностен в собствените си очи. 

И колкото повече потисках уникалността си заради нечии комфорт, вървях срещу себе си и не се чувствах добре. 

Живот с преклонена глава не е за мен! Реших: спирам и до тук! Достатъчно се приравнявах с дадени хора, за да не се чувстват те малки. Доста и мълчах, защото като заговоря, не че спират да ме харесват, но май спират да харесват себе си, а това не исках да им го причинявам...

Реших: Изживявам собствената си уникалност, а щом това пречи на някой - просто да смени канала, социалната мрежа или... мен!


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnikНяма коментари:

Публикуване на коментар