Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

събота, 22 февруари 2014 г.

Белязана от Духа

Знам как да протегна ръка и да помогна на другите, защото Силата ме е поставяла в техните ситуации и съм научила от първа ръка какво да направя, за да оцелея, да се науча и да продължа нататък… Това е работата на шамана: да се измъкне от бездната и след това да бъде жив символ на надежда и посока за другите, които са паднали и не могат да се изправят.

В света на материалната реалност и войнстващите рационални стойности, да се вслушате в призива на Духа е сигурен начин да ви обявят най-малко за странни, ако не и по-лошо. Дори и да успеете да избегнете презрителните подмятания на психиатрите, полицията, религиозните архиереи, социалните служби, покрусените роднини, съседи и клюкари, и на верните, но загрижени приятели, на вас все още ви предстои битка с най-дълбоките сили, които играят своята роля в развитието ви с ожесточена отдаденост. 

Нито един шаман, безотносително къде се намира в тотема, не може да се измъкне от схватките с болестите, нараняванията, лудостта и смъртта. Колкото по-мощен е шаманът, толкова са по-мъчителни преживяванията му.
Малко са късметлиите, които добър шаман е взел под крилото си и им е показал въжетата (те са редки почти колкото бял бивол). Повечето от съвременните шамани са оставени сами на себе си. Те се учат от пожарите и пътуванията, към които животът ги тласка… или загиват. - "Белязана от Духа" - Ел Колли, 

Източник: http://espirited.com/

Още интересно за вас:
Само напред
Знаци от Вселената
Вътрешна хармония и душевен мир
Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Тест за яснота

Тест за доверие:

Съчини си история за миналото (например, че си посещавал/а сайтове за запознанство със съмнителна слава) и ако това бъде използвано срещу теб под формата на натякване, значи пред този човек не споделяй нищо повече. 

Тест за всеотдайност:

Когато почувстваш, че в едни отношения ти си този, който "дава" повече - просто поискай "същото" в замяна. Отзоват ли се, значи не само ти "даваш", а откажат ли ти, значи наистина им е добре само да получават. 

Нека да има яснота, защото сме много добри в залъгването, най-вече на себе си!

Още интересно за вас:


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik