Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Житейски проверки

Обичам всичко да се случва "Сега"! Сега да съм щастлива, а не някога, в едно бъдеще време, което не е гарантирано на никой. 

Да, обичам всичко да е "Сега"! Сега да живея, защото за мен всеки един ден е "Сега". Това обаче не ми пречи да виждам нещата в перспектива и да знам какво може да се случи. 

Това е разликата между моето "Сега" и планираното бъдеще на други, пълно с всичко друго, но лишено от радостта на "Сега". 

Какво искам да кажа. Забелязах, че доста хора, които са се справили с предизвикателства в живота си, сякаш започват да се величаят и да приемат, че щом са преодолели някакво събитие или нещастие, това ги издига над другите, дава им поглед отгоре и започват да си играят с хората, и да гледат с насмешка на всичко, различно от техните разбирания, борби и каузи. 

С моето "Сега", обаче знам, че това е измамно, краткотрайно и идва ден, в който "бум" и всичко, което си мислят, че са преодолели, им се стоварва отново за изпитание. Защо ли? Защото макар и справили се с нещастието си, това дава ли им право да се смятат за нещо повече от другите и да имат постигнатото за вечно? Не, не им дава! Всичко е преходно! Хубавото идва и отминава! Лошото също идва и отминава! Важно е между житейските проверки ние да се съхраним и да запазим душата и сърцето си чисти. 

Затова, когато се справим със собствените си демони, изпитания и страхове, нека не смятаме, че това ни прави по-велики от другите. Всеки има своите битки! Едни се борят с болести, други за живота на децата си, други за оцеляване, трети с трудности най-различни, четвърти се борят дори и със себе си, без да разгласяват това на целия свят... Нека не омаловажаваме чуждата болка и битка, само защото не е наша болка и битка Сега.


п.с. За тези, които забравят колко преходно е всичко и все планират да са щастливи в... бъдещето! А просто идва ден, в който няма "утре"...!










Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


събота, 22 ноември 2014 г.

Визитна картичка

"Ваш съветник" е моята визитна картичка. Всички, които са с мен отначало знаят това. "Съветник" като доверен човек, а не като някой, който очакваме да раздава съвети на килограм.

Раздавам насоки и препоръки. Раздавам положителен заряд и мотивация за постижения. Раздавам и препоръчвам самостоятелно мислене.

Предпочитам да няма демонстрации и парадиране. Работата ми не е шоу и желая всеки един, обърнал се към мен за консултации и терапии, да получи персонален подход, без да прилагам психологически трикове и игрички за смайване и омайване.

Всички решения и отговори, които търсите са въпрос на индивидуална работа. Общите положения са ясни на всички, които са по пътя на личностното израстване. И колкото повече ги следват, толкова повече има неясности.

Умението да знаеш как да получиш отговор, умението за вземане на решения, които водят напред, умението да имате разширен поглед и ясновиждане - това е умението за овладяване и "знаене", което е нужно, за да има усъвършенстване.

"Ваш съветник" е на Ваше разположение! Питайте, за да получите отговор!

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 







петък, 14 ноември 2014 г.

Привличане на съвършения партньор

Всеки човек иска да бъде обичан и да дава любов. Всеки има право на любов. Това е една медитация, която ви помага да осъществите истинската си любов.

Благодарение на нея намирате и привличате подходящия партньор в любовта. Ако вече сте набелязали някого, благодарение на тази медитация ще затвърдите връзката с него. Ако нямате предвид конкретен човек, медитацията ще ви помогне да привлечете вашата сродна душа.

Медитацията действа на принципа "без вреда за никого". Следователно, не можете да привлечете желания партньор, като навредите на трети човек.

Водещ: Калина Митева





Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 


четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Програма "Вътрешна хармония"

Програма "Вътрешна хармония" ви помага да балансирате емоциите, да се чувствате хармонични и все по-добре, което води до подобряване на качеството на живот.
Тази програма е най-добрата основа за личностно развитие, защото постигайки равновесие и спокойствие вие повишавате своите вибрации, а енергетиката ви е чиста, мощна и е предпоставка за привличане на желани събития в живота.
Програма "Вътрешна хармония" съдържа следните стъпки:

- работа с ума, чрез препрограмиране на мисловни модели, която се извършва ежедневно
- визуализация за освобождаване от чувство на вина и обида - прави се един път седмично
- дихателни упражнения за хармонизиране, които се правят всеки ден
- релаксация "Вътрешна хармония", която е добре да се изпълнява един път седмично
- помощ, мотивация и отговор на въпроси, които получавате онлайн при допълнителна уговорка.

Прилагайте тази програма три месеца и я превърнете в свой начин на живот. В случай, че желаете допълнителни разяснения и подкрепа, чувствайте се спокойни да се свържете с мен за допълнителни консултации.



Снимката е на една от моите тетрадки с утвърждения, защото правя това от години и затова препоръчвам писането им. 

За въпроси: 0894 69 23 33 - Калина Митева