Консултации за подобряване качеството на живот.

вторник, 3 март 2015 г.

Мъже и за вас важи

Двама мъже. Единия - лидер на вид, другия на вид - придворен. И двамата неосъзнати за излъчването си. Първият с комплекси и сринат вътрешно заради семейни нещастия, а втория поради подобни нещастия развил външна показност, умееш да лавира и угодничи.
Лидерът е харизматичен мъж, умеещ да завладява, а придворния привлича с ласкателство и финтове. Първият намира своето момиче и се влюбва истински и силно, но така както е ведущ по обществените въпроси, така любовта се оказва ахилесовата му пета. Вторият също не е успешен в тези отношения, партньорките са отражение на нивото му и не могат да се сравняват с момичето на първия.

Придворния успява да влезе под кожата на харазматичния мъж, с нагаждане и стратегия и дори му е своеобразен съветник по всички негови дела, включително и личните.
Познайте как се провалят връзките на първия, поради умелото и "добронамерено" съветване на втория. Лидерът е сам, а придворния е заобиколен с несъществено женско внимание.
Извод: Мъже и за вас важи, не само за жените - не се подвеждайте по добронамерени уж приятели, а се вслушайте в сърцето си. Всеки като се прибере вечер у дома, знае как се чувства, другото е безсмислена показност.

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар