Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

вторник, 19 юли 2011 г.

Да отворим сърцата си

За всички изгубили се по пътя... Който е честен със себе си, ще признае, че има такъв момент. Момент, в който се чувстваш "изгубен" сред морето от информация и напътствия. Момент, в който се питаш: Всичко изчетох, всичко знам, а защо положението ми е все същото?
Всичко, което чувате, четете и получавате като насоки, пречупвайте през своето сърце, през своето виждане за живота, възоснова на досегашния ви опит. Не се водете по чужди думи, чужди цели и изисквания. Няма по-лошо от това, сами да не знаете какво искате и да си сменяте мнението през месец-два, повлияни от хората, с които се срещате и от това, което сте прочели...

Всичко по книгите е прекрасно написано, всичко е казано, но осъзнавайте това "всичко" с душата и сърцето. Повтарянето на нещо чуто, защото ви харесва и звучи добре, без да сте го осъзнали и разбрали какво означава, няма да ви отведе до пътя. Пътят е ваш и вместо вас друг не може да го извърви. Силата е вътре във вас и само откривайки я за себе си, ще намерите начините и отговорите на всички въпроси. Отворете сърцето си за вярата и любовта, вие бъдете Любов и Вяра. Това е пътят. Бъдете себе си!
из книгата "ДА ПОГЛЕДНЕМ В СЕБЕ СИ", за онлайн поръчка тук

Още интересно за вас:
Какви заявки изпращаме към вселената 

- Отговорът е в нас
- Да бъдем осъзнати хора

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik

Няма коментари:

Публикуване на коментар