Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

петък, 4 май 2012 г.

Изборът на чай зависи от характера

Психолозите определят характера на човека по вида на чая, който обикновено предпочитат.

Зелен чай
Най-вероятно сте уравновесен човек. Рядко изпадате в силни емоционални крайности. В качеството на надежден и верен приятел ви приемат много хора. Не ви е безразлично, в какво ще пиете чая – чашка с пукнатина или подложка с нелюбима рисунка играят за вас решаващо роля при избора.
Психолозите препоръчват да възприемате живота малко по-леко, по-весело, по-страстно.

С жасмин
Дисциплината за вас е всичко. Ако решите да нарушите общоприетите правила, то ще имате уважителна причина. И още, за вас е еднакво необходимо да поддържате тялото и душата си кристално чисти. Колегите и познатите ви смятат за недостъпни.
Възползвайте се от времето за чай, като възможност да се настроите за топли отношения с хората, които са редом до вас. Дружбата е също толкова важна, колкото и душевната чистота.

Студен чай (Ice tea)
Вие сте олицетворение на самото достойнство, усъвършенстван модел на сдържаност и самоконтрол. Сред шума и суетата, вие умеете да запазвате непоколебима уравновесеност и абсолютно спокойствие.
Дълго ли можете да удържите тази маска сред кипящите вътрешни страсти, които се опитвате да държите дълбоко в себе си?

Черен, силен, със захар
На вас възлагат отговорните задачи, мисии, които не са по силите на другите. А всичко е защото умеете да убеждавате и същата убедителност очаквате от околните.
Някои ви смятат за прекалено властни и самоуверени.

Черен, силен, без захар
Вие виждате такива дребни детайли, за които околните дори не се и замислят. Вие знаете за такива подробности, за които другите дори не предполагат.
Но много често имате усещането, че плувате срещу течението. Но за това няма какво да се направи, защото сте такива, каквито сте...  Някои ви смятат за прекалено придирчиви.

Черен с мляко
Понякога приемате нещата твърде лековато. Понякога за решението на важни въпроси се отдръпвате като на ластик и реагирате едва
, когато проблема стигне критична точка.

Плодов чай
Защо всичко е толкова сложно? Трябва да се отдадете на повече развлечения, лекомислие, а не само на работа и задачи ...
Признайте, че понякога даже вие се нуждаете от поемане на въздух от житейската суматоха. 
Източник: Козметиката.com

Още интересно за вас:

 Сподели с твоите приятели във Фейсбук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар