Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

вторник, 21 юни 2011 г.

Какво избрахте?

Реалността е резултат от мислите, думите, нагласите и убежденията ни до момента!

Когато се радваме на хубавото и го преживяваме, макар да не се случва сега с нас - то идва... Когато видите влюбени, обръщате ли внимание каква е реакцията ви. Когато научите за успех и радост на друг човек, когато чуете, че ваш познат е постигнал и има нещо, което вие все още не притежавате - какви мисли ви спохождат и какви са реакциите ви? 

Имах една позната, която много искаше да има дете и след няколко години брак, това се превръщаше вече в проблем за нея. Не беше жена, която се оплаква и хленчи, но така или иначе имаше за това и психологическа причина. И тази причина бе, че когато разбереше за бременност на друга жена, чувствата на познатата ми бяха далеч от радостни. Тя веднага помръкваше, ставаше й тъжно, и болно. Чувстваше се обидена на живота. Чувстваше се, все едно от нея бяха взели нещо и го бяха дали на друг и че край - от това вече няма, и за нея няма да стигне... Подходих внимателно и обясних, че каквато и да е причината за да не забремянява все още, това не означава, че не е хубаво да се радва на такива новини. И нека чувайки за радостта на друга жена по този повод, да я почувства и тя, да си представи чувството и ако може дори го изживее вътрешно - така генерира енергия от хубави мисли и изживявания, която ще направи един кръг и ще се върне  при нея. След половин година моята позната беше бременна! 

Затова радвайте се на всичко хубаво, което се случва с другите и няма да се отървете от прекрасни моменти. Така е и с лошите неща. Ако много се вживеете в нещастието на друг човек, макар и с цел да помогнете, заформяте толкова силна енергия и заявка към Вселената, че се случва впоследствие и с вас или ваши близки. И що се отнася до лошото, отзовавайте се, помагайте, но го оставяйте там, където сте го срещнали - не го носете вътре в себе си и у дома!

Всеки недоволства и се оплаква, а какво промени и какво направи за себе си, извън ежедневните и обичайни неща?

Как да дойде хубавото, като ние не си го позволяваме! Кой е длъжен на нас да ни подсигури приятна емоция или добро настроение? Носиш ли в себе си прекрасни чувства, всичко ти се вижда красиво и добро. Гледаш с прекрасни очи хората, цветовете, цветята, дърветата и всичко в природата... Ти какви чувства избираш за себе си? Кой е отговорен за контрола на собствените ти преживявания? И това ли е в ръцете на съдбата и други хора? - из "ДА ПОГЛЕДНЕМ В СЕБЕ СИ"

Още интересно за вас:
Всички можете, ако мислите, че можете
- Същност и инфо
Бъдещи и настоящи величия да не четат 


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik







Няма коментари:

Публикуване на коментар