Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

понеделник, 2 януари 2012 г.

Какво послание носят гальовните имена

Любимият ви нарича „мила” или „малката ми”? Знаете ли, че в неговото гальовно обръщение към вас (както и във вашето към него) има закодирано тайно послание?
Жените, най-много обичат, ако половинката им ги нарича „съкровище” или „миличка” – може би защото първото име разкрива специални им място в сърцето му, а второто издава нежната страна на душата му.
Ето какво послание носят гальовните имена:
Той ви нарича…
Бебе
Възприема ви като обичливо, красиво и невинно като дете същество. Понякога не ви взима на сериозно.
Какво говори това за него: Той е по-скоро корав тип, на който не му е лесно да демонстрира чувствата си. Понякога е прекалено покровителствено настроен спрямо вас.
Мише, мишчице, врабченце
Той ви възприема като нежна, по-скоро спокойна и беззащитна жена, която се нуждае от силна мъжка закрила.
Какво говори това за него: Той знае какво иска – вас! Силно е привързан към вас и се възприема като ваш закрилник. Но е под въпрос дали ви възприема като равноправен партньор в двойката.
Ангел мой
Той се възхищава от вас, защото за него сте въплъщение на съвършенството.
Какво говори това за него: Той е истински романтик, който вярва в голямата любов. Чувствата му към вас са истински, но тъй като никой не е съвършен, има опасност в един момент да се разочарова.
Малката, малчо
За него вие сте една сладка женичка, за която някой трябва да се грижи.
Какво говори това за него: В него се крие един мачо, който се възприема като ваш закрилник. Винаги ще намерите защита в обятията му, стига да му признавате водещата функция във връзката ви.
Сладка моя, бонбонче
Подобно на буквалното значение на тези имена, той толкова ви харесва, че направо му се иска да ви изхруска.
Какво говори това за него: Той е спокоен, лежерен тип, който винаги ще бъде на ваша страна.
Писе, писано, мацо, коте
В неговите очи вие приличате на котка – красива, грациозна, чаровна, гальовна и мъркаща, но и леко опасна – не се знае кога ще покажете ноктите си.
Какво говори това за него: На пръв поглед той може да изглежда корав мъж, но под твърдата обвивка се крие нежен и чувствителен мъж.

Вие го наричате…
Мечо
Пособно на истинската мечка той за вас е силен, понякога тромав и е толкова хубаво да се гушкате в него.
Какво говори това за вас: Очаквате от него да бъде ваш закрилник, опора и утеха. В същото време сте му вярна и винаги лояна към него. Обичате своя „мечо” такъв, какъвто е.
Слънце
Той огрява с усмивката си вашите дни. Присъствието му ви топли не само в студените дни и нощи.
Какво говори това за вас: Нуждаете се от него повече, отколкото ви се иска да си признаете. Въртите се непрестанно около него в стремежа си да му угодите.
Тигре мой
За вас той е изключително страстен партньор, див и неудържим.
Какво говори това за вас: Вие сте темпераментна жена, която не понася скуката и умее да оцени по-властния мъж.
Злато мое
За вас той е много ценен и специален човек.
Какво говори това за вас: Не си падате по стандартния тип мъже и в никакъв случай не обръщате внимание само на външния вид, а за вас имат значение и вътрешните качества.
Съкровище
Смятате, че партньорът ви много ви подхожда и го цените изключително високо. Но внимание – това е и едно от най-разпространените гальовни имена, затова не се учудвайте, ако на него се обърне и някое чуждо „съкровище”.
Какво говори това за вас: Умеете да се приспособявате. Общителна сте и за вас еважно да можете да комуникирате с половинката си. Възприемате връзката си като нещо мног ценно.
П.С.
Наричайте го… Зайо!
Това е гальовно обръщение е сред най-любимите на мъжете, защото веднага се асоциира с еротика, плодовитост и сръчност в леглото. http://kifla.bg/archives/3968

Сподели с твоите приятели във Фейсбук


Няма коментари:

Публикуване на коментар