Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

петък, 20 юли 2012 г.

Съблазняване според зодиите

Какво наистина искат мъжете? Ще се опитаме да ви помогнем, като покажем как може да бъде съблазнен един мъж според знака, под който е роден.

Знайте, че звездите създават подходящи условия, а всеки сам решава дали и как да се възползва от тях.

Овен
Този огнен знак обича да се проявява като мачо. Овенът е мъж на действието, обича той да ръководи парада и да поема инициативата във всяко едно начинание. Често обича да запива с приятели по баровете.
Съблазнете го с нестандартно пътешествие или с физическо натоварване. Запомнете за мъжът овен сексът също е физическа дейност. Не пренебрегвайте секса, защото за овенът любовта и секса са едно и също.
Подразнете го с: секси костюмче, еротично бельо или обувки на висок ток

Телец
Представителите на този зодиакален знак се отличават с инат и стабилност. Съблазнете телецът като му дадете сигурност. Препоръчваме ви да се съгласявате с него и в никакъв случай да не закъснявате за срещите ви.
Телецът държи изключително много на външния вид, за да го съблазните трябва да изглеждате повече от перфектно. Начина, по който се обличате, парфюма, който носите са от изключително значение.
Подразнете го с: хубав и тежък парфюм

Близнаци
Този въздушен знак е известен с честата смяна на настроенията си. Това до някъде е разбираемо, все пак в него живеят двама души. Въпреки това близнаците са очарователни, когато започнат да говорят. За да го съблазниш започни да му задаваш въпроси, свързани с него.
Дай на близнаците умствена стимулация и той ще бъде твой. Мъжът от зодия близнаци обича разнообразието, а ти трябва да си по освободена, да можеш да мислиш по-различно и да предлагаш все нови и нови неща. В противен случай нямаш място до този мъж.
Подразнете го с: уроци по танци, уроци по чужд език или с неочаквано пътуване.

Рак
Раците са много нежни и чувствителни. Ако искаш да съблазниш рак, първо трябва да повлияеш на чувствата му. Преди всичко, обаче, трябва да успееш да проникнеш през дебелата му черупка. Ракът често се връща към миналото и минали отдавна постъпки.
Мъжът, представител на зодия рак, може да се съблазни като подкрепиш мечтите му и приемеш миналото  му такова, каквото е. Трябва да оценяваш талантите и възможностите му. В никакъв случай не му навирай минали неща в лицето.
Подразнете го с: палави погледи

Лъв
Като един истински цар на животните лъвът изисква мнението му да се зачита и да бъде обичан, обичан и пак обичан. Той обича да е в центъра на вниманието, а дамата до него да го гледа с обожание. Ако не може да осигурите на лъва цялото си време и обич, въобще не се захващайте с него.
Лъвът обича да командва дори в секса. Бъдете игриви, но не му отнемайте удоволствието той да ви напъства.
Подразнете го с: някой наистина скъп и лъскав подарък


Дева
Девата е обсебена от работата. Това е най-аналитичната и най-критичната зодия. Мъжът дева е перфекционист във всяко едно отношение. Той има изключително чувство за дълг и това го прави много верен партньор.
Понякога може да е малко несигурен, за да го впечатлите му покажете, че може да разчита на вас. Не го критикувайте, защото за него това значи, че не е свършил добре работата си.
Подразнете го с: belly dance

Везни
Мъжете представители на тази зодия са много изтънчени, чаровни и аналитични. Те търсят хармония, а не разговори или диспути. Не влизайте в спор с везни, защото няма сила, която да успее да промени мнението им.
Везните обичат красивото. Държат на стила, добрия външен вид и лесно социализиращи се хора. Бъдете естествени.
Подразнете го с: романтична вечеря на свещи.

Скорпион
Мъжът скорпион е много смела, решителна и силна личност. Проявява силна ревност, затова не му давайте излишни поводи да я показва.
За да привлечете вниманието на скорпиона трябва да сте съблазнителна и секси. Проявете изтънченост и търпеливо изчакайте скорпионът да ви съблазни. Мисълта, че той ви е спечелил му е далеч по-сладка.
Подразнете го с: гол покер или стриптийз.

Стрелец
Стрелецът е чаровен и оптимистичен. Той обича да пътува до неизвестни дестинации. Съблазнете го с неочаквана екскурзия, до място, на което не е бил.
На моменти той е малко раздвоен в желанията си. От една страна обича да се забавлява, а от друга да води философски разговори. Жената до него трябва да умее и двете неща.
Подразнете го с: поканете го на парти

Козирог
Козирогът е амбициозен със собствено виждан за нещата от живота. Материалният успех за него е на първо място.
За да съблазните мъж козирог му покажете, че вие също сте стабилна във материално отношение. Разкажете му за вашите собствени постижения и го накарайте да ви приеме като равна. Козирогът не обича рисковете.
Подразнете го с: нежни докосвания и палави съобщения

Водолей
Водолеят е най-непредвидимата и най-необикновената зодия. Мъжете водолей са много трудни за покоряване. Те предпочитат приятелството пред любовта. Не очаквайте изблици на чувства от тях.
Ако искате наистина да спечелите мъжа водолей, първо му станете най-добрата приятелка. Не го притискайте и не му се натрапвайте. Оставете го да ви опознае добре, преди да действате.
Подразнете го с: хванете ръцете му и ги прекарайте през цялото си тяло

Риби
Мъжете риби са по-пасивни и обичат да гледат през розовите очила на оптимизма и любовта. За да го спечелите му помогнете да стане по-земен и отговорен без да разбивате мечтите му. Повдигнете самочувствието му.
Опитайте се да разберете неговите чувства. Бъдете нежна, романтична. Донесете красота и спокойствие в живота му.
Подразнете го с: измислете някоя романтична и красива изненада
Източник: Snews.bg

 Още интересно за вас:

Сподели с твоите приятели във Фейсбук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар