Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

вторник, 17 ноември 2015 г.

Излез от лабиринта

Извън определенията, етикетите и дефинициите, как мога да онагледя моята  работа с клиентите? С какво им помагам? Кое е това умение, което всъщност е определящо и ефективно, за да са доволни хората, с които работя?

Представете си, че хората, които търсят помощ, се намират в един лабиринт. Този лабиринт е разбъркан с множество криволичения, които често не водят до никъде, но в същото време и с начините, с които да се излезе от него. 

Вие сте в лабиринта, лутате се, чудите се кой път да хванете, губите време и усилия, защото рядко от първия път налучквате пътя, който води до разрешаване на въпросите ви. Опитвате, пробвате един или друг път и все попадате на задънена улица. 

Защо е така? Защо не се получава от първия път? Защо не виждате възможността и начина, който води до решението? Защото сте вътре в лабиринта (проблема) и нямате възможността да погледнете самия лабиринт отгоре. Погледнете ли го отгоре, вие вече можете да видите пътят, които води до изхода от обърканата ситуация. 

Как обаче да погледнете отгоре? Хем да сте вътре в лабиринта, хем и да имате разширен поглед обхващащ ситуациите, с добра видимост? Ето тук е разковничето! 

Това всъщност е моята работа. Обръщайки се за помощ към мен, вие сте в лабиринта (проблема), а аз поглеждам отгоре ситуацията и мога да "видя" начините, водещи до разрешаване на въпросите ви. 

Пожелавам на всички да усвоят това умение! Да могат да поглеждат ситуациите в дълбочина, и едновременно да имат разширения поглед, който да ги извежда на верния път!



Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163.

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 


1 коментар:

  1. Страхотен сайт... Обожавам да чета такива блогове! Разтоварват ме, от гадните новини по телевизора... Благодаря за полезната инфомация! Желая Ви успех и здраве!
    👨‍🍳 Gladen - кулинарна мрежа за гладници 😋

    ОтговорИзтриване