Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

За мен

Здравейте, казвам се Калина Митева.
Може да поръчате книгата "Да погледнем в себе си" тук
"Да погледнем в себе си" е първата ми книга. Приемете я като ръководство по пътя към все по-добър живот. Увереността за успеха й имам от вас, читателите на блога. В обратната си връзка към мен споделяте, че всичко е описано по достъпен начин - точно и ясно. Да, това е така. Духовните закони не са сложни, сложен е начина им на поднасяне. Всичко е постижимо за всички! Пожелавам Ви, след прочита на "Да погледнем в себе си" да възприемете посока в живота, носеща ви все повече и повече положителни промени. Всички можете!

Това, което е важно за мен:
  • вярата и силата на духа - те са вътре в нас, искам всички да могат да виждат отвъд собствения си хоризонт и възгледи
  • свободата на избор   
  • себеуважението и външния вид 
"Да погледнем в себе си" е начин да подам ръка на всички, които искат да подобрят качеството на живота си, споделяйки опита си с вас. 
Всичко, което описвам в книгата, не е за декламиране и повтаряне. Силата е другаде. Би било хубаво да достигате отвъд думите, за да осъзнаете всичко със сърцето си, да усетите енергията и да вървите по своя път – плавно и с лекота.

Когато имате проблеми с родителите си или децата - „Урокът от родителите”
Когато изпитате безпокойство за нещо - „Освободете се от страха и нуждата да се оплаквате
Когато нещо ви тежи и ви измъчва - „Разбери болката си, приемете я и се освободете от нея” и „Простете на себе си и другите”
Когато имате любовни трепети - „Обичайте себе си”
Когато искате да разберете кой е вашият път - „Слушайте себе си и се научете да чувате вътрешния си глас" и "Разберете кой е вашият път”
Когато имате в обкръжението си човек, който ви дразни -Освободете се от потребността да обвинявате и да критикувате”
и така нататък.

В тази книга всеки може да намери това, което му допада. Когато почувствате нужда от подкрепа, отворете темата, която ви вълнува и намерете отговор на въпросите си. 

Тук съм представила моят личен опит, както и пътя, който извървях към собственото си самопознание, и съм Благодарна, че получих възможността да го споделя с вас. 

Може да поръчате книгата "Да погледнем в себе си" тук
Пожелавам на всички да намерят разковничето на успеха и щастието. Да следват своя път и да бъдат себе си! Много сбъднати желания, мир и любов!