Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

неделя, 13 февруари 2011 г.

Официално обръщение

Когато един човек го коментирате и прилагате всякакви "журналистически" способи спрямо него в пространството, какво очаквате? Кой ви е упълномощил да му спрягате името? Какво искате да знаете?  И след всичко това, почувствахте ли се по-добре?  Като раздадохте мнение и оценки, станахте ли велики и завършени като личности? Ако е така - продължавайте!



Това може да ви послужи като обръщение към хора, за които знаете, че се интересуват от особата ви и че вие сте темата, която запълва приятелските разговори на мнозина.

Винаги съм казвала, че щом човек се чувства добре от нещо, нека го прави и се занимава с него. Затова не се впечатлявайте, ако бъдете обект на такъв интерес. 

Има хора, които се чувстват щастливи едва тогава, когато говорят и разпространяват "разни неща", когато знаят за случки и събития от живота на друг човек. Точно в такива моменти те доказват на себе си колко стойностни и значими са, щом имат възможност да коментират и критикуват другите.

Бъдете сигурни, че люде, които раздават оценки  и определения за всички наоколо, имат нужда от това! Нужда да се убедят, че щом останалите са "лоши" или сгрешили, значи само те са така "добри". Грешките на хората им служат като трамплин за издигане в собствените им очи!  И знаете ли защо? Защото няма с какво друго да се изтъкнат дори пред себе си, за да се почувстват ценни. Това е техният начин и тяхното разбиране! И си е тяхна работа. Оставете ги да се развиват...

Бъдете сигурни, че никой няма да се занимава с вас, ако ви смята за малък и незначителен.  Бъдете сигурни, че сте им влезли под кожата, щом не ви "забравят". Бъдете сигурни, че не винаги може да избирате какво да се случва, но винаги може да изберете как да реагирате в определен момент.

Всеки ден избирайте за вас спокойствието пред раздразнението и гнева. Всеки ден избирайте да виждате другите като приятели, вместо като нападатели. Всеки ден избирайте да се освобождавате от потребността да контролирате, критикувате и обвинявате.  из книгата "Да погледнем в себе си", Калина Митева


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар