Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 30 юни 2011 г.

Първите 12 дена след рождения ден

На астролозите е известна една интересна закономерност за връзката с първите 12 дена след рождения ден и събитията през предстоящата година. Първия ден показва събитията от първия месец, втория ден на втория месец и т.н. Бъдете внимателни в самия ден и следващите единадесет дни, които последват. Символично всеки от тях представлява един от следващите месеци. 

1-я ден - Посветете го на себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е разрешено да бъдете наистина такива, каквито сте. И най-смелите ви постъпки тогава са оправдани и по- късно сигурно ще ви донесат успех. 

2-я ден - Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете знания. Благодарение на това вие ще концентрирате сила и ще откриете неподозирани ресурси и възможности. 

3-я ден Завържете нови познанства и връзки, намерете време за свои роднини. През този ден ще осъществите много обещаващи контакти. 

4-я ден - Посветете го на своя дом. В него да зацари мир и съгласие. Не забравяйте, че тъкмо там вие може да се спасите от всички беди, да намерите защита. Ако можете, поканете родителите си или сами ги посетете. 

5-я ден - Той ще е празник за душата. Вие ще постигнете много и ще научите нови неща. Ден за удоволствия и развлечения. Опитайте си късмета като пуснете тото фиш. 

6-я ден - Отдайте се напълно на своята работа. Може да отпразнувате рождения си ден с колеги от службата. Възможно е точно в този ден вашата упоритост да бъде забелязана от шефовете, а авторитетът ви да нарасне. Но не поемайте повече отговорности, отколкото можете да носите на плещите си. Иначе може да пострада здравето ви. 

7-я ден - В поведението на хората, които са около вас, вие ще се огледате като в огледало. Смело им партнирайте. 

8-я ден - Той ще покаже доколко сте щедри и способни да приемете помощ от другите. Обърнете внимание на всички възникнали конфликти и опитайте да ги разрешите без отлагане. Така ще си създадете имунитет срещу всички житейски несполуки поне за една година напред.

9-я ден - Ще откриете нови качества на своята душа. Възможно е край вас да има човек, който се нуждае от утеха. Постарайте се да го успокоите. Като давате на другите, ще получите много повече. 

10-я ден - Независимо от натиска на шефовете, правете това, което смятате за правилно. Уважението ще ви бъде вързано в кърпа. Да рискувате този ден, ще е на късмет. Ще се осъществят и най -дръзките ви мечти. 

11-я ден - Най-вероятно през този ден ще трябва да направите избор, от който ще зависи следващата година, а може би дори и съдбата ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на късмета. Общуването с приятели ще ви е от полза. 

12- я ден - Прекарайте го в самота и се опитайте да направите равносметка на изминалата година. Това ще ви помогне да постигнете най-дълбоката същност на събитията и тенденциите.

Още интересно за вас:


Консултации "ДА ПОГЛЕДНЕМ В СЕБЕ СИ" с Калина Митева се провеждат всеки ден (без неделя и официални празници), на пл. "Славейков" 11, между 9 и 18 часа, със  записване на тел: 0899932089. 

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik

Няма коментари:

Публикуване на коментар