Удоволствие е за мен, че статиите ми са разбирани от осъзнати и мислещи хора. Благодаря ви!

Консултиране

В живота на всеки един човек, включително и при силни, уверени и успешни личности, има периоди, когато възникват най-различни въпроси и ситуации.

Тогава един обективен и балансиран "поглед отстрани" може да допринесе за още по-успешното им решаване, нещо повече – за по-добро себеразбиране и себеприемане и за личностно израстване и хармонизиране.

Това може да е много ценно например за тези, които работят постоянно с хора, ръководят големи групи или носят големи отговорности.


Важно е да приемем и знаем, че всеки изпитва емоционални и психологически затруднения в даден момент от живота си и да потърсим помощ за тях не ни прави нито слаби, нито болни, а е признак на сила и акт на уважение към себе си.


В днешното общество и забързания начин на живот, хората имат нужда да бъдат изслушани с внимание и разбиране.

Има неща, които не всеки би обсъдил с приятели и близки. Понякога желаят да отворят вратата на чувствата пред друг човек, различен от обкръжението, в което са.

Изслушването с внимание и разбиране е изслушване без упреци и определения. Това е изслушване без предположения, без очаквания и без изисквания.

Изслушването не е само даване на време човек да бъде чут, време не само за думите, а време и за емоциите, които имат нужда да изразят.

Консултациите с Калина Митева са въпрос на житейска култура, превенция за емоционалното и духовно здраве и помагат да се чувствате все по–добре.


Сесиите са алтернативна форма на беседа с терапевт. Удобен начин за провеждане, когато почувствате, че имате нужда от разговор по конкретен въпрос, засягащ емоционален аспект от вашия живот. 


Всяка консултация е различна според индивидуалните нужди и нагласи на клиента. Една сесия продължава 60 минути и стандартно се провежда веднъж в седмицата.

Консултирането може да е в рамките на една сесия, или краткосрочно (5-10 сесии), насочено към решаването на конкретен въпрос на клиента, или да е дългосрочно – насочено към по-сложни и задълбочени теми. 
Запазва  се правото на анонимност на клиента и позволява на всеки спокойно да сподели своите въпроси.
По време на терапията се помага на потърсилия подкрепа да види своята ситуация отстрани, в една, нова, благотворна светлина. Дава му се възможност да мисли за своите възможности и да избере нови цели.
Консултации се провеждат в гр, София, с предварително записване на телефон 0898692333 или по skype: syvetnik за онлайн консултиране.


Може да поръчате книгата "Да погледнем в себе си" ТУК
Уточнение: в своята работа не практикувам с нервно-психотични разтройства, биполярни разтройства, шизофрения и други тежки психични разтройства, свързани с нефункционалност в реалния свят.