Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

петък, 16 септември 2011 г.

Основни принципи на Хо'опонопоно

1. Невъзможно е да схванем в истинската му пълнота случващото се около нас съзнателно или подсъзнателно. В пространството се разпространяват множество вълни и мисловни форми, които не се долавят на съзнателно ниво. До разума ни достига силно филтрирана информация. Във всеки момент ние създаваме нашата собствена реалност на подсъзнателно ниво, ето защо можем да храним в себе си колкото си искаме положителни мисли и пак да се чувстваме съкрушени и нещастни.
2. Не можем да контролираме всичко именно защото не можем да си даваме сметка за всичко случващо се в момента. Илюзия на егото е да си въобразяваме, че светът ще се върти според нашите желания. Затова и не е разумно да оставим егото ни да взема решенията. Имаме избор, но нямаме контрол.
3. Може да изцелите всяко житейско изпитание. Независимо как се е появило изпитанието и независимо от неговата природа, ние можем да се заемем с неговото изцеляване, защото е попаднало в нашия свят. Може и представа да си нямаме защо се е появило в нашия живот, но няма и смисъл да питаме, защото знаем вече за неговото съществуване. Колкото повече изцеляваме изпитанията, толкова по-ясно ще даваме израз на онова, което предпочитаме, защото ще освобождаваме блокираната енергия, която използваме иначе за други цели.
4. Всеки от нас е сто процента отговорен за личните си изживявания. Изпитанията в живота не са по наша вина, но са наша отговорност. Схващането, че всеки е отговорен за всичко, което се случва в неговата реалност надхвърля всяко наше действие или мисъл. Най-важното е осъзнаването, че в тази отговорност се включва и всичко, което другите казват, мислят, правят и което по някакъв начин е достигнало до нас. Ако поемем пълна отговорност, то в момента в който някой постави пред нас проблем, той става и наш. Ние сме в състояние да го изцелим и колкото повече изцеляваме изпитанията, с които се сблъскваме, толкова повече постигаме съзвучие с първоизточника.
5. Това, което ни дава пропуск към състоянието на абсолютната неограниченост е изричането на думите "Обичам те" - тази парола дава душевен мир, от изцелението до проявлението.Тя се изрича към Божествената сила и изчиства всичко във вътрешния ни свят. Идеята е да се обича ВСИЧКО без изключение. Тази парола се допълва от "Съжалявам!", "Прости ми!" и "Благодаря". Тези думи са любов, която освобождава блокираната енергия.
6. Вдъхновението е по-важно от стремежа или намерението, които се явяват залъгалка за ума. Вдъхновението е поръчка на Божествената сила към нас. Стремежът работи и постига резултати, а вдъхновението работи и сътворява чудеса.
Божествени създателю, баща, майка, син като едно. Ако аз, моето семейство, роднини и предци, сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка. Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина. И нека стане според думите ми.

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333


Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар