Консултации за подобряване качеството на живот.

сряда, 30 май 2012 г.

Лечение с любов

Дълбоко в мен има един бездънен кладенец от любов. Сега позволявам на тази любов да достигне повърхността. Тя изпълва сърцето ми, тялото ми, ума ми, съзнанието ми и цялото ми същество, излъчва се навън във всички посоки и се завръща при мен в по-големи размери. Колкото повече любов използвам и дарявам, толкова повече имам и мога да давам; запасите са безграничнини. Когато използвам любовта се чувствам ДОБРЕ, това е израз на радостта вътре в мен. Обичам себе си и затова си осигурявам удобен дом, който задоволява моите нужди и в който е радост да се живее. Изпълвам неговите стаи с вибрациите на любовта, така че всички, които влизат в тях, включително и аз самият, да почувстват тази любов и да бъдат подхранвани от нея.

Обичам себе си, затова работата ми е такава, че изпитвам истинска радост от нея и тя оползотворява всичките ми творчески възможности и таланти. Работя с хора и за хора, които ме обичат, и доходите ми са добри.

Обичам себе си и затова мисля и се отнасям с любов към всички хора, тъй като зная, че онова, което давам, се връща при мен с увеличени размери. Привличам само любящи хора, защото те отразяват това, което представлявам самият аз.

Обичам себе си и затова прощавам и напълно се освобождавам от миналото и всички досегашни преживявания и съм свободен. 

Обичам себе си, затова обичам всичко в настоящето, преживявам всеки момент като добър и знам, че бъдещето ми е щастливо, радостно и сигурно, защото аз съм любимото дете на Вселената – тя се грижи за мен с любов в този момент и завинаги.
Така да бъде! - Луиз Хей

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар