Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 13 април 2011 г.

Библия на парите, част трета

Помислете върху досегашната си търговска дейност. Какво сте продавали? Да кажем, че винаги сте продавали собствената си работна сила и понастоящем работите за някой друг. Какво можете да направите, за да вложите повече енергия в собствената си работна сила, която предлагате? Може да си кажете: "Плащат ми едни и същи пари, независимо дали влагам повече енергия или не", но не в това е въпросът. Ако вложите повече енергия в работата си, ще откриете, че:
- работата ще ви доставя повече удоволствие
- ще сте по-близо до повишение или увеличение на заплатата
-ще промените енергията си до такива височини, че ще надскочите работата си и ще преминете вероятно на друга работа или в друга компания, където ще ви плащат двойно повече.

И ще го направите като подобрявате ефективността си и полагате усилия да се свържете емоционално с хората около вас. Добре е да опитате да вложите енергия веднага, независимо колко мрачна е сегашната ситуация. По-късно в живота ви тази енергия ще се превърне в пари в банката  или в изобилие, или в нещо чудесно от един или друг вид.

В съответствие с метафизичния закон вие не бива да ограничавате това, което давате. Не че трябва да оставяте светът да ви използва, но трябва да давате, защото искате да получавате. Така че, започнете с даване. Давайте от вашето внимание, давайте от вашата концентрация, давайте от вашата любов и от вашата енергия.

Не съсипвайте себе си с негативни чувства към другите хора, ако не можете да ги обичате, бъдете неутрални. Бъдете ентусиасти, бъдете отворени, бъдете на точното място. Ограничавайки себе си, вие се закотвяте на едно място, с една и съща заплата за остатъка от живота си. Когато като част от плана ви за действие сте съгласни да давате, когато започнете да оглеждате как да подобрите вашата услуга, познание или продукт - това води до следващата стъпка. Това ви води до по-висока енергия, до по-висока скорост, до по-висока заплащане и до по-големи възможности. Отваря ви към по-лесни пари. Ще откриете някакви пари или ще спечелите нещо, или изведнъж голяма купчина пари ще паднат в скута ви. Чакайте отплатата! 

Парите са материализирана енергия, любов и светлина, и щом се стремим към светлина, можем и трябва без угризения да се стремим и към богатството. Наше законно право е да сме богати, за да можем да правим добро, да се грижим за хората, които обичаме, да трупаме опит и умения, да ставаме мъдри и съвършени. Опознаването на законите за изобилието е важна част от духовния ни път. - Стюарт Уайлд

Още интересно за вас:
Библия на парите, част първа
Библия на парите, част втора
Другите знаят за теб толкова колкото ти сам им разкриеш

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар