Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 23 март 2011 г.

Библия на парите, част първа

Живеем във времена, пълни с предизвикателства. В такива променливи условия лесно можем да пропуснем факта, че живеем в свят на голямо изобилие, че законите за парите и паричният поток са вечни и естествени, и че нищо не се е променило - богатството е наше законно право. Парите са енергия. Животът е енергия. Парите са и чувство - чувство на богатство, сигурност, изобилие и успех. Парите са и усещане. Усещане, че сме важни и специални, усещане за сила. За да сме наясно с чувствата си, се съгласяваме, че богатството е нещо естествено. Не може да гледате на богатството с гняв или завист и не можете да станете богат, ако се изключвате. Така че, когато видите някой в лимузина, облечен в елегантни дрехи, и си кажете съзнателно или подсъзнателно: "Какъв негодник. Кой знае как се е сдобил с тези пари и други подобни неща, със сигурност излъчвате енергия, с която отричате потенциала и правото да имате пари. Няколко пъти на ден си казвайте: Има изобилие от пари по света и значително количество от тях всеки момент попадат в скута ми без каквото и да е усилие. Кажете си това висок глас, защото като произнасяте нещата, вие ги призовавате и ги правите истински. Всеки може да свикне с идеята, че богатството е наше право.

Колкото повече се оплаквате и твърдите, че нямате достатъчно пари, толкова повече те се изплъзват от ръцете ви. Наистина е вбесяващо, тъй като, когато се изплъзват, това се превръща в отрицателно твърдение. Ако в миналото сте изградили емоционална дистанция и отчужденост между вас и парите, спрете се за малко, за да обмислите какви биха могли да са тези емоции. Запишете ги и добре се вгледайте в тях. Помислете откъде са дошли. После разберете, че единственото, което трябва да направите, е да промените мисленето си и да действате по посока на тази промяна, придвижвайки се натам, където са парите.

Например, много хора искат да са милионери, но подсъзнателно знаят, че правенето на милиони често изисква много усилия, а с това идва напрежение. Така, че в интелектуален смисъл биха искали да имат милиони, но вътрешната им действителност е различна. Осъществете контакт с истинското си аз. Вижте кои мотиви са реални и кои произлизат от вашия интелект и его. Може би наистина не се нуждаете да се отрупвате с работа и отговорности. Може би единственото, от което се нуждаете, е безгрижен живот с някаква приятна творческа дейност, множество приятели и достатъчно забавления. Накрая, трябва да се погрижете както за вътрешното си духовно аз, така и да задоволите множеството потребности на външното си аз. Това е акт на балансиране, както във всяко нещо.

Ако се  вгледате в себе си и откриете, че призванието ви е да натрупате състояние, но се тревожите, че вътре във вас може да има противоречие, не се отчайвайте. Налага се промяна на подсъзнанието. Просто му кажете, че сте решили да се промените. Лесно може да пренапишете програмата на подсъзнанието си, просто продължавайте да му казвате нещо различно.
Може да ви се наложи да правите така в продължение на дни и седмици, но е лесно да се съгласите да промените мисленето си. Също така е лесно да се види как богатството идва, като се премахнат несъответствията и противоречията във вас. Истинската пропаст е винаги между това, което мислите, че искате и това, което в действителност искате дълбоко в себе си. Щом стигнете до истината дълбоко в себе си, вие духовно се връщате у дома - към извора на вашата божественост.

Парите са материализирана енергия, любов и светлина, и щом се стремим към светлина, можем и трябва без угризения да се стремим и към богатството. Наше законно право е да сме богати, за да можем да правим добро, да се грижим за хората, които обичаме, да трупаме опит и умения, да ставаме мъдри и съвършени. Опознаването на законите за изобилието е важна част от духовния ни път.
Стюарт Уайлд, из "Малка библия на парите"

Други прочели това, са прочели още и:
Библия на парите, част втора
Библия на парите, част трета

- Библия на парите, част четвърта


Сподели с твоите приятели във Фейсбук.

петък, 18 март 2011 г.

Живот

Какво е всъщност туй животът?
Нека да го проследим...
низ от приливи и отливи, както и да си го обясним.

Простичък е Той Животът
и изчезва като дим... и забавим 
ли се мъничко... не можем да го уловим.

Три са нещата в живота, три са те
основните неща и смятам да ги изредя
Вярата, Любовта и Страха!

За Вярата не може да я нямаш,
но колко ли е силна Тя...?
Без нея Ти си като пламък 
изгасващ в житейската тъма.
Със нея Ти си като огън,
никога неугасим, светиш и 
разпръскваш пламък 

в необятността неотразим.

За Любовта пък, просто нямам думи...
Тя те кара да летиш, да прескочиш
всяка пропаст, нов живот да сътвориш.
А без нея си загубен, празен и студен, 
като някаква скъсана струна... 

от някакъв стар инструмент.

Виж Страхът е  нещо друго, Той
прокрадва се като неканен гост,
хваща те здраво за гърлото и Не 
напуска своя пост!
Но той не е непобедим Повярвай ми,
може да се Победи, но само с Вяра и с Любов...
Нали?

Е това е Той Животът.
Даже простичък, елементарен дори.
Да започнем да Живеем, защото
Времето не спи... лети.

Г.Начева/28.01.2002г.


Други прочели това, са прочели още и: 
Човек, който не познава силата на словото...
Любов ли е, мъка ли е?
- Пътят ни...

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


четвъртък, 17 март 2011 г.

Моите мисли

Питам се аз, дали е "случайно" това?                       
Питам се аз съществува ли Тя любовта?
Питам се аз, Господ майтап ли си прави със мен,
като ме хвърля от проблем във проблем?!

Във всъщност какво от това,
че се питам и питам, задавам
въпрос след въпрос...
и блъскам си главата с този
мислен крос. 

Мислите ми се преплитат,
лутат се напред назад,
но си мисля, че живея не напразно в
този свят.

Няма случайности на тази земя,
всичко се дава за нещо СЕГА.
Дали ще го вземеш, зависи от Теб,
но ти се дава в живота.
Реално изборът е Твой,
Господ само ти дава насока.

Господ е тука, в житейската степ,
надянал ти здраво "хомота" и те
тласка напред и напред
да изживееш ориста си в живота.

Може би, всичко е просто съдба,
не правиш Ти свойта пътека, а може
би просто така живее си някак Човека.

Не вярвам обаче, че нещо просто се
случва...
че нещо просто си става така,
че нищо няма цел и посока,
че просто живееш си някак живота...

Това е стихотворение без край!

Галина Нaчева - 03.09.2001г.

Други прочели това, са прочели още и:
Живот

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


сряда, 16 март 2011 г.

За правилното разчитане на знаците

 Живяла едно време, много, много отдавна, дълбоко, дълбоко навътре в гората, една лисица. По незнайни причини тя била загубила своите два предни крака. Никой не знаел как, може би спасявайки се от смъртоносен капан. Един човек, който живеел в края на гората, виждал лисицата от време на време и винаги се чудел как тя успява да си набавя храна. Един ден когато лисицата отново била наблизо и той я наблюдавал, се появил тигър. Човекът успял да се скрие набързо. Тигърът държал уловена плячка между челюстите си. Той изял колкото му било достатъчно да се нахрани, а останалото оставил за лисицата.

Отново, на следващия ден, великият Създател на този свят, изпратил храна на лисицата по същия този тигър. Човекът започнал да си мисли: "Щом за лисицата са осигурени грижи по този мистериозен начин и навярно храната е изпратена от  някаква невидима Висша Сила, защо и аз да не седна някъде и да почакам храната ми да дойде сама?”

И понеже той имал безгранична вяра, седнал и зачакал храната си. Но дните отминавали и нищо не се случвало. Човекът започнал да слабее, да губи сили, останал само кожа и кости. Един ден, губейки почти съзнание, той чул, идващ от някъде Глас, който му казвал: "О, ти, който пое по грешния път! Разбери накрая Истината! Ти трябваше да последваш примера на тигъра, вместо да имитираш безпомощната лисица!"

Какъвто и избор да направите, щом след известно време няма резултати и не се чувствате добре - това не е пътят. Въпреки вярата ви, следвате ли чужда цел и посока, това не води до положителни промени... Затова винаги си задавайте въпрос: Щом това, което правя е добро за мен, защо не го чувствам така и не ми носи радост?






Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik








вторник, 15 март 2011 г.

За различните думи

Както си вървели заедно в съгласие четирима души – турчин, персиец, арабин и грък, отнякъде се сдобили с един динар. Този динар станал причина да се скарат помежду си, защото, получавайки го те започнали да решават как да го похарчат.
Персиецът казал:
- Хайде да купим ангур!
- Защо да купуваме ангур, по-добре да купим ейнаб – възразил арабинът.
Tук се намесил турчинът
- Защо да спорим – казал той – Не ни трябва нито ангур, нито ейнаб, 
ние трябва да получим за този динар узум!
Гръкът също изразил своето несъгласие:
- Ако трябва нещо да се купува, то това е стафил! – заявил той.
Всеки от тях започнал да доказва своята правота, 
и работата дошла до юмруци. 
И всичко това, защото в този момент при тях е нямало знаещ, който да им обясни, че те всичките говорят за едно и също, и че думите ангур, ейнаб, узум и стафил означават грозде, което всички те искали да купят, но всеки мислел за това на собствения си език.

Макар ние да не говорим на различни езици, понякога говорим за едно и също, с различни думи. Често дори се "хващаме" за думата и се запъваме да обясним същото, но със синоними на думата,  с която не сме съгласни. А за да е комуникацията на ниво е нужно съвсем малко - задаване на уточняващи въпроси... защото никой не може да ти каже това, което ти ще си помислиш :)


Всички прочели тази статия, са прочели още:
- Онлайн консултиране
Няма ненаказано добро
- За утвържденията


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


понеделник, 14 март 2011 г.

Към Мъдростта

- Когато вратата на щастието се затвори се отваря друга врата, но често гледаме много дълго към затворената врата и не виждаме другата, отворената за нас. 
- Истината е, че не знаем какво искаме, докато не го изгубим, но е истина и, че не знаем какво можем да имаме, докато не го получим.
- Дарявайки някого с цялата си любов, не можем да бъдем сигурни, че тя е споделена. Не очаквайте и вие да получите любов в замяна. Чакайте, докато тя се засили в сърцето на другия, ако това не стане бъдете доволни, задоволени, нека нищо друго не ви трябва, защото все пак любовта е израснала във вашето сърце. 
- Намерете този, който кара сърцето ви да се усмихне. 
- Мечтайте за това, за което искате да мечтаете, идете там, където искате да идете, бъдете този, който искате да бъдете.
- Можете да имате достатъчно щастие, което да ви кара да се чувствате добре, достатъчно опит, за да сте силни, достатъчно мъка, която да ви носи всичко човешко, достатъчно надежда, за да сте щастливи. 
- Поставяйте се винаги на мястото на другите. 
- Това, което ви наранява, вероятно наранява и другите. 
- Светлото бъдеще винаги лежи върху забравено минало. 
- Ако се боиш от щастие, щастие няма да видиш. 
- В нещастие не падай духом, в щастието не се възгордявай. 
- Важно е не само какво говори човек, но и какво чувства и защо го чувства. 
- От всекиго, комуто е дадено много, много ще се иска. 
- Което бързо се прави, бързо загива.   
- С всеки може да се случи това, което може да се случи с някого. 
- Върховете се постигат постепенно. 
- Гневът е страх. Всеки разгневен човек е уплашен, той се страхува от някаква загуба.  
- За всяка възраст в живота Господ е отредил някакво безпокойство. 
- Не е мъдър този, който крачи по чужд път. Мъдрият върви по собствения път към знанието.

Още полезно за вас:
Метод за Лично съветване

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


неделя, 13 март 2011 г.

За кого е "подаръка"?

"Преди много, много години в древен Китай, когато Буда все още се намирал в своето земно превъплъщение, сред многото истории, които се разказвали за него, била и тази, че е невъзможно да бъде изваден от кожата си. Той бил толкова балансирано същество, че не реагирал нито на обидите, нито на каквито и да е  опити да бъде оскърбен по някакъв начин.

По същото това време в едно село живеел човек, който бил известен с това, че можел да извади от равновесие всеки. Той така изкусно умеел да се заяжда, да се подиграва на хората, че абсолютно никой не можел да остане спокоен при контакт с него.

Та до този човек достигнала мълвата за невъзмутимия Буда

-  Охо-о-о, невъзмутим? – мислел си той. – Само защото още не си е имал работа с мен.

И се отправил на дълъг път.
Когато пристигнал, Буда го поканил при себе си. Оня веднага се запретнал: започнал да го обижда, да му се присмива, да го предизвиква,… По всякакъв начин се опитвал да го изкара от равновесие.
Буда оставал спокоен.
Човекът удвоил и утроил своите усилия, впрегнал цялото си въображение, изсипал каква ли не жлъч и остроти. Ако в началото си служел с подигравки и ирония, сега преминал към открити нападки и обидни прозвища.
Както и преди – Буда все така оставал спокоен.
Майсторът на гнева се чувствал вече на края на силите си. Усещал, че арсеналът му започва да се изчерпва. Усещал, че този път е надминал себе си… Но Буда оставал невъзмутим, както преди.
И когато човекът се поспрял, за да си поеме дух и да се хвърли отново в бой, Буда благо промълвил:
- Кажи ми, моля те, може ли да ти задам един въпрос?
Объркан, човекът нищо друго не можел да стори, освен да се съгласи.
И тогава Буда кротичко го попитал:
- Ако един човек е донесъл подарък на друг, но този, за когото бил предназначен подаръкът, отказва да го приеме, чий е този подарък?

- Ами то е ясно, подаръкът остава за този, който го е донесъл – все още в недоумение отвърнал човекът.

- Именно – промълвил Буда и кротко се усмихнал.
Тогава човекът разбрал, че целия негатив, цялата злоба и жлъч, които така усърдно изливал пред Буда, ще се наложи да си ги вземе обратно със себе си. И посрамен си тръгнал." - от интернет

Затова следващия път, когато си изказвате гнева, раздразнението, а дори и несъгласието по определен въпрос, обърнете внимание как всъщност правите това. Ако е по неуместен начин, обиждайки другите - какво очаквате после? Естествено, че Вселената ще ви върне това обратно, под една или друга форма.

Още интересни статии за вас:
Да погледнем в себе си

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


петък, 11 март 2011 г.

Страх

Една мишка се намирала в състояние на постоянен стрес, защото се страхувала от котката. Един магьосник я съжалил и я превърнал в котка. Но тогава тя започнала да се страхува от кучето. И така, магьосникът я превърнал в куче. Тогава тя започнала да се страхува от пантерата и затова магьосникът я превърнал в пантера. И когато това станало тя започнала да се страхува от ловеца. И тогава магьосникът се предал. Превърнал я отново в мишка и казал: ”Каквото и да направя за теб ще бъде напразно, защото ти притежаваш сърце на мишка.”

Страхът е в основата на много беди. Прави хората лъжци, двулични, потайни, прикрити и затворени в себе си... От страх изневеряваме често на дори и на себе си... Друга е поуката тук. Какъвто си по душа - такъв си оставаш...  И от злато да сме, бедни ли са душите ни - без стойност сме като хора...

Други прочели това са прочели още и:
Другите знаят за теб само толкова, колкото...
За неразбирането
Човек, който не познава силата на словото...

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


вторник, 8 март 2011 г.

Притча за жената

Мъжът отишъл при Бог и се оплакал от своята скука. Всевишният се замислил: 
- От какво да направя Жена, като целия материал отиде за мъжа?
Но не можел да откаже на горещата мъжка молба и след мъчителен размисъл Бог сътворил Жената като смесил: очарователните цветове на изгрева, няколко ярки слънчеви лъчи, замислената тъга на луната, красотата на лебеда, игривостта на котката,грациозността на сърната, ласкавата топлина на кожата, притегателната сила на магнита и слепил здраво съставките. 

Но всичко това Му се видяло много сладникаво и затова добавил: хладното сияние на звездите, непостоянството на вятъра, сълзите на облаците, хитростта на лисицата,  досадността на мухата, жилото на осата, отровата на змията, ревността на тигрицата, алчността на акулата, кръвожадността на пиявицата... Вдъхнал живот на всичко това и в резултат се появила Жената.
Бог подарил творението си на мъжа и му казал:
- Пази я такава, каквато се е получила и не се опитвай да я променяш!


Съхранете Жената в себе си, дарявайте живот и любов, на всичко, до което се докосвате!


Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 






неделя, 6 март 2011 г.

Прошка

Тук всички сме на друго ниво на съзнание, но е истина и не отричайте, че и вие сте си задавали въпроса - простил ли съм наистина? Защото все си мисля, че из всички нас има хора, които си задават въпроса - а аз дали съм простил и по какво да разпозная, че е така. 


Човек е простил на себе си и на другите тогава, когато след като се сети за човек или събитие от живота си и мислейки и говорейки за това, го прави без чувство на обида, гняв или раздразнение. Ако припомняйки си за нещо, изпитваме чувства различни от спокойствие и отново се изживяваме като потърпевши и засегнати - не сме простили... А разказвате ли за нещо с чувство за хумор спрямо себе си, за нещо, което ви е тежало и наранило преди - то значи, че сте простили...

Всеки е достатъчно разумен и поне оставяйки сам със себе си, да осъзнае и признае дали-или... откъс от книгата "Да погледнем в себе си", поръчай тук

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на тел: 02 416 7226; 0898876919

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik





Приказка за Прошката

Веднъж в училище, една учителка решила да дискутира със своите ученици темата за човешките взаимоотношения. Всеки споделял своите мисли, изказали се най-различни мнения - едни се подкрепяли, други се допълвали, трети си противоречали.

Накрая учителката направила едно предложение на децата: - Отправям ви едно предизвикателство – казала им тя. - Вие самите да направите един експеримент, който ще ви даде незабравим житейски урок. Приемате ли? На учениците им станало интересно и всички единодушно закимали в знак на съгласие. - Обещавате ли обаче, да изпълнявате всичко, което ви кажа оттук нататък? И да не се отказвате по средата на експеримента? Когато учениците и тук отговорили утвърдително, учителката казала: - Искам утре всеки от вас, идвайки на училище, да донесе по една торба с картофи. Това ви е първата задача. Децата се спогледали недоумяващо и започнали да задават въпроси, но учителката отговорила, че сега повече нищо няма да им издаде. На следващата сутрин всички ученици от класа носели по една голяма торба с картофи. Като ги видяла, учителката се усмихнала: - Виждам нетърпението и любопитството в очите ви, затова минавам направо на въпроса. Вземете сега чувалчетата с картофи и ги сложете пред вас на чиновете. Аз сега ще ви раздам по една празна чанта. А от вас искам следното: да се замислите и да си спомните имената на всички хора, на които поради някаква причина сте отказали да простите за нещо, което са ви причинили. За всеки такъв човек, за който се сетите, вземете по един картоф от вашата торба, издълбайте името на този човек върху кората на картофа и го пуснете в празната чанта. Хайде направете го... И учениците се захванали да изпълняват заръките. Те усърдно прехвърляли картофи от едната чанта в другата, надписвайки на тях имената на хора, които са оставили трайни негативни спомени в тяхното съзнание. В края на часа в чантите на някои от децата имало по 4-5 картофа, но имало и такива, които били пълни почти догоре... Учениците отправили отново въпросителни погледи към учителката, питайки я какво ще следва сега. А тя отвърнала: - През следващата една седмица, където и да ходите, каквото и да правите, вие трябва да носите със себе си вашата торба с картофи. През деня - на училище, после вкъщи, на срещи с приятели, дори когато си лягате вечер, тя пак трябва да е неотлъчно до вас... 

Един по един се изнизали дните на седмицата.Но още с влизането на учителката в клас, учениците които стриктно били изпълнили препоръките й, започнали да се оплакват: - Много ми е трудно да мъкна навсякъде със себе си толкова тежка торба... - Тия картофи вече започнаха да миришат, от където и да мина, хората ме гледат странно и шушукат зад гърба ми... - Изморихме се вече, а и ни писна от това... - Така и не разбрахме каква беше поуката от този “експеримент”... Учителката се усмихнала: - Целта на този опит беше да ви покаже, че отказвайки да простим, ние всъщност наказваме най-вече себе си. Сами обричаме душата си да носи такъв тежък товар и така се самоизмъчваме. Мислим си, че прощавайки, ние отстъпваме пред този, който по някакъв начин ни е наранил. А всъщност истината е, че с прошката ние правим добро на самите себе си. 
Източник: http://www.pozitivnoto.info/

За да поискаш прошка е нужно да превъзмогнеш себе си и да кажеш: "Прости". 
Нужна е любов и милосърдие, за да кажеш: "Простено да ти е".

Още интересно за вас:
Желание
Да погледнем в себе си
Приказки за големи хора

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


вторник, 1 март 2011 г.

Решенията

Имало някога един служител на висок пост, който се славел с бързото вземане на решения. Когато при него идвал с проблем някой от директорите, той се замислял за миг, обръщал поглед към тавана, мушвал едната си ръка в джоба, а с другата се почесвал по брадата. След още минута се вглеждал в очите на дошлия да търси съвет и изричал положителен или отрицателен отговор с такъв авторитет, че човекът си тръгвал, поклащайки глава, изумен от непоколебимата увереност на своя шеф. Способността му да взема правилни решения много пъти помагала на компанията да достигне нови висоти в своята област. Разказвали се анекдоти за странната му способност да определя мигновено правилното решение. Славата му се носела, а аурата му придобила почти мистичен оттенък. Мигновени и категорични решения, без хъмкане и мънкане, без отлагане, без препращане към сутринта и винаги с определен отговор за минути - славата му така гръмнала, че започнали да го смятат за мъдрец. 

Другите му колеги на ръководни постове му завиждали за тази му способност и в деня на пенсионирането му го посетили и попитали каква е тайната му. Той любезно помолил отговорът да бъде запазен като тайна в рамките на компанията. Новият изпълнителен директор, поел длъжността, попитал оттеглящия се каква е тайната. Когато останали сами в кабинета му, старият директор се усмихнал и рекъл: 
Бобени зърна.
Новият шеф погледнал с недоумение приятеля си, мислейки, че не е чул добре.
- Ще повториш ли? - попитал той.
- Бобени зърна - бил отговорът.
- Бобени зърна?! - попитал новият шеф. - Нищо не разбирам.

Старият шеф извадил шепа бобени зърна от джоба си, изсипал от едната си ръка в другата и отново ги прибрал в джоба.
- Преди време открих, че ако се отложи вземането на решение, нещата се влошават. Затова измислих начин за вземане на мигновено решение. В джоба си имам зърна боб и щом трябва да дам отговор, който да бъде положителен или отрицателен, бъркам вътре и вземам няколко. Преброявам ги с ръка  джоба си и ако са тек, казвам "не", ако са чифт, отговорът ми е "да".
- Както виждаш - продължил той - няма никакво значение какво казвам, важното е да не се отлага решението. Е, разбира се, понякога бърках, но прав или крив, вземах решение и можех да насоча енергията си към нещо наистина важно.
- Бобени зърна... - прошепнал новият шеф, поклащайки глава.

Оттеглящият се в пенсия протегнал ръка към него, сипал му десетина зърна в шепата , усмихнал се и рекъл:
- Ето ти билет към славата, Боби. Използвай ги разумно.
И поклащайки глава, напуснал кабинета, оттегляйки се на заслужена почивка. из "Ментална динамика" Хосе Силва

Често, когато ни предстои вземане на решение по даден въпрос, при повечето от нас настъпват колебания и претегляне на варианти "за" и "против", та даже има мислено разиграване на план "А", а ако не проработи - тогава в действие пускаме и план "Б"... А всичко опира до това, да сме обективни и да не отлагаме момента на решението.

Още интересно за вас:
За избора ни...
Обичам те
Ти какво избираш?


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik