Консултации за подобряване качеството на живот.

вторник, 17 декември 2013 г.

Знаци от Вселената

Навсякъде около нас има знаци от вселената, което е чудесно. А още по-хубаво е, когато ги тълкуваме адекватно... А колко често приемаме нещо като знак свише и си го нагаждаме, за да ни пасне към ситуацията и после разбираме, че правим това, защото ни се иска да е така, а значението е било друго, а в повечето случаи и никакво, което разбираме след време, когато възприемем разширен поглед и сме на друг етап на съзнание.

И за да не ме припознавате във всеки текст, който публикувам казвам, че написаното е по наблюдения и не означава, че сега ми се случва. А пиша общо и включвам и себе си, за да не звуча менторски, защото знам, че повече имаме нужда от разбиране и съпричастност, отколкото от наставници.

А най-хубаво е, когато си живеем живота, чувствайки лекота в сърцето и тогава не се оглеждаме за знаци на потвърждение, че сме на прав път, защото душата няма нужда от това - тя знае, че е така.

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnikНяма коментари:

Публикуване на коментар