Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 9 януари 2014 г.

Изтриване на стари записи от подсъзнанието

Защо си пожелаваме здраве, любов и изобилие, а страдаме от болести, конфликти и грижи? Защо има раздвоение между разума и душата? Защо мечтаем за щастие, а сме хронично нещастни?

Ключът е в подсъзнанието. Там складираме всички знания, нагласи и модели, които са придобити в миналото и щом не харесваме събитията, които ни се случват, значи е време да се заемем и "почистим".

Въпросът е как да се освободим от всички тревожни мисли и неприятни емоции? Чрез енергийна програма "Изтриване на стари записи от подсъзнанието".

В състояние алфа съзнанието се отпуска и престава да мисли и е почти пасивно, но вие не спите. В такъв момент подсъзнанието ви е особено податливо на внушения. Именно то реагира на внушенията и благодарение на него те се проявяват в живота ви.

Подсъзнанието е като послушен слуга - прави само това, което му се каже. То не мисли, не разсъждава, не действа рационално, само следва инструкциите. Но пък съзнанието мисли, разсъждава, действа рационално и често оспорва вашите искания.

Затова е добре съзнанието да се подложи на релаксация, да го накарате да замълчи, за да не спори с инструкциите, които давате на подсъзнанието.

Чрез тази енергийна програма вие успявате да усъвършенствате желаната сфера от живота си, като просто давате преки указания на своето подсъзнание да освободи старите записи, които пази. 

Енергийната програма се провежда два дни последователно, като след това се продължава поддържащо веднъж седмично за 3-4 месеца, като едновременно с това се работи с утвърждаващи мисловни модели и се правят енергийни упражнения.

Така се работи на всички нива - дух, душа и тяло и мога смело да заявя, че това е успешната формула за постигане на всичко желано.

Изводът е, че проявеното постоянство в това, което сме започнали дава резултати и че няма невъзможни неща.


Още интересно за вас: 

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik







Няма коментари:

Публикуване на коментар