Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

неделя, 12 януари 2014 г.

Постигане на вътрешна хармония и душевен мир

Как да постигнете вътрешна хармония и душевен мир? Чрез медитация "Постигане на вътрешна хармония и душевен мир". Медитацията спомага да се освободите от целия емоционален и мисловен товар, който задръства ума и духа ви, за да си разчистите място за нови преживявания. Да овладеете проявите на негативизма, като например вина, омраза, гняв и други подобни, ще ги замените с любов, вяра, прошка...
 
Вие затваряте вратата към отрицателните аспекти от миналото си и отваряте нова страница от своя живот към блестящото, ново и обещаващо бъдеще. Човек може да гледа на миналото си или по здравословен и благотворен начин, или, напротив, по нездравословен и вреден. Хората, които извличат поуки от миналия си опит, за да могат по-добре да се справят с настоящето, използват миналото по здравословен и благотворен начин. 

Процесът на възвръщане на равновесието се състои и в това, да затворите вратата на миналото, за да живеете в настоящето по такъв начин, че да си осигурите блестящо бъдеще.  Процесът на установяване на равновесие просто ви дава правилната гледна точка към вашето минало.
 
Защо е толкова важно да бъдем в равновесие?  Защото животът е пълен с потенциални богатства, които само чакат да ги вземете. Но няма да можете да го сторите, ако сте извън равновесие, просмукани от надмощието на негативизма. В нематериалния свят подобните неща се привличат. Това означава, че ако у вас преобладава негативизмът, в живота ви ще се случват негативни неща. И обратното, ако ви владеят положителни енергии, ще ви се случват положителни неща.

Вътрешният мир се открива, като промените собственото си мислене, а не хората, които ви нараняват. А вие променяте мисленето си заради себе си, заради собствената ви радост, душевно спокойствие и разбиране, и светлото ви бъдеще няма нищо общо с този човек или с онова, което той ви е направил.

Затова прощавайте на тези, които са ви наранили в миналото, но още по-важното е: прощавайте на себе си за това, че сте им позволили да ви наранят. След това се усмихнете и отворете отново сърцето и ума си, сякаш никога не сте били наранени, и живейте остатъка от живота си в хармония и радост. 

Медитациите се провеждат два дни последователно, като след това се продължава поддържащо веднъж седмично за 3-4 месеца, като едновременно с това се работи с утвърждаващи мисловни модели и се правят енергийни упражнения.


Така се работи на всички нива - дух, душа и тяло и мога смело да заявя, че това е успешната формула за постигане на всичко желано.


Изводът е, че проявеното постоянство в това, което сме започнали дава резултати и че няма невъзможни неща.

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 


3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Ваша ли е тази мисъл под илюстрацията на Вътрешно равновесие и душевен баланс:
    Вътрешната хармония започва в момента, в който спреш да позволяваш на друг човек или събитие да контролира живота ти!

    ОтговорИзтриване
  3. hubawa stranica! ako beshe tolkowa lesno za wseki da s e prebori sas strahowete i dusehwnite lutanija, i da stane ej taka stastliw i nezawisim ot kakwoto i da bilo,hora i sabitija. wseki tarsi swoeoto li4no stastie! dano wseki ot nas go nameri!!!

    ОтговорИзтриване