Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

понеделник, 13 юни 2011 г.

Пътят ни

Това, което отказвате да приемете и отричате, това на което се ядосвате и не харесвате, е всъщност първото нещо, което се налага да промените в себе си. Докато критикувате, докато роптаете, докато се оплаквате, докато не сте съгласни - сте далеч от мъдростта и изобилието.

Във всеки има и добро и лошо, важно е да приемате хората и всичко, което ви заобикаля, такова каквото е и да се съсредоточавате върху хубавите страни на живота. Ако пък се измъчвате от нехубавите и недобри неща, да се научите как да промените нагласата и убежденията, довели до това състояние.

Всеки поел по духовния път ги знае нещата, но не всеки е по този път... Винаги стъпвам леко и тактично, когато искам да посоча нещо отрицателно на другите, което е в тях... За да осъзнае човек, че сам за себе си е извор на неприятните усещания и случки, е нужно едно друго по-различно ниво на съзнание и не всеки е готов и отворен за това.

Повечето хора знаят какво искат, но говорейки заявяват какво не искат и не харесват. Това е тънката разлика - необходимо е и да се "чувате" какво говорите и заявявате на Вселената, дори в непринудените разговори. Говорете какво харесвате и искате да привлечете в живота си. Думите ви оформят вашите преживявания. А подсъзнанието не разпознава "не". Например ако искате да работите в голяма компания, заявете точно това - "аз искам да работя в голяма компания", а не - "не харесвам малки фирми и не искам да работя в такава". Когато става дума за качества, споменавайте такива, каквито харесвате - "харесвам точността, добротата, дисциплината, отговорността", а не говорете - "най-мразя несериозни хора" и т.н.

Това, върху което се съсредоточавате - се разраства. А говорейки за неща, които не харесвате - бързо ги привличате, защото влагате силни чувства в отрицанието, което е енергия и тя се връща към вас. Забележете за себе си и за други, че каквото казвате, че не харесвате, често и точно с това се сблъсквате в ежедневието си.

Всичко се случва така както е най добре за вас и всички около вас. Няма точни правила и рецепти за това как да живеем най-добре, като изключим развлекателните издания :)  В каквото вярваме и от каквото се страхуваме - това се случва. Радвайте се на живота, живей осъзнато, в хармония между разум и душа и всичко хубаво в живота ви ще се идва с лекота. - из книгата "Да погледнем в себе си", за онлайн поръчка с 10 % тук

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik

Няма коментари:

Публикуване на коментар