Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

понеделник, 29 август 2011 г.

Аз избирам в какъв свят да живея

От всички дарове, които са ни дадени, най-ценно е правото на избор. 
Чрез прилагането на свободната  воля, вие сте призвани да участвате наравно с Бога в акта на сътворението. Призвани сте да бъдете съавтори с Бога. Предимството да си създател ви позволява да изживеете последствията от вашия избор.
Това е основният начин за израстване и развитие към едно висше съзнание. Когато изборът ви е в хармония с висшето благо за вас и за другите, изживяните последствия са приятни.

Ако обаче, тръгнете срещу волята на Божествената си природа, получените резултати ще са болезнени. Минавайки през този процес на изпитания и грешки, постепенно ще се научите да избирате само доброто. Погледнете състоянието на света около вас (вашето здраве, финансово положение, взаимоотношения, призвание) и ще видите резултатите от направения избор. Ако не сте доволни от състоянието, имате силата сами да ги промените. Никой друг не може да поеме тази отговорност вместо вас. Най-важният аспект от упражняване правото на избор е способността да избирате как да реагирате на дадена ситуация. Вие сте преживели лична загуба, внезапна болест, или друга голяма беда. Изберете да благодарите за ситуацията и да я разглеждате като принос за вашето висше благо. Търсете скрития смисъл, и ще откриете духовна поука, който двойно ще ви компенсира за сегашната ви болка. "Аз избирам в какъв свят да живея". Каква радост, но и отговорност! Приемете божественото наследство и използвайте свободната си воля да сътворите рая на земята. 
Твърдения 
1. Аз съм господар на моята съдбата, и капитан на моята душа. 
2. Използвам съзидателната си сила, за да получа най-доброто в живота. 
3. Аз съм сценарист и режисьор на моя филм, и мога да променя сценария, когато си поискам.
4. Поемам отговорността за себе си. 
5. Избирам да виждам доброто във всяка ситуация. 
Дъглас Блох

Още интересно за вас:
5 правила
Молитва, Антоан Екзюпери
Придобий този дар

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik




Няма коментари:

Публикуване на коментар