Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 18 август 2011 г.

Изберете чаша

Разгледайте внимателно тези девет чаши. В тях има капучино, оформено като картина. Изберете тази чаша, която ви впечатлява най-много: тази, която бихте пожелали да изпиете. Вижте под кой номер е картинката и какво показва това за вашата скрита чувствителност.
Отговорите:

1. Жената избрала първата чаша - е заобиколена е от поклонници. Сама избира. Повече се доверява на вътрешния си глас, отколкото на разума и въпреки това изглежда много разумна. Притежава логическа мисъл. Няма да се подведе по сантиментални чувства, но от чувство за дълг планини може да обърне.

2. Жените избрали чаша номер две - имат чувствителен характер. Домошарки са – ако трябва да избират между работата и семейството – ще изберат второто. Предпочитат бавния спокоен ритъм на живот. Силно привързани са към семейството. Чувстват се добре само когато ги обичат и ценят. Иначе лесно биха се депресирали. Деликатна натура.

3. Тя може да се среща едновременно с няколко партньора и... да им е вярна. В живота си зависи от мъжете и здраво се държи за всеки от тях. Това е дама, която ще се превърне в кученце, когато мъжът демонстрира пред нея своята чувствителност. Весела, общителна, енергична, тя ще се отдаде изцяло и покорно.

4. Тази жена е е умна и изпълнителна. Тя може да се приспособи към всеки мъж, така че бракът с нея е успешен. В леглото е изобретателна и главно – вярна. Тези дами обаче нерядко задълбават в самоанализ и пропускат важните неща в живота. Рядко поемат инициатива във взаимоотношенията с мъжете.

5. Властна и целеустремена натура. Мъдра, умее да чака. Търси съвършенството във всяко нещо. Обича риска. Интересно и е да отнема мъжете от съперниците си. Такива жени обаче могат да бъдат злопаметни, не забравят обидата и не прощават. Ако искате да бъдете с такава жена, не я оставяйте да скучае - скуката би я убила. Обожава авантюрите. Поощрява проявата на мъжка инициатива.

6. Независима и малко истерична жената, склонна да провокира интриги и скандали. Бракът с нея гарантира бурен секс и артистично счупени чинии. Отношението към мъжете за нея е като риболова – който се закачи на кукичката, повече няма да се измъкне. Все пак такива жени успяват да постигат своето.

7. Тя има чувствено тяло. В леглото поема инициативата. Може да бъде капризна, но е пасивна пред грубата мъжка сила. Тази жена обожава сексуалните експерименти. Обича да доминира. Може да бъде ревнива, но не проявява тези си качества върху партньора си. Умее да бъде грациозна, дори по време на скандал, което трудно се отдава на другите жени.


8. Да доведеш такава жена до оргазъм е трудоемка задача. Затова пък тя обожава да доставя удоволствие на любимия си. Добра домакиня е. Такива жени имат горещ темперамент, който се разгаря с годините. Те разбират и чувстват мъжете. Помагат им да се разкрепостят и за достигнат до върха на удоволствието.

9. Тази дама е спокойна и уравновесена, или поне такава изглежда! Става страшно обаче, ако я ядосаш. Тя е взискателна към себе си и към другите. Не всеки може да свикне с това, но този мъж който я разбере и остане с нея ще се окаже на върха на блаженството. Като правило такива жени са верни на съпрузите си. В действителност дори са романтични. Вярват в чистата и светла любов. Отдават и се напълно и дълбоко страдат, когато тя си отиде. Обичат да домакинстват и да посрещат гости.


Още интересно за вас:
Моите мисли
Живот
За успех

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



Няма коментари:

Публикуване на коментар