Консултации за подобряване качеството на живот.

сряда, 17 август 2011 г.

Някои хора са специални

Някои хора не чакат да бъдат помолени за помощ, да ни изслушат, да бъдат до нас, да са загрижени за нас...

Някои хора просто знаят как да дават от сърце и някакси, дори не подозират колко са самопожертвувателни и колко са грижовни, колко са ни необходими и колко са животите, до които се докосват.

Тези хора винаги ще бъдат специални и винаги ще означават много за нас.

Мисля, че всеки един от нас има такъв специален човек до себе си – дали той ще е любимият човек или някой приятел или роднина, огледай се около теб и виж кой или кои са тези специални за теб хора и си помисли – Какъв щеше да е животът ти без тях, ако не бяха те до теб? 

Затова отдели и посвети малко време от забързаното си ежедневие на тях - на тези наистина специални хора, благодари им затова, че са винаги до теб и в трудностите и в радостите, в щастието и в бедите... и за любовта, която ти дават всекидневно.

И не е необходимо да правиш кой знае колко много, достатъчно е дори да им го кажеш и ако не с думи, поне с картичка, или дори с цвете, а за тези, които са по романтични - кутия с бонбони - например…

Не е важно по какъв начин ще изкажеш благодарността си и обичта си към тях, важно е да го направиш! Аманда Брадли 


Още интересно за вас:


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnikНяма коментари:

Публикуване на коментар