Консултации за подобряване качеството на живот.

събота, 27 август 2011 г.

Не се предавайте миг преди чудото да стане

Пътуването към по-висше съзнание не е директен полет. Човек го чакат предизвикателства, битки и изпитания по поетия път. Рано или късно, независимо кой сте и колко далеч сте стигнали по пътя, може да преживеете "тъмната нощ на душата".  Ако се намирате в такъв период, нека тези думи да ви утешат:  Всяко зло за добро. След всеки край идва ново начало.  Изпитанията на ада предшестват славата на рая.  Процесът на умиране и прераждане е общовалиден. Легендарната птица Феникс е била погълната от пламъците, за да може да се издигне от пепелта си. Христос е бил разпнат, за да възкръсне. Вашият случай не прави изключение.  

Когато силно страдате, чувството на отчаяние може да е така всеобхватно, че да нямате сили да продължите нататък. Въпреки всичко, рецептата е проста: не бързайте! Заредете се с търпение. Скоро  ще ви се открие начин да се издигнете от пепелта  и да разперите криле като реещ се в небето орел. Радостта, която ви очаква е много по-голяма от мъката, която изпитвате. Не се предавайте миг преди чудото да стане!
Твърдения 
1. Всяко зло за добро; зная, че това важи за живота ми. 
2. Аз съм в процес на прераждане. 
3. Виждам светлина в края на тунела. 
4. Чувствам как слънцето се показва зад хоризонта.
5. Всеки момент очаквам да стане чудо. 
Дъглас Блох

Още интересно за вас:

Учителят е присъствие
Желая да се променя
14 заповеди на Буда


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnikНяма коментари:

Публикуване на коментар