Консултации за подобряване качеството на живот.

неделя, 2 декември 2012 г.

Нерешителността е по-гибелна от грешката

Понякога си мисля колко щеше да е добре преди години, когато аз имах своите катарзиси и лични сътресения да имаше друг човек, който да ме насочва и направлява по пътя. Тогава все още темите за подсъзнанието, невидимото и духовното не бяха общоползваеми и хората, които се интересуваха и занимаваха с това, се разглеждаха меко казано като странни птици.
 

Та искам да кажа на всички, които имат своите търсения в тази насока, че от толкова много достъпна информация в пространството и от толкова много протегнати ръце към вас, ваша е инициативата, защото е акт на уважение към себе си при нужда от помощ  да се потърси такава, което е проява на сила, а не на слабост.

Изобилието от начини и решения е в самите вас, а стъпката за получаване е нужно да направите самите вие. Оправдания нямате - решавате дали искате да се развивате в тази посока и влагате време, усилия и средства за това! 

Случва се често клиентите ми казват: отдавна исках да се консултирам с теб, но все нямам време, възможност, средства и чак като се случи това (някакво неприятно преживяване), те търся... А е нужна малко предвидливост и повече решителност в подхода към мен и можете да предотвратите появата на това, което не искате да ви се случва.

Както и при всичко друго, отлагането на нещо не е решение и е индикация, че точно с това имаме да се справяме. 

Наблюденията ми са, че както вие подходите, такива са и резултатите. Ако подхождате смело и  цялостно, вие жънете благотворни резултати. А кои хора успяват? Решителните, защото нерешителността е по-гибелна от грешката. А тревогата и безпокойството се разсейват в действието. Решете какво желаете за себе си и действайте. Всяка  стъпка води до друга и така се върви по пътя - с движение. А стоенето на едно място е крачка назад. А не си пожелавате това, нали?

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар