Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

четвъртък, 6 декември 2012 г.

Вселената помага

Бързат! Всички много бързат! Искат това, което са намислили и са си пожелали да стане веднага, без да осъзнават, че бързането е нетърпение, нетърпението е съмнение и съмнението е недоверие в жизнения процес. И при излъчени такива вибрации (ниски) на желанието, няма как да се случи нещо различно. 

Бързайки, ние все едно не искаме да извървим целия път към постигането на желаното. А преки пътища за постигане на намерението няма. Пътят е път и за да стигнем до целта е нужно време. Отделно, че и с нетърпението си засилваме излишния потенциал на намерението и придаваме излишна важност на нещата, което говори за отчаяно искане, а мисълта за нещо, придружена с енергията на липсата (защото често мислейки за нещо, което искаме да имаме или постигнем, излъчваме точно мисли на липса и недоимък, вместо вибрации на радост и вяра, че то "идва" към нас) ни дава още повече от същото... 

А колко е хубаво да сме спокойни, вярвайки, че Вселената винаги нарежда всичко така, както е най-добре за нас и за всички около нас.

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 






1 коментар:

  1. Вот контактные данные г-на Бенджамина, адрес электронной почты, lfdsloans@outlook.com. / Или WhatsApp 1 989-394-3740, который помог мне с займом в 90 000,00 евро, чтобы начать свой бизнес, и я очень благодарен, мне было очень тяжело, пытаясь найти способ, как мать-одиночка, вещи не были легкими со мной, но с помощью мистера Бенджамина улыбнулся мне в лицо, когда я смотрю, как растет и развивается мой бизнес. Я знаю, вы можете удивиться, почему я ставлю такие вещи здесь, но я действительно должен выразить свою благодарность, чтобы любой, кто ищет финансовая помощь или преодоление трудностей с этим бизнесом или желание запустить бизнес-проект могут позаботиться об этом и надеяться на выход из затруднений. Спасибо.

    ОтговорИзтриване