Консултации за подобряване качеството на живот.

петък, 20 февруари 2015 г.

Енергиен буфер ли сте?

Mнозина са смутени от ставащото в отношенията с приятели, семейства и други общувания, където внезапно от приятел се превръщате в зъл враг. 

Понякога можете да направите невинен коментар – и ще ви засипят с думи и емоции, които ще ви потресат. Това са ситуации, при които се слага край на дълго приятелство, а в същото време може да се чувствате като жертва, не се чувствате отговорни за създалата се ситуация, защото опитвате да помогнете на другите, да се излекуват и мнозина преминават през лечебни кризи, за което обвиняват вас. Всяка промяна във вибрацията ви въздейства върху всички и всичко около вас. 

Тези, които са готови за промяна, ще се присъединят към вас, а тези, които не са готови – ще ви отблъснат най-нелюбезно. Вие сте създали празнина в енергийното им пространство, разрив, и те повече не могат да се свържат с вас по предишния начин. На енергийно ниво са загубили важен ресурс, който им е помагал да се справят със страховете си. Без енергията ви ще трябва да се справят със страховете си по друг начин. Тъй като са използвали вашата енергия, а не собствената, щом загубят този ресурс, страха ги завладява, защото няма, какво да служи за буфер. 

Мнозина от нас са енергиен буфер за приятели и партньори. Това го правим подсъзнателно, споделяйки вибрациите си, за да им помогнем в това лечебно пътешествие. И можем да правим това, докато вибрациите ни са близки с техните. Но щом се променим достатъчно и напуснем техния диапазон, връзката става невъзможна и те трябва да разчитат на своите вътрешни ресурси, за да запълнят тази празнина. Но тъй като са използвали нашата защитна енергия, не знаят, как да се пазят сами и се сблъскат със страха си. Те имат собствен ресурс, но не знаят, как да го ползват. По този начин ви виждат като проблем и се сърдят, но в действителност, проблема е в тях.
    
Тяхната реакция може да ви накара да се чувствате ужасно, ако поемете вината, но трябва да знаете, че в такава ситуация, не можете да направите нищо, освен едно, да ги освободите с безусловна любов, да им изпратите светлина и благословия и да продължите пътя си. За първи път, от много въплъщения насам, можем да усетим пълния обем на енергията си. Но за да го направим, трябва да съберем енергията си, която споделяме с другите, като така им създаваме трудна ситуация. Те могат да ви ненавиждат за това, но всеки трябва да поеме отговорност за собственото излекуване и трябва да намери своя енергиен център. Наслаждавайте се на своята енергия, на силата си и я използвайте за да създадете мечтаната реалност. Помнете, всеки има тази възможност и сега има възможността да го направи сам. - Дженифър Хофман

Още интересно за вас:


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар