Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

вторник, 13 януари 2015 г.

Шумът нищо не доказва!

Да ви споделя защо съм почитател на поезията. Защото с малко думи се казва много. Това е умение!

Наслушах се на дълги и обстоятелствени, уж в дълбочина, подробни думи, които всъщност не казват нищо или само "думи, думи и нищо помежду ни".

Отделно по уж "важни" събития се говори дълго и обстоятелствено, а всъщност - нищо... Нищо, което да докосва и отваря душата и сърцето, а само колкото да мине време и да отчетем дейност, защото е такава насоката ни.

Когато ме видите по такива мероприятия, да ме поправите! 

Предпочитам да си зачитам поезия, защото е истинска, от душа на творец, а не за отчитане на дейност, защото има норматив от събития, които трябва да организира.

Празна работа е другото или както казва Марк Твен: "Шумът нищо не доказва! И кокошката снесла яйце, кукдудяка все едно е снесла цяла планета".

Точно това наблюдавам все по-често из тв и онлайн пространството. Нищо незначещи неща се отразяват, все едно е възлово събитие.

На едно голямо нищо се придава значение, само защото "нищото" е успяло да стигне до журналисти, които искат да си направят предаванията, репортажа или каквато и да е там, само и само, за да има шум или отзвук за повече тежест. 

Но едно е ясно - продължавам да зачитам поезия!

Още интересно за вас: 
Всяка възраст заслужава любов
Виждам повече
Про(до)зрения

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар