Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

понеделник, 22 август 2011 г.

Принцип на 5-те О

Истината и същността у всеки човек са чисти. Но начинът на живот, начинът на контактуване със себе си и със света често са погребани под дебел слой от психологически защита от самия човек. А да общуваш, без да причиняваш страдание далеч не всеки може. 

Предлагаме ви технология за очистване на собствения живот – принципа на 5-те О. Това са последователни начина, отговарящи макар и частично на неугасващия въпрос как се очиства и привежда в ред човекът: 

* Остани. Умееш ли да правиш пауза, да спираш, да не бягаш? Отдели си време в живота, за да намалиш и да спреш. Нищо не планирай, никъде не ходи, с никого не бъди, за нищо не мечтай. Просто спри и “остани “ на място. 

* Огледай се, проследи какво се случва вътре и извън теб. Внимателно открий чувствата си, огледай отношенията си с хората, с какво е зает живота ви, главата ви. Просто наблюдавай. 

* Освободи се, очисти се, изхвърли ненужното, излишното, болното, не вашето (чуждите очаквания, чуждите предпочитания…). Просто изхвърли боклука и не гледай до какво ще доведе. Безусловно, промени ще има. Но главното – очисти се от мръсотията и боклука. 

* Осъзнай се, открий потребностите си, това, което ти е нужно, от какво имаш нужда. Не мисли ще се получи ли, възможно ли е, просто открехни перспективата. 

 * Организирай живота си, така че всичките ти потребности реално да се изписват в живота ти. Дори по стъпки, по крачки. Тук е важно да изградиш йерархичната ценност, да планираш конкретните си действия и може да смяташ, че си готов към действия. 
Почистването е завършено!
chudesa.net

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333


Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



Няма коментари:

Публикуване на коментар