Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 17 август 2011 г.

Кой сезон харесвате?

Хората, които обичат Лятото, са родени лидери. Ярки индивидуалисти, те са способни да покорят сърцата на хората със своята неудържима енергия. Винаги имат идеи, планове и грандиозни мисли. Художници по натура, те винаги се стараят да изпълнят живота си с разнообразие. Упорити са, често до инат, винаги се стремят да постигнат своето. Любителите на лятото са способни на безумна любов. Трудно прощават, мразят лъжата.

Любителите на Есента са безнадеждни романтици. Характерът им е променлив като времето през този сезон. Настроението им често се променя много бързо. Тези хора обичат спокойствието и уединението. Поради природната си сдържаност, скованост и неувереност в себе си, те са с по-слаба воля. Сред любителите на есента има много творци.

Хората, които обичат Зимата, са индивидуалисти. Често те са затворени, сурови и винаги знаят какво искат. Преодоляват жизнените трудности много търпеливо и настойчиво. По природа са сдържани, не говорят много и не са склонни да показват емоциите си пред хората. В повечето случаи са материалисти, ценят уюта и комфорта. Не са склонни да прощават предателството и изневярата.

Любителите на Пролетта  имат най-често мек характер и весел нрав. Рядко се поддават на отчаяние, често са душата на компанията и си падат по авантюрите. Те по правило са капризни и егоистични, непосредствени и романтични. Възможно е всеки следващ момент да си отидат и да забравят за вашето съществуване.

Още интересно за вас:

Удоволствие е за мен, че статиите ми са разбирани и харесвани от осъзнати и мислещи хора. Благодаря ви! При използване на материали от блога, посочвайте линк! Сподели с твоите приятели във Фейсбук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар