Консултации за подобряване качеството на живот.

петък, 26 август 2011 г.

Според вярата ви

Колко пъти сте утвърждавали някое мечтано благо (удовлетворяваща връзка, по-добра работа, нов дом и т.н.), но така и никога не сте го получили? Така е, защото дълбоко в себе си сте мислели, че не го заслужавате. В каквото вярвате то ви се дава.  Представете си Вселената като един океан. Може да черпите вода от океана и с чаена лъжичка, и с ведро. На безбрежния океан му е напълно безразлично какъв съд ще използвате или колко вода ще налеете.
Той има повече запаси, отколкото някога ще ви потрябват. Големината на съда, който сте взели определя количеството вода, което ще получите. Ще имате онова, което можете да поемете дълбоко в сърцето си.  Запитайте се: "С какво черпя аз от Вселената? Дали с чаена лъжичка, с ведро или с четиридесетлитров бидон? Как съм стигнал до решението какъв съд да използвам? Какво мисля, че заслужавам?"  Вселената иска да задоволи всяка ваша нужда. А вашата задача е да откриете и трансформирате онези убеждения, които ви ограничават и ви пречат да приемете полагащото ви се по рождение благо. За да успеете в това, трябва да се научите да обичате себе си така силно, както Бог ви обича.  Когато постигнете любовта към себе си, успехът, напредъкът и благосъстоянието ще се разкрият пред вас.
Твърдения 
1. Заслужавам да получа безграничните блага на Вселената. 
2. Искам да наследя  Божията любов и благодат.
3. Променям и трансформирам убежденията, които ме ограничават.
4. Заслужавам да напредна и да преуспея. 
5. Заслужавам да бъда щастлив. Заслужавам любов.
Дъглас Блох

Още интересно за вас:
Искам
Формулата за успех на Айнщайн
Езикът на тялото

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnikНяма коментари:

Публикуване на коментар