Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

сряда, 19 декември 2012 г.

За хармония и вътрешен мир

By Калина Митева
Имам един израз: "казал-рекъл", който употребявам, когато ме занимават с махленски приказки, защото не се интересувам кой за кого какво е казал и рекъл. И знаете ли защо - защото имам нагласата, че всичко, което искам да знам ми се разкрива (от Луиз Хей), та затова нямам нужда да ме занимават с преводи и преразкази от и за трето лице.

Научила съм се да "виждам" енергията на думите и да усещам намеренията зад тях - зад привидно мили думи да прозра фалша и обратното - зад по-остри и леко неудобни, да усетя чистата душа. Та затова казвам - важно е какво мислим и говорим, но е по-важно какви подбуди стоят зад думите и точно те ни се пишат на сметката, а не това, което ние представяме пред другите, често опитвайки се да ги заблудим за същинските си намерения.

Но каквото и да е, нека бъдем добронамерени в изказа си и да изразяваме ясно същинските си мисли и чувства - хората са го казали отдавна: единство между мисли, думи и дела - така се постига хармония и вътрешен мир. Другото е неблаготворно, който не вярва - да опита и ще се убеди.

Още интересно за вас:
Личен избор 
Послание 
Защо бързаме

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik



Няма коментари:

Публикуване на коментар