Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

неделя, 12 януари 2014 г.

Постигане на вътрешна хармония и душевен мир

Как да постигнете вътрешна хармония и душевен мир? Чрез медитация "Постигане на вътрешна хармония и душевен мир". Медитацията спомага да се освободите от целия емоционален и мисловен товар, който задръства ума и духа ви, за да си разчистите място за нови преживявания. Да овладеете проявите на негативизма, като например вина, омраза, гняв и други подобни, ще ги замените с любов, вяра, прошка...
 
Вие затваряте вратата към отрицателните аспекти от миналото си и отваряте нова страница от своя живот към блестящото, ново и обещаващо бъдеще. Човек може да гледа на миналото си или по здравословен и благотворен начин, или, напротив, по нездравословен и вреден. Хората, които извличат поуки от миналия си опит, за да могат по-добре да се справят с настоящето, използват миналото по здравословен и благотворен начин. 

Процесът на възвръщане на равновесието се състои и в това, да затворите вратата на миналото, за да живеете в настоящето по такъв начин, че да си осигурите блестящо бъдеще.  Процесът на установяване на равновесие просто ви дава правилната гледна точка към вашето минало.
 
Защо е толкова важно да бъдем в равновесие?  Защото животът е пълен с потенциални богатства, които само чакат да ги вземете. Но няма да можете да го сторите, ако сте извън равновесие, просмукани от надмощието на негативизма. В нематериалния свят подобните неща се привличат. Това означава, че ако у вас преобладава негативизмът, в живота ви ще се случват негативни неща. И обратното, ако ви владеят положителни енергии, ще ви се случват положителни неща.

Вътрешният мир се открива, като промените собственото си мислене, а не хората, които ви нараняват. А вие променяте мисленето си заради себе си, заради собствената ви радост, душевно спокойствие и разбиране, и светлото ви бъдеще няма нищо общо с този човек или с онова, което той ви е направил.

Затова прощавайте на тези, които са ви наранили в миналото, но още по-важното е: прощавайте на себе си за това, че сте им позволили да ви наранят. След това се усмихнете и отворете отново сърцето и ума си, сякаш никога не сте били наранени, и живейте остатъка от живота си в хармония и радост. 

Медитациите се провеждат два дни последователно, като след това се продължава поддържащо веднъж седмично за 3-4 месеца, като едновременно с това се работи с утвърждаващи мисловни модели и се правят енергийни упражнения.


Така се работи на всички нива - дух, душа и тяло и мога смело да заявя, че това е успешната формула за постигане на всичко желано.


Изводът е, че проявеното постоянство в това, което сме започнали дава резултати и че няма невъзможни неща.

Още интересно за вас:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 


четвъртък, 9 януари 2014 г.

Изтриване на стари записи от подсъзнанието

Защо си пожелаваме здраве, любов и изобилие, а страдаме от болести, конфликти и грижи? Защо има раздвоение между разума и душата? Защо мечтаем за щастие, а сме хронично нещастни?

Ключът е в подсъзнанието. Там складираме всички знания, нагласи и модели, които са придобити в миналото и щом не харесваме събитията, които ни се случват, значи е време да се заемем и "почистим".

Въпросът е как да се освободим от всички тревожни мисли и неприятни емоции? Чрез енергийна програма "Изтриване на стари записи от подсъзнанието".

В състояние алфа съзнанието се отпуска и престава да мисли и е почти пасивно, но вие не спите. В такъв момент подсъзнанието ви е особено податливо на внушения. Именно то реагира на внушенията и благодарение на него те се проявяват в живота ви.

Подсъзнанието е като послушен слуга - прави само това, което му се каже. То не мисли, не разсъждава, не действа рационално, само следва инструкциите. Но пък съзнанието мисли, разсъждава, действа рационално и често оспорва вашите искания.

Затова е добре съзнанието да се подложи на релаксация, да го накарате да замълчи, за да не спори с инструкциите, които давате на подсъзнанието.

Чрез тази енергийна програма вие успявате да усъвършенствате желаната сфера от живота си, като просто давате преки указания на своето подсъзнание да освободи старите записи, които пази. 

Енергийната програма се провежда два дни последователно, като след това се продължава поддържащо веднъж седмично за 3-4 месеца, като едновременно с това се работи с утвърждаващи мисловни модели и се правят енергийни упражнения.

Така се работи на всички нива - дух, душа и тяло и мога смело да заявя, че това е успешната формула за постигане на всичко желано.

Изводът е, че проявеното постоянство в това, което сме започнали дава резултати и че няма невъзможни неща.


Още интересно за вас: 

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik