Астрологични консултации.

сряда, 26 юни 2013 г.

Привличане на съвършения партньор

Всеки човек иска да бъде обичан и да дава любов. Всеки има право на любов. Това е една медитация, която ви помага да осъществите истинската си любов. 

Благодарение на нея намирате и привличате подходящия партньор в любовта. Ако вече сте набелязали някого, благодарение на тази медитация ще затвърдите връзката с него. Ако нямате предвид конкретен човек, медитацията ще ви помогне да привлечете подходящия за вас човек.

Медитацията действа на принципа "без вреда за никого". Следователно, не можете да привлечете желания партньор, като навредите на трети човек. Бъдете склонни да позволите на Вселената да направи всичко вместо вас. Не се опитвайте да карате нещата да стават точно така, както смятате, че трябва, защото това не би ви донесло желания резултат.

Медитацията се препоръчва да се прави като начало седем пъти последователно. а след това се продължи поддържащо веднъж седмично за 3-4 месеца, като едновременно с това се работи с утвърждаващи мисловни модели и се правят енергийни упражнения. 


Така се работи на всички нива - дух, душа и тяло и мога смело да заявя, че това е успешната формула за постигане на всичко желано.

Изводът е, че проявеното постоянство в това, което сме започнали дава резултати и че няма невъзможни неща.


Приложена седем пъти медитацията има пълен цикъл на завършеност и създаденост на събитие.

Медитация "Привличане на съвършения партньор" ви носи положителни аспекти, позволете си да ги получите. 

Още интересно за вас:
Изтриване на стари записи от посдъзнанието
Прости неща, ама важни
За ползите от медитацията


Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0884886163

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар