Лично съветване чрез Астропсихолгическо консултиране.

вторник, 1 ноември 2011 г.

Изобилие за всички

Сами знаете колко много информация има по въпросите за силата на мисълта и начините за забогатяване. Все едно до сега всички да са овладeли това и да са богати... Но не е така. И защо се питате, нали?
Защото светът е изпълнен с противоречие. Всеки знае много за силата на подсъзнанието, говори се много, а постъпки и действия за постигане на желаното почти няма. Парите са енергия и опознаването на законите на изобилието и прилагането им, е неразделна част от духовния ни път.
Най-важно от всичко е да осъзнавате и правите това със сърцето. Да имате вяра и убеденост в утвърждаващите модели, които избирате за себе си. И друго, което може да се окаже препъни камък за вас към желаното изобилие - дори и цял ден да повтаряте и пишете положителни мисъл-форми и да визуализирате, а действията ви да говорят друго - излъчвате поведение на нелюбов към себе си и хората, постоянно несъгласие и отричане на всичко, което е отвъд хоризонта и разбиранията ви, изпълнени сте с чувство на негодувание, обида, вина и страх - така само увеличавате времето за постигане на намеренията и целите си и се отдалечавате от изобилието на Вселената. 
Пожелавам на всички да намерите за себе си разковничето на успеха и благополучието, да следвате собствени цели и да сте изпълнени с любов, мир и светлина!

Още интересно за парите:

Консултации и медитации с Калина Митева се провеждат със записване на телефон: 0894692333

Вариантът с онлайн консултирането се запазва за всички желаещи от други градове и места. За записване скайп: syvetnik


Няма коментари:

Публикуване на коментар